ErvaringenSite

  Ervaringen Wool & Wire

  Bent u op zoek naar een nieuw vloerkleed voor in de keuken? Of misschien een nieuw tapijt voor in de woonkamer? Op internet zult u veel bedrijven tegen komen die u precies dat kunnen aanbieden. Wool & Wire is eveneens een bedrijf die tapijten online aanbiedt en ze claimen dit te doen met de beste materialen. Nou is dit voor u als consument vanachter de computer natuurlijk lastig in te schatten. Hoe komt er achter wat de echte kwaliteit van de verschillende tapijten is? Hoe weet u of het bedrijf überhaupt te vertrouwen is? Houdt het bedrijf zich aan de vermelde levertijden? Hier op Ervaringensite.be leest u reviews van consumenten die contact hebben gehad met het bedrijf en die met u hier hun ervaringen en mening delen. Reviews van anderen samen met de informatie van Wool & Wire zou u in staat moeten stellen om een reëel beeld te vormen van het bedrijf en haar producten. Met dit beeld kun u vervolgens een wel overwogen beslissing nemen om wel of niet uw nieuwe tapijt door hen te laten leveren.

  Over Wool & Wire

  Wool & Wire is opgericht in 1960 en levert hoog kwalitatieve duurzame tapijten. Wool & Wire is gevestigd te Kortrijk in België en weeft hun vloerkleden geheel in eigen beheer en doen dit met bijna 200 werknemers. In Antwerpen heeft het bedrijf een showroom waar u het aanbod van Wool & Wire kunt zien en voelen. Ze willen moderne en stijlvolle tapijten aanbieden in zowel Nederland als België. Gemiddeld kunnen ze binnen 7 werkdagen de verschillende tapijten leveren en nemen de verzendkosten voor hun rekening.

  Producten en diensten Wool & Wire

  Voor de kleden van Wool & Wire worden hoogwaardige materialen gebruikt. U heeft drie varianten waar u qua materiaal uit kunt kiezen, te weten wol, sisal en een combinatie van beide. De wol dat men verwerkt komt uit Nieuw Zeeland en Engeland en voor de Sisal tapijten wordt er gebruik gemaakt van agave planten uit Afrika. Als het gaat om de diverse kleuren waar u uit kunt kiezen hebben ze hun tapijten in 10 kleuren verdeeld. Verder heeft u de optie tussen een hoog- of laagpolig tapijt. Ook de vorm en maat is voor u als klant een keuze optie. Zo kan men van traplopers tot en met kamerbreed tapijt leveren, of te wel vloerbedekking in iedere gewenste afmeting.
  Mocht u van plan te zijn om een tapijt te bestellen bij Wool & Wire, maar bent u nog aan het twijfelen tussen een paar verschillende opties, dan kunt u tot 3 verschillende stalen thuis laten bezorgen om u te helpen een keuze te maken.

  Review, ervaringen, mening, feedback Wool & Wire

  Heeft u in het verleden een tapijt bij Wool & Wire besteld? Heeft u misschien meerdere tapijten van het bedrijf in uw huis liggen? Heeft u na het ontvangen van de verschillende stalen wellicht een keuze gemaakt om niet een tapijt van Wool & Wire te laten leveren? In alle gevallen dat u een mening heeft over het bedrijf en / of haar producten dan willen we u vragen deze met ons te delen. Zou u alstublieft hier op onze site een review willen achterlaten met daarin niet alleen uw mening, maar ook ervaringen met Wool & Wire. Misschien heeft u feedback voor hen, maar ook klachten zijn voor ons interessant om van u te mogen lezen. Bezoekers van onze site zullen na het lezen van uw review in staat zijn een objectiever beeld te schetsen van het bedrijf en hoeven zo enkel en alleen af te gaan op wat er op een website van in dit geval Wool & Wire vermeld staat. Alvast dank voor uw bijdrage!

  Wool & Wire
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wool & Wire

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Wool & Wire een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Wool & Wire. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wool & Wire actief?

  Wool & Wire is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wool & Wire gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.