ErvaringenSite

  Ervaringen Woononline

  Je eigen huis, een plek onder de zon. Dat is toch de droom van iedere Nederlander? En dan liefst een mooi ingericht huis! Hiervoor heb je allerlei meubels nodig, decoratie, enzovoort. Als je alles van nul moet beginnen kopen, zal je steevast een tijdje bezig zijn. Een winkel, online of offline, die alles aanbiedt wat je nodig hebt in je huis, is hierdoor dé plek om te bezoeken. Bij Woononline kan je meubels, verlichting, decoratie, en allerlei woonaccessoires vinden. Denk je erover om je hele interieur bij hen samen te stellen? Dan ben je best dat hier bij ErvaringenSite eerst eens nagaat wat andere mensen precies te zeggen hebben over Woononline. Zelfs als je alleen maar een klein kastje wil kopen, is het nog steeds een prima idee om de ervaringen van anderen te lezen. Je wil toch weten hoe het zit met de levertijd, klantendienst en, laten we niet vergeten, kwaliteit van de producten? Lees er hier alles over!

  Over Woononline
  Woononline is een Nederlands woon, meubel en huisdecoratie bedrijf, gevestigd in Alkmaar. Het bedrijf was oorspronkelijk genaamd WoonOutlet en is begonnen in 2005 als een “shop in shop”, waarbij er aan fabrikanten winkelruimte werd gegeven om allerlei modellen te verkopen. Naarmate de tijd verstreek, werd er meer en meer ingespeeld op de winkel een eigen identiteit te geven. Dat heeft dan geleid tot Woononline. Woononline heeft zowel een fysieke winkel in Alkmaar als een online webshop. Op de website kan je ook een blog vinden over de wereld van wonen, ter inspiratie.

  Producten en diensten van Woononline
  Bij Woononline kan je terecht voor allerlei producten die te maken hebben met wonen. Denk bijvoorbeeld aan stoelen (eetkamerstoelen met/zonder arm, fauteuils), tafels (eettafels, bartafels, bureaus), banken (loungebanken, hoekbanken, hockets), kasten (tv-meubels, dressoirs, kledingkasten), vloerkleden, woonaccessoires (vazen, kandelaars, kapstokken, servies), wanddecoratie (schilderijen, spiegels, wandklokken), kussens & textiel, bedden en nachtkastjes. Je kan deze producten direct meenemen uit de winkel, of ze laten bezorgen. Woononline heeft een eigen bezorgdienst, waarbij bezorgen (onder enkele voorwaarden) gratis is. Zo moet je hiervoor bijvoorbeeld helpen met uitladen, zelf het verpakkingsmateriaal verwerken, enzovoort. Als je wil dat ze alles voor jou regelen, kan je de Bezorgen Plus-dienst nemen. Je hebt 100 dagen retourrecht. Wat betreft merken kan je bij Woononline terecht voor, onder andere, By Boo, BePureHome, Woood, Richmond, Knit Factory en Urban Cotton. Betalen kan via iDeal, pinnen of achteraf betalen. Tot slot is er ook een projectinrichting dienst van Woononline voor hotels, restaurants of kantoren.

  Klachten, complimenten en tips voor Woononline
  Het interieur van je huis is erg belangrijk. Als alles goed is ingericht, leef je gewoon gelukkiger. Hierdoor is het van het grootste belang dat je tevreden bent over je aankopen. Heb jij je interieur laten verzorgen door Woononline? Of heb je er gewoonweg al eens een product zoals een kastje, bed of tafel gekocht? Laat ons dan weten wat jij daarvan denkt! Was het allemaal naar volle tevredenheid geregeld? Hoe zit het met de kwaliteit van de meubels? Schrijf een review over Woononline en je helpt andere mensen goed verder met jouw ervaringen!

  24 hour Online Shopping Challenge

  Woononline
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Woononline

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Woononline een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Woononline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Woononline actief?

  Woononline is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Woononline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.