Woononline

Alle reviews

Woononline

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Woononline

Je eigen huis, een plek onder de zon. Dat is toch de droom van iedere Nederlander? En dan liefst een mooi ingericht huis! Hiervoor heb je allerlei meubels nodig, decoratie, enzovoort. Als je alles van nul moet beginnen kopen, zal je steevast een tijdje bezig zijn. Een winkel, online of offline, die alles aanbiedt wat je nodig hebt in je huis, is hierdoor dé plek om te bezoeken. Bij Woononline kan je meubels, verlichting, decoratie, en allerlei woonaccessoires vinden. Denk je erover om je hele interieur bij hen samen te stellen? Dan ben je best dat hier bij ErvaringenSite eerst eens nagaat wat andere mensen precies te zeggen hebben over Woononline. Zelfs als je alleen maar een klein kastje wil kopen, is het nog steeds een prima idee om de ervaringen van anderen te lezen. Je wil toch weten hoe het zit met de levertijd, klantendienst en, laten we niet vergeten, kwaliteit van de producten? Lees er hier alles over!

Over Woononline
Woononline is een Nederlands woon, meubel en huisdecoratie bedrijf, gevestigd in Alkmaar. Het bedrijf was oorspronkelijk genaamd WoonOutlet en is begonnen in 2005 als een “shop in shop”, waarbij er aan fabrikanten winkelruimte werd gegeven om allerlei modellen te verkopen. Naarmate de tijd verstreek, werd er meer en meer ingespeeld op de winkel een eigen identiteit te geven. Dat heeft dan geleid tot Woononline. Woononline heeft zowel een fysieke winkel in Alkmaar als een online webshop. Op de website kan je ook een blog vinden over de wereld van wonen, ter inspiratie.

Producten en diensten van Woononline
Bij Woononline kan je terecht voor allerlei producten die te maken hebben met wonen. Denk bijvoorbeeld aan stoelen (eetkamerstoelen met/zonder arm, fauteuils), tafels (eettafels, bartafels, bureaus), banken (loungebanken, hoekbanken, hockets), kasten (tv-meubels, dressoirs, kledingkasten), vloerkleden, woonaccessoires (vazen, kandelaars, kapstokken, servies), wanddecoratie (schilderijen, spiegels, wandklokken), kussens & textiel, bedden en nachtkastjes. Je kan deze producten direct meenemen uit de winkel, of ze laten bezorgen. Woononline heeft een eigen bezorgdienst, waarbij bezorgen (onder enkele voorwaarden) gratis is. Zo moet je hiervoor bijvoorbeeld helpen met uitladen, zelf het verpakkingsmateriaal verwerken, enzovoort. Als je wil dat ze alles voor jou regelen, kan je de Bezorgen Plus-dienst nemen. Je hebt 100 dagen retourrecht. Wat betreft merken kan je bij Woononline terecht voor, onder andere, By Boo, BePureHome, Woood,  Richmond, Knit Factory en Urban Cotton. Betalen kan via iDeal, pinnen of achteraf betalen. Tot slot is er ook een projectinrichting dienst van Woononline voor hotels, restaurants of kantoren.

Klachten, complimenten en tips voor Woononline
Het interieur van je huis is erg belangrijk. Als alles goed is ingericht, leef je gewoon gelukkiger. Hierdoor is het van het grootste belang dat je tevreden bent over je aankopen. Heb jij je interieur laten verzorgen door Woononline? Of heb je er gewoonweg al eens een product zoals een kastje, bed of tafel gekocht? Laat ons dan weten wat jij daarvan denkt! Was het allemaal naar volle tevredenheid geregeld? Hoe zit het met de kwaliteit van de meubels? Schrijf een review over Woononline en je helpt andere mensen goed verder met jouw ervaringen!