ErvaringenSite

  Ervaringen Wish Wholesale

  Wanneer je op zoek bent naar een groothandel die echt alles verkoopt waar je naar op zoek bent, dan mag je een bezoekje aan de website van Wish Wholesale zeker niet overslaan. Hier vind je de meest uiteenlopende producten; Sieraden, hondenvoer, tuinartikelen, verzorgingsproducten, sextoys, cadeautjes voor hem en haar, kleding, verzorgingsproducten en ga zo maar door! Bij ErvaringenSite.be kun je lezen hoe dit bedrijf in elkaar zit en welke producten ze verkopen. Maar het belangrijkste zij natuurlijk de klantenervaringen. Op de webshops lijkt het allemaal zo mooi en eenvoudig, maar hoe bevallen de producten in werkelijkheid? En hoe gaat het met het bestellen? Lees meer over deze Amerikaanse groothandel. Heeft u wel eens iets gekocht bij Wish Wholesale? Wij hopen dat ook u even de moeite wilt nemen om uw eigen beoordeling over dit bedrijf op onze site te plaatsen!

  Over Wish Wholesale
  Wish Wholesale is een Amerikaanse groothandel, opgericht in 2019 opgericht in San Francisco. De missie van het bedrijf is om lokale bedrijven te helpen door het inkoopproces van de voorraad te vereenvoudigen. Met data-intelligentie van meer dan 500 miljoen shoppers heeft Wish een waardevol inzicht in de huidige verkooptrends. Op de website van Wish Wholesale worden ook bulkpartijen aangeboden. Van de lokale eigenaar van een elektronicawinkel die op zoek is naar de nieuwste gadgets, tot de groothandel die op zoek is naar unieke nieuwe producten in bulk, Wish Wholesale is speciaal voor de kleine ondernemer door het inkopen van bestverkopende bulkpartijen tegen de laagste prijzen en deze dan door te verhandelen.

  Producten en Diensten van Wish Wholesale
  Bij Wish Wholesale is echt van alles te koop. Sommige producten worden in bulkpartijen aangeboden (zoals bijvoorbeeld sieraden), maar de meeste producten kunnen ook per stuk gekocht worden. Op dit moment staan er iets minder dan 35.000 verschillende producten in de webshop te koop aangeboden. De website is gelukkig handig te navigeren.
  Er is kleding voor mannen, kleding voor vrouwen, mobiele telefoons en accessoires, hobby & toys, elektronica & computers, baby’s & kids, sports & outdoor, interieur, tuinartikelen, sieraden, huisdieren, cadeau-ideetjes, uitverkoop, en nog veel, veel meer.
  Bestellen gaat gemakkelijk en ook een online betaling doen lijkt geen probleem. Klein nadeel is wel dat de website en de klantenservice niet in het Nederlands te bereiken zijn.

  Complimenten, Klachten en Tips over Wish Wholesale
  Op het internet is het perfect speuren naar goedkope deals. Je kan online zoveel websites en wholesale sites per dag bezoeken als je wilt, zonder je luie stoel te verlaten. Op zoek naar een koopje? Zoekt u een leuk product om aan te bieden in uw eigen webshop? Dan zijn de wholesale websites de perfecte basis. Heeft u wel eens iets gekocht bij Wish Wholesale? Hoe is de kwaliteit van het door u bestelde product? Ziet het er net zo uit als op de website? Hoe snel kreeg u de bestelde producten in huis? Zeker wanneer we grote bestellingen doen willen we weten met wie we zaken doen. Daarom is het delen van uw ervaring met anderen zo belangrijk. Laat uw review op onze site achter!


  A day in the life of an online Shop Owner in China | E-commerce in China | Taobao Shop Owner

  Wish Wholesale
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wish Wholesale

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Wish Wholesale een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Wish Wholesale. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wish Wholesale actief?

  Wish Wholesale is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Wonen, Kinderen & baby, Electronica, Seksshops, Dierenwinkels, Mode, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wish Wholesale gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.