ErvaringenSite

  Ervaringen Wijkopenautos

  Wijkopenauto’s

  Je auto verkopen is niet makkelijk in deze herstellende economische tijden. Wijkopenauto’s kan dan een uitkomst zijn. Bij het RDW gecertificeerde bedrijf kan je binnen 48 uur geld op zak hebben en een auto minder. Maar dit is niet het enige wat Wijkopenauto’s biedt.

  Het reclamefilmpje van wijkopenautos. Waarbij ze uitleggen hoe het nou precies in zijn werk gaat:

  Over Wijkopenauto’s

  Wijkopenautos is een auto opkoper die momenteel gevestigd is in België en Nederland. Deze auto winkel koopt niet alleen auto’s, maar staat ook voor je klaar als je de dagwaarde van je auto te weten wilt komen. Wijkopenautos bespaart je de rompslomp van het vinden van een kopen via een ander online platform. In plaats daarvan kan je naar het dichtsbijzijnde filiaal van wijkopenautos gaan.

  Inmiddels zijn er filialen in de volgende locaties:
  - Amsterdam
  - Arnhem
  - Maastricht
  - Rotterdam
  - Zwolle
  - Enschede
  - Utrecht
  - Breda
  - Den Haag
  - Groningen
  - Eindhoven
  - Apeldoorn
  Staat je woonplaats er niet bij kan je gemakkelijk via de website je kenteken invullen en zo informatie opvragen waar de dichtstbijzijnde garage is die een taxatie doet voor wijkopenauto’s.

  Diensten

  Je auto verkopen, dagwaarde van je auto laten berekenen en een gratis vrijwaring en afmelding. Wijkopenauto’s staat voor je klaar wat betreft de afhandeling van autoverkoop. Er kunnen tal van redenen zijn dat je je auto moet weg doen en bij Wijkopenauto’s kan je al binnen 48 uur het geld in je handen hebben. Dit hangt af van welke bank je bij zit en of er een weekend voor de deur staat. Het taxeren van je auto is geheel gratis en binnen enkele minuten geregeld online.

  Wil je een gedetailleerdere taxatie dan kan je naar opgegeven garage gaan waar monteurs de auto binnen een half uur nakijken en de waarde bepalen. Als je dan alsnog besluit de auto niet te verkopen is dat geen probleem. Wil je de auto wel verkopen dan kan dit gratis, er worden geen bedragen doorgerekend en je krijgt niet alsnog later een factuur in de bus.

  In België werkt de methode precies hetzelfde en ook daar zijn verscheidene locaties beschikbaar om een uitgebreide taxatie te laten uitvoeren.

  Klachten

  Is Wijkopenautos te vertrouwen als auto winkel? Op de website is een kopje met Ervaringen van klanten. Hier staat echter niets onder en ook als je onderaan de pagina kijkt waar 5 sterren staan van meer dan 20.000 beoordelingen is er geen manier om deze dan te lezen. Het gebrek aan een goed menu op de website zorgt voor onoverzichtelijkheid. Alle informatie is maar neergekwakt, het belangrijkste staat immers bovenaan: de rekenmethode voor de eerste waardebepaling. Via een omweg kom je dan toch bij ervaringen van gebruikers. Deze zijn allen zeer positief en er wordt gesproken van grote klantvriendelijkheid. Dat alles in principe gratis verloopt is het grote pluspunt. Ook via andere beoordelingssites kom je erachter dat Wijkopenautos doet waar het voor staat en dat is zonder poespas je auto kopen ongeacht staat of leeftijd.

  Heb je zelf een positieve of negatieve ervaring met Wijkopenautos? Laat dan ook een beoordeling achter.

  Betrouwbaar je auto kopen of verkopen bij de wijkopenauto's dealer? Is het betrouwbaar? Lees duizenden ervaringen van anderen die u voorgingen bij ErvaringenSite!

  Wijkopenautos
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3.2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  3

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  absolute lokkertjes, grote tijdsverspilling

  internet taxatie wijkt € 5000 af na fysieke inspectie zonder enige geconstateerde minpuntjes. Geen enkele verklaring gegeven. Trap er niet in.

  Door: van boekel advies 15-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Slechte en valse biedingen

  Mijn peugeot 108 top aangeboden voor taxatie.
  Via de mail een bod van €6547,- gehad.
  Vandaag ernaar toe gegaan en een half uur bezig geweest voor een taxatie. Het bod wat ik nu kreeg was € 4836,- heel veel lager dan het eerste bod. Ik voel mij gewoon bedrogen met deze manier van werken en kan dit bedrijf niet aanbevelen.

  Door: Marcel Steen 09-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Wijkopenautos

  Uw beoordeling