ErvaringenSite

  Ervaringen WWE

  We weten dat fans van het WWE-programma (World Wrestling Entertainment) verspreid zijn over meer dan 180 landen in de wereld. En natuurlijk verzamelen mensen als fans graag de officiële merchandise van hun supersterren. Net zo zijn mensen geïnteresseerd in het kopen van replica titelriemen die hun favoriete vechters gewonnen hebben. Wie is jouw favoriete ster? Roman Reigns, Edge, Seth Rollin, Dexter Lumis, Adam Cole? Noem maar op! Vergeet niet enkele recensies te lezen voordat je de goederen koopt. Dit geeft je een zo goed mogelijk beeld van het artikel dat op het punt staat te kopen op basis van eerdere kopers.

  Over WWE

  WWE of World Wrestling Entertainment is een worstelprogramma dat wereldwijd wordt uitgezonden en in 28 talen is vertaald. Het hoofdkantoor is gevestigd in Stamford, Connecticut, VS. Dit bedrijf is een groot entertainmentbedrijf met miljoenen fans. Behalve dat het wordt uitgezonden via televisie en ook video on demand via hun applicatie aanbiedt, heeft WWE ook live- en community-evenementen. Hoewel ze veel kritiek krijgen en bijna iedereen ziet hoe nep het is, neemt het aantal hondsdolle fans nooit af. Daarom zorgt de online merchandise-winkel van WWE voor wereldwijde verzending.

  Dad's First Online Shop | Friday Night Dinner

  Producten van de WWE webshop

  In de online winkel van het WWE kun je replica titelriemen, kleding en persoonlijke merchandise van je favoriete supersterren kopen. In de categorie van de titel riem kun je sorteren op replica titels, herdenkingstitels, Legacy Series-titels en ook Signature Series-titels. De shop verkoopt ook verschillende kleding voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen. De soorten die je vindt zijn T-shirts, tanktops, sweatshirts & hoodies, shirts, jerseys, jassen, joggingbroeken & shorts, schoeisel, leggings en meer. En als je de merchandise op superster wilt sorteren, kun je op de naam van de superster van je keuze klikken. Meteen verschijnen er verschillende officiële merchandise-artikelen van jouw favoriet. Daarnaast kunnen de opties ook worden gefilterd op basis van WWE-evenementen zoals RAW, Smack Down, NXT, W Legend of Wrestle Mania.

  Diensten van WWE

  WWE heeft een partnerschap met Borderfree en zet zich in voor het wereldwijd verzenden van gekochte goederen. Deze online winkel heeft ook een geschatte belasting- en accijns berekeningsfunctie wanneer je de artikelen uitcheckt. Wanneer je pakket onderweg is, kun je het volgen met je bestelnummer.

  Complimenten, klachten en tips over WWE

  Als je om wat voor reden dan ook de goederen wilt retourneren, kun je contact opnemen via e-mail of telefoon zoals vermeld op de WWE-shop. Je kunt ook naar de contactpagina van Borderfree gaan om meer te lezen over het internationale retour- en omruilbeleid. Als je nog andere vragen hebt, ga dan naar de pagina met veelgestelde vragen of neem contact op met de klantenservice die dagelijks van 09.00 tot 23.59 uur (EST) actief is. Ook al heeft de WWE Website store genoeg ervaring en vertegenwoordigers in diverse landen, toch is het als koper verstandiger om de ervaringen van andere kopers te lezen zodat je geen verkeerde aankoop doet. Als je denkt dat deze reviews nuttig zijn, vergeet dan niet om er zelf een achter te laten om andere potentiële kopers te begeleiden. Als je wilt, kun je alles over je ervaring, het leveringsproces, de belastingen en je verwachtingen delen. Potentiële kopers zullen je daar zeer dankbaar voor zijn!

  WWE
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over WWE

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is WWE een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over WWE. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is WWE actief?

  WWE is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van WWE gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.