Webtogs

Alle reviews

Webtogs

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Subside Sports
1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Webtogs

Wil je outdoor spullen kopen dan kun je terecht op de website van het e-commercebedrijf Webtogs. Als je nog twijfelt of deze website de beste plek is om jouw outdoor spullen te kopen lees dan snel verder om te zien wat de ervaring is van anderen. In de reviews lees je of mensen tevreden zijn over de artikelen die ze bij de website besteld hebben en over de service die geleverd wordt. 

Webtogs is een e-commercebedrijf waar je outdoor spullen kunt kopen van bekende merken en voor verschillende takken van sport. 

Heb jij wel eens iets besteld bij de website Webtogs. Dan willen we je vragen om hier op deze pagina je review met ons te delen waarin je jouw ervaring over dit bedrijf opschrijft. We zijn niet alleen benieuwd naar informatie over de spullen die je kunt kopen. We zijn ook benieuwd naar je ervaring met de aftercare en klantenservice van dit bedrijf.

Over Webtogs
Webtogs is een bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk dat gevestigd is in Londen en Manchester en daarnaast een eigen distributiecentrum heeft. Het bedrijf is een e-commercebedrijf waar je outdoor spullen kunt kopen. Ze geven op hun website aan dat ze zelf alle producten persoonlijk uitkiezen voordat ze verkocht worden aan klanten. 

Naar eigen zeggen werken bij Webtogs voornamelijk mensen die echte outdoorfreaks zijn en dus weten wat andere liefhebbers van buitensporten leuk vinden en nodig hebben. 

Webtogs zegt zijn best te doen om hun steentje bij te dragen aan het milieu. Daarom gaan ze in het warenhuis efficiënt om met energie en worden alle artikelen verpakt in plastic vrije verpakking. Alle energie die gebruikt wordt, is afkomstig van duurzame energie onder andere van zonnepanelen die op het dak staan. Ze werken ook samen met de meerdere internationale organisaties zoals 2MinuteBeachClean. Dit is een organisatie die probeert te stimuleren dat mensen als ze het strand bezoeken, twee minuten van hun bezoek besteden aan het opruimen van zwerfafval.

Producten en diensten van Webtogs
Bij Webtogs kun je outdoor spullen kopen van vele bekende merken zoals North Face, Nomad, Helly Hansen en Jack Wolfskin. Het gaat hierbij om alle denkbare producten, zoals bergschoenen, rugzakken voor trekkingen, slaapzakken, thermokleding, tenten en klim materiaal.

Outdoorliefhebbers die er regelmatig op uit trekken kunnen hier een complete outfit en materiaal samenstellen om op trekking te gaan. Zo bieden ze outdoorartikelen aan die waterproof zijn of bestendig tegen koud weer zoals sokken van Merel wol. De producten zijn allemaal nieuw en van het laatste seizoen.

Ervaringen, klachten en tips over Webtogs
Wist je net als vele andere voordat je iets kocht bij Webtogs niet of dit bedrijf legitiem was maar weet je dat nu dankzij jouw aankoop wel? Laat dan hier je review achter, zodat wij weten wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Het is voor anderen soms lastig om te bepalen of een bedrijf goede service en kwaliteit levert. Maar door jouw reviews te lezen hebben andere mensen de kans om zichzelf een goed beeld te vormen. We willen je hiervoor alvast bedanken.