ErvaringenSite

  Ervaringen Willy Naessens

  Zoek je een specialist voor een zwembad op maat? Een bedrijf met een groot aanbod aan design zwembaden? Is het tijd om een zwembad voor jezelf te kopen? Heb je al een zwembad maar heb je er accessoires voor nodig? Zoek je de juiste spullen voor zwembadonderhoud? Is Willy Naessens voor jou precies de zwembad winkel die je zoekt? Ben jij al klant bij Willy Naessens? Heb jij er al ervaringen?

  Over Willy Naessens

  Willy Naessens is de specialist voor je zwembad op maat. Het bedrijf heeft een groot aanbod aan design zwembaden. Je kunt online aankopen doen via zwembad.be, dit is de website van Willy Naessens. Daarnaast zijn er nog 3 fysieke winkels in België, gelegen in de Belgische plaatsen Overijse, Wortegem-Petegem en Tessenderlo.

  MNM: Willy Naessens Mix

  Geschiedenis

  Er gaat een mooie geschiedenis achter het bedrijf schuil. Willy Naessens bouwt al 55 jaar zwembaden. Willy Naessens doet dit met een enorme passie. Het ambachtelijke bedrijf is ook specialiste op het gebied van zwembadonderhoud.

  Zwembad- en onderhoudsproducten

  Willy Naessens verkoopt producten in de categorieën: chloor, ph, onderhoudsproducten, onderhoudsaccessoires, zwembadaccessoires, waterkwaliteit, stofzuigers, spa & jacuzzi onderhoudsproducten, inbouwstukken en tuinaccessoires.

  Zo kun je goedkope zwembad chloor producten bestellen voor het zwembad zoals chloor tabletten, chloorpoeder en vloeibare chloor. Er worden zwembadtesters verkocht die je helpen bij het testen van het zwembadwater.

  Qua onderhoudsproducten om een zwembad goed te onderhouden kun je allerlei artikelen kopen. Bij zwembad.be of in één van de winkels tref je zwembad benodigdheden die worden verzameld in één productcategorie.

  Zwembadbenodigdheden

  die je onder meer kunt kopen zijn telescopische stelen, allerhande schepnetten en borstels voor het zwembad. Qua accessoires kun je je slag slaan op het gebied van speelgoed voor in het zwembad, opblaasbare dieren, floats, strandballen, zwembanden, aquafitness accessoires maar ook zwemmateriaal.

  Er worden zwembadstofzuigers verkocht, te weten manuele zwembadstofzuigers en automatische zwembadstofzuigers. Zwembad.be verkoopt spullen voor de Spa & Jacuzzi. Tuinaccessoires, maken ook deel uit van het assortiment.

  Service

  Krijg je de waterkwaliteit niet in orde? De zwembadspecialisten geven je graag advies. Je kunt een vraag stellen via het online ontactformulier of in één van de winkels.

  Afhaling van je online bestelling

  Je kunt online bestellen of afhalen. Bestel je vandaag, dan kun je de volgende werkdag afhalen. Bij levering aan huis zal is het de tweede dag na bestelling. Een afhaling is bovendien steeds gratis.

  Retouren

  Als het product niet is wat je ervan verwachtte kun je gebruik maken van het herroepingsrecht. Dat betekent dat je het product binnen 14 dagen gratis retour kunt sturen. Je kunt je geld terug krijgen of het product ruilen. Als het product kapot is na 14 dagen dan heb je recht op minimaal 2 jaar fabrieksgarantie.

  Heb jij ervaring met Willy Naessens

  Heb jij vaker iets gekocht bij Willy Naessens? Heb je weleens een aankoop gedaan bij de online winkel of ben je langs geweest in de shop? We zijn erg benieuwd naar je mening. Mensen hechten er veel waarde aan als jij je visie deelt. Een review is altijd van harte welkom op ErvaringenSite. Je helpt er heel veel andere sportvoeding liefhebbers mee.

  Met welke blik kijken sportfanaten naar Willy Naessens? Geven ze aan dat dit bedrijf betrouwbaar is en dat je er iets kan kopen? Neem een kijkje bij de onafhankelijke ervaringen bij ErvaringenSite.

  Willy Naessens
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Willy Naessens

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Willy Naessens een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Willy Naessens. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Willy Naessens actief?

  Willy Naessens is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Willy Naessens gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.