ErvaringenSite

  Ervaringen Xenos

  Met de komst van het internet werd het leven makkelijker gemaakt voor de mens. Want dankzij het internet kwam het online shoppen. Verschillende winkeleigenaren zagen het voordeel van het opzetten van een online shop. Een daarvan was minder huurkosten! Het werd voor hun ook makkelijker om zo hun klantenkring over de gehele wereld uit te breiden. Dit was dus ook het geval bij Xenos!

  Over Xenos

  Xenos is afgeleid van het Grieks, welke vreemd betekend. Het assortiment in deze winkel, is dus net even anders van de rest. Bijzondere artikelen, met elk hun eigen verhaal. Bij Xenos vind je verschillende artikelen, afkomstig uit de verschillende werelddelen. Van sommige producten zal je vreemd op kijken, terwijl je van het ander product lekker kan smullen. Een ding is wel zeker, je zal zeker genieten van het item dat je bij Xenos besteld.

  In 1973 richtte P.de Gruyter en zonen Xenos op. Uit China en India lieten zij heel wat artikelen en lekkernijen importeren, die nog nergens in Nederland te vinden waren. Wegens zijn vreemde assortiment die nergens anders te vinden was, paste de naam al heel gauw bij de winkel. Je kon hier alles vinden wat anders, leuk en lekker was.

  Hun assortiment werd in 1989 vergroot toen zij een onderdeel werden van de Blokker-holding, ook het aantal winkels werd fors uitgebreid. Vanuit zijn eerste drie vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven groeide Xenos uit een grote internationale keten van zowel woon, als huishoud en cadeauwinkels. Tegen zeer lage prijzen kon je daar terecht voor verrassende, trendy, decoratieve en praktische accessoires en producten. Xenos heeft nu ongeveer 260 winkels in zowel Nederland als Duitsland.

  cheap online stores for your aesthetic 2020 (indie,alt,soft girl & more...)

  Producten van Xenos

  Zoals eerder aangegeven vindt je bij Xenos van alles en nog wat. Het is een heel handige shop voor mensen die bijvoorbeeld pas verhuisd zijn. Je vindt in de winkel allerlei accessoires om jouw huis stijlvol in te richten. Zo vindt je op de woning afdeling diverse meubels voor de zitkamer, het terras en voor de eettafel. Er zijn ook leuke hangstoelen speciaal voor de huisdier! Voor de mensen die van huis uit werken zijn er stevige en moderne bureaus te vinden. Ben je iemand die van lezen houdt en op zoek naar een goede boekenkast? Bij Xenos vindt je verschillende kasten voor jouw boeken in verschillende unieke formaten. Ook leuke hangkasten voor in de slaapkamer of badkamer.

  Ben jij iemand die graag in de keuken staat? Nou dan zal jij je zeker helemaal thuis voelen op de koken en bakken afdeling. Je vindt hier voorraadblikjes, kookboeken en ook ovenschaaltjes. Heb jij een date night gepland en wil je iets speciaals doen? Schaf dan een fondue set aan. Ook de kinderen komen aan hun trekken bij Xenos.

  Complimenten, klachten en suggesties Xenos

  Zijn de producten zijn altijd netjes verpakt, ter voorkoming van eventuele schade tijdens de levering? Worden de producten tegen de aangegeven periode geleverd? Laat je review achter, zodat anderen weten of Xenos een betrouwbaar bedrijf. Het belangrijkste is dat iedereen een goede ervaring heeft met bedrijven, daarom is het belangrijk dat jij je beoordeling achterlaat.

  Xenos
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Xenos

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Xenos een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Xenos. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Xenos actief?

  Xenos is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Xenos gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.