Wijkopenautos

Alle reviews

Wijkopenautos

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: What are our customers saying?

H
Herman
Definitief bod ontvangen die zogezegd 7 dagen geldig was. Bij ontvangst bod, konden we perfect een afspraak maken, maar nog niet gedaan omdat we nog op biedingen van andere partijen wachtten. 2 dag...Lees verder
V
van boekel advies
internet taxatie wijkt € 5000 af na fysieke inspectie zonder enige geconstateerde minpuntjes. Geen enkele verklaring gegeven. Trap er niet in.Lees verder
M
Marcel Steen
Mijn peugeot 108 top aangeboden voor taxatie. Via de mail een bod van €6547,- gehad. Vandaag ernaar toe gegaan en een half uur bezig geweest voor een taxatie. Het bod wat ik nu kreeg was € 4836,-...Lees verder

Alle reviews (3)

 • No reviews yet!

  Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Valse informatie

  Definitief bod ontvangen die zogezegd 7 dagen geldig was. Bij ontvangst bod, konden we perfect een afspraak maken, maar nog niet gedaan omdat we nog op biedingen van andere partijen wachtten. 2 dagen voor einddatum bod, nog een e-mail ontvangen dat we een inleverafspraak konden maken. Plots kwam de link op een andere pagina terecht. Gebeld, uitleg gekregen die nergens op sloeg, eerst hadden ze zogezegd te veel van deze wagens, dan hadden ze plots nog geen bod ontvangen waardoor we geen afspraak konden maken. Beweerden aan de telefoon dat ze het ging bespreken en terugbellen, maar uiteraard nooit teruggebeld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  absolute lokkertjes, grote tijdsverspilling

  internet taxatie wijkt € 5000 af na fysieke inspectie zonder enige geconstateerde minpuntjes. Geen enkele verklaring gegeven. Trap er niet in.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte en valse biedingen

  Mijn peugeot 108 top aangeboden voor taxatie.
  Via de mail een bod van €6547,- gehad.
  Vandaag ernaar toe gegaan en een half uur bezig geweest voor een taxatie. Het bod wat ik nu kreeg was € 4836,- heel veel lager dan het eerste bod. Ik voel mij gewoon bedrogen met deze manier van werken en kan dit bedrijf niet aanbevelen.


Anderen bekeken ook

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Alamo
6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

Momondo merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Momondo
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieder...

IParking Schiphol merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
iParking Schiphol
4 reviews

iParking Schiphol: Ervaringen Ik ga op vakantie en neem niet mee… de auto! Vlieg je vanaf Schiphol, dan kan het echter een hele klus zijn o...

Hertz merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Hertz
13 reviews

Hertz: Ervaringen Zekerheid is bij het huren van een auto geen overbodige luxe. Je rijdt immers in een onbekende wagen en wilt natuurlijk wel dat ...

Wijkopenautos

Wijkopenauto’s
Je auto verkopen is niet makkelijk in deze herstellende economische tijden. Wijkopenauto’s kan dan een uitkomst zijn. Bij het RDW gecertificeerde bedrijf kan je binnen 48 uur geld op zak hebben en een auto minder. Maar dit is niet het enige wat Wijkopenauto’s biedt.

Over Wijkopenauto’s
Wijkopenautos is een auto opkoper die momenteel gevestigd is in België en Nederland. Deze auto winkel koopt niet alleen auto’s, maar staat ook voor je klaar als je de dagwaarde van je auto te weten wilt komen. Wijkopenautos bespaart je de rompslomp van het vinden van een kopen via een ander online platform. In plaats daarvan kan je naar het dichtsbijzijnde filiaal van wijkopenautos gaan.

Inmiddels zijn er filialen in de volgende locaties:
-    Amsterdam
-    Arnhem
-    Maastricht
-    Rotterdam
-    Zwolle
-    Enschede
-    Utrecht
-    Breda
-    Den Haag
-    Groningen
-    Eindhoven
-    Apeldoorn
Staat je woonplaats er niet bij kan je gemakkelijk via de website je kenteken invullen en zo informatie opvragen waar de dichtstbijzijnde garage is die een taxatie doet voor wijkopenauto’s.

Diensten
Je auto verkopen, dagwaarde van je auto laten berekenen en een gratis vrijwaring en afmelding. Wijkopenauto’s staat voor je klaar wat betreft de afhandeling van autoverkoop. Er kunnen tal van redenen zijn dat je je auto moet weg doen en bij Wijkopenauto’s kan je al binnen 48 uur het geld in je handen hebben. Dit hangt af van welke bank je bij zit en of er een weekend voor de deur staat. Het taxeren van je auto is geheel gratis en binnen enkele minuten geregeld online. 

Wil je een gedetailleerdere taxatie dan kan je naar opgegeven garage gaan waar monteurs de auto binnen een half uur nakijken en de waarde bepalen. Als je dan alsnog besluit de auto niet te verkopen is dat geen probleem. Wil je de auto wel verkopen dan kan dit gratis, er worden geen bedragen doorgerekend en je krijgt niet alsnog later een factuur in de bus.

In België werkt de methode precies hetzelfde en ook daar zijn verscheidene locaties beschikbaar om een uitgebreide taxatie te laten uitvoeren.

Klachten
Is Wijkopenautos te vertrouwen als auto winkel? Op de website is een kopje met Ervaringen van klanten. Hier staat echter niets onder en ook als je onderaan de pagina kijkt waar 5 sterren staan van meer dan 20.000 beoordelingen is er geen manier om deze dan te lezen. Het gebrek aan een goed menu op de website zorgt voor onoverzichtelijkheid. Alle informatie is maar neergekwakt, het belangrijkste staat immers bovenaan: de rekenmethode voor de eerste waardebepaling. Via een omweg kom je dan toch bij ervaringen van gebruikers. Deze zijn allen zeer positief en er wordt gesproken van grote klantvriendelijkheid. Dat alles in principe gratis verloopt is het grote pluspunt. Ook via andere beoordelingssites kom je erachter dat Wijkopenautos doet waar het voor staat en dat is zonder poespas je auto kopen ongeacht staat of leeftijd.

Heb je zelf een positieve of negatieve ervaring met Wijkopenautos? Laat dan ook een beoordeling achter.

 

Betrouwbaar je auto kopen of verkopen bij de wijkopenauto's dealer? Is het betrouwbaar? Lees duizenden ervaringen van anderen die u voorgingen bij ErvaringenSite!