ErvaringenSite

  Ervaringen Egardia

  Lees nu! Ervaringen over Egardia! Egardia is een webshop welke onder de online shoppen woonwinkels valt in de categorie elektronica. Het is een winkel welke beveiligingsoplossingen aanbiedt. Meningen, oordelen en reviews! Op ErvaringenSite tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en Egardia . Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op ErvaringenSite achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op ErvaringenSite.

  Over Egardia

  Het beveiligen van een huis was voor 2008 nog erg moeilijk en complex. Het inschakelen van een beveiligingsexpert was toen altijd nog nodig. Er zijn analoge oplossingen met telefoonverbindingen. Hier horen ook abonnementen bij. Egardia is in 2008 gestart met het aanbieden van internet alarm systemen. Het is mogelijk om nu met een paar knoppen het hele huis te beveiligen. De oprichters Robin Rietveld en Marcel Annaka hebben het systeem samengesteld. Een veilig systeem via het internet was geboren. Egardia bewaakt via het internet je huis 24 uur per dag. Als er iets gebeurt dan krijg je een sms bericht of een telefoontje wanneer er iets mis is met de verbinding. Het is mogelijk om snel actie te ondernemen. Je kunt alles via de app bedienen. Eigenlijk heb je dus een virtuele alarmcentrale.

  Egardia Philips Hue Alarmanlage im Test | Smarthome Blogger

  Diensten van Egardia

  Egardia biedt het slimste alarm aan van heel België. Je krijgt direct per telefoon, per sms en per mail een bericht. Het is wereldwijd te bedienen via een app. Alles wordt 24 uur per dag en alle dagen van de week beveiligd. Bij een storing krijg je een belletje!

  Het installeren kun je in nog geen half uurtje doen. Het systeem is gemakkelijk uit te breiden met een slimme thermosstaat. Ook hebben ze een goede klantenservice!

  Klachten, tips en complimenten over Egardia

  Heb je een klacht of opmerking? Dan is het belangrijk om je klacht kenbaar te maken. Het is mogelijk om de klacht via de mail, per post en per telefoon in te dienen. Hierna kan er gezocht worden naar een goede oplossing. Hierna kun je een bericht achterlaten op de site ErvaringenSite.

  Heb jij ervaring

  en bij Egardia
  Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over Egardia op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. ErvaringenSite helpt mensen om een goed beeld te krijgen van Egardia gebaseerd op reviews van anderen.

  Lees nu! Ervaringen over Egardia! Egardia is een webshop welke onder de online shoppen woonwinkels valt in de categorie elektronica.

  Egardia
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Egardia

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Egardia een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Egardia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Egardia actief?

  Egardia is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Egardia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.