ErvaringenSite

  Ervaringen Witgoedhuis.nl

  Je huis op orde houden is voor de meeste mensen van levensbelang. Alles rein en blinkend geeft toch zo’n goed gevoel! Allerlei apparaten die je gemak vergroten mogen uiteraard ook niet ontbreken in een volledig optimaal huishouden. Hiervoor heb je dus allerlei witgoed nodig, zaken zoals wasmachines en koelkasten. Het is niet altijd gemakkelijk om hiervan kwaliteit aan te schaffen aan een goede prijs, er is immers zoveel keuze beschikbaar. Bij Witgoedhuis.nl kan je allerlei witgoed online en op locatie aanschaffen. Interesse hierin? Dan moet je zeker eens de beoordelingen en reviews van klanten van Witgoedhuis.nl lezen, hier op ErvaringenSite. Dan kom je zeker en vast te weten wat de algemene mening is over dit bedrijf! Lees verder en kom het meteen te weten.

  Over Witgoedhuis.nl
  Witgoedhuis is een Nederlands bedrijf dat onderdeel is van H.O. de Wilde B.V., een overkoepelend bedrijf dat actief is als groothandel in elektronisch en telecommunicatieapparatuur en bijhorende onderdelen. Witgoedhuis is een online webshop, waarbij je allerlei producten via internet kan kopen. Hiernaast hebben ze ook een winkel (EP:Witgoedhuis), gevestigd in Beesd. Witgoedhuis is al actief sinds 1996 en levert zowel aan consumenten als bedrijven.

  Producten en diensten van Witgoedhuis.nl
  Witgoedhuis biedt allerlei witgoedproducten aan, zowel via de site als via de fysieke winkel. Hierbij moet je dan denken aan de categorieën Wassen en Drogen (wasmachines, wasdrogers), Keuken (afzuigkappen, fornuizen, koelkasten, wijnkoelers, vriezers, vaatwasmachines, ovens, kookplaten, koffiemachines,...), Huishouden (airconditioners, stofzuigers, luchtontvochtigers), Zonnebanken en tot slot nog allerlei accessoires die bij de bovenstaande zaken horen. Je kan Witgoedhuis.nl bereiken via e-mail, per telefoon, op locatie in de winkel, of via Facebook. Wat betreft merken heeft Witgoedhuis onder andere Miele, AEG, Bosch, Siemens, Whirlpool en Samsung in het aanbod.

  De prijzen op de site zijn inclusief BTW. Verzendkosten worden hiernaast wel aangerekend. Je kan bijna overal in Nederland laten bezorgen, maar de Waddeneilanden zijn wel op aanvraag. De standaard bezorgservice is inbegrepen in de prijs, waarbij Witgoedhuis je product bezorgt over de eerste drempel, het product controleert, en een gelijkwaardig oud huishoudelijk apparaat vervolgens afvoert. Als je extra betaalt, kan Witgoedhuis ook het nieuwe huishoudelijke apparaat plaatsen en aansluiten op bestaande installaties.

  Op alle apparaten heb je volledige fabrieksgarantie, dat doorgaans twee jaar garantie betekent. Hiernaast kan je ook betalen voor de garantietermijn uit te breiden via het Euro garantplan van Actua Assurantien BV. Je kan je bestelling annuleren zonder enige verplichtingen of consequenties, per telefoon of per e-mail. Tot slot heb je ook nog een herroepingsrecht van 14 dagen. Via de website kan je allerlei (tijdelijke) acties vinden, waarbij je extra garantie of gewoon korting kan krijgen.

  Klachten, complimenten en tips voor Witgoedhuis.nl
  Als het gaat over witgoedproducten bestellen via een website, kan er altijd wel wat mislopen. Heb jij reeds ervaringen opgedaan bij het kopen van dergelijke zaken via Witgoedhuis.nl? Dan horen wij op ErvaringenSite zeer graag wat jouw mening van dit bedrijf is. Zo kan je andere mensen immers informeren over het reilen en zeilen van Witgoedhuis, en kunnen zij een gerichte keuze maken bij het selecteren van een witgoedvoorziener!

  cheap clothing stores online *aesthetic*

  Witgoedhuis.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Witgoedhuis.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Witgoedhuis.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Witgoedhuis.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Witgoedhuis.nl actief?

  Witgoedhuis.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Witgoedhuis.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.