ErvaringenSite

  Ervaringen Wildbird

  Elke familie met een jonge baby die de vrijheid niet wil inruilen door immobiliteit heeft nood aan een oplossing. Laat WildBird nu net een bedrijf zijn dat een babydraagzak aanbiedt zodat je nog steeds activiteiten buitenshuis kunt voortzetten. Je ziet dat ze veel soorten en types van deze babydragers hebben, daarom zijn reviews van mensen die ze hebben gekocht en gebruikt zeer nuttig. Kom je niet graag te weten welke de meest flexibele zijn en je dus op je buik, rug of rond de heupen kunt dragen?

  Over WildBird

  Wildbird is een fabrikant van Europees linnen draagzakken is gebaseerd op e-commerce. Je vindt de producten van WildBird dus uitsluitend online via de webshop. Ze zijn vanaf 2014 met de productie begonnen en de babydragers worden zelfs door echte moeders gemaakt van thuis uit. Daarom hebben ze de diepste motivatie: "Om de diepe band tussen jou en je liefste te eren en je te helpen om ze dicht bij je te houden terwijl je doorgaat met je dag."

  WildBird Tutorials - How to Thread a Ring Sling -

  Producten van WildBird

  Op hun website zie je meteen verschillende soorten Ring Sling draagzakken wat je naar je verlangen kunt afstemmen. Als je de categorieën bekijkt, hebben ze foto's van het product in gebruik, zodat we direct kunnen voorstellen hoe ze eruit zien als we ze gebruiken met onze baby. In het kort, alle producten ondersteunen onze baby's van pasgeboren tot 16 kg. We kunnen ook de lengte van de draagzak kiezen en de kleur van de ring die we willen. De lengte van de stof kan ook worden aangepast zodat de draagdoek compact in een luiertas past. Kan ook gebruikt worden als borstvoedingsgordijn of -hoes. Echter, als je nog steeds verward bent over het kiezen van het type en model, WildBird heeft een "quiz" service op haar website. Hiermee kom je te weten welke je nodig hebt op basis van je baby’s gewicht, beschikbare weer, budget en anderen. Ook handig om te weten, is dat er een speciale categorie voor producten in de uitverkoop is.

  Complimenten, Klachten and Tips over WildBird

  Voor informatie over de nieuwste producten, kortingen, nieuwe seizoen collecties, evenals kleine informatie zoals hoe te dragen, hoe uit te doen, hoe te wassen, enzovoort, kun je een kijkje nemen op de sociale media. Bijvoorbeeld op hun Instagram, updaten ze altijd foto's en educatieve video's over het vasthouden van baby's, tot aantrekkelijke kortingen. Ook vind je er getuigenissen en beoordelingen van kopers. Let er wel op dat deze door hun worden uitgekozen. Wil je alle recensies zien, zowel de goede als de slechte, dan kun je altijd terecht op review websites.

  Ondervind je problemen met de levering, de betaling of de service, dan kun je met WildBird contact opnemen via de klantendienst. Stuur ze een e-mail of laat je e-mailadres achter op de website. In de publieke recensies kun je zien of ontevreden klanten een retourzending krijgen, kunnen omruilen of terugbetaald worden. Denk er wel aan dat je binnen de 30 dagen na levering contact moet opnemen. Laat zelf ook even weten hoe de babydragers zijn of wat je van de klantenservice vond. Zo help je andere moeders en ouders met hun aankoop.

  Wildbird
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wildbird

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Wildbird een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Wildbird. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wildbird actief?

  Wildbird is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wildbird gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.