Xmasdeco

Alle reviews

Xmasdeco

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Xmasdeco

Als je tien mensen vraagt wat de gezelligste periode van het hele jaar is, heb je veel kans dat de meeste ervan volop “Kerst!” zeggen. Bij Kerst hoort uiteraard ook kerstversiering, want een mooie kerstboom maakt de sfeer in je huis nog een tikkeltje gezelliger! Het is wel een feit dat het vaak een heel gedoe is om een kerstboom op te zetten. Mooie decoratie duurt eeuwen om in de boom te hangen! Bij Xmasdeco kun je terecht voor kerstbomen die reeds op voorhand van decoratie zijn voorzien. Als je je afvraagt of dat wel van goede kwaliteit is, en of dat er wel mooi uitziet, dan kun je best eens lezen wat andere mensen zoal te zeggen hebben over Xmasdeco. Op ErvaringenSite kun je allerlei reviews en ervaringen van klanten van dit bedrijf vinden, dus lees die zeker goed door!

Over Xmasdeco
Xmasdeco is een Nederlands bedrijf gericht op het aanbieden van kerstversiering. Het bedrijf is ontwikkeld door The Xmas Designers, een team van decorateurs met al meer dan tien jaar ervaring in de wereld van kerstdecoratie. Xmasdeco is gevestigd in ’s-Gravenzande in Zuid-Holland. Je kunt het bedrijf bereiken via WhatsApp (maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00), via e-mail en het contactformulier op de website. Xmasdeco is ook beschikbaar in het Duits, Frans en Engels.

Producten en diensten van Xmasdeco
Bij Xmasdeco kun je terecht voor allerlei vormen van kerstversiering, en voornamelijk dan kerstbomen. Je kunt bij dit bedrijf Kunstkerstbomen kopen (keuze uit Luxe of Besneeuwde kerstbomen), kerstbomen met decoratie (luxe en basis) en allerlei decoraties hiervoor. Denk dan aan ornamenten, bauble kransen, bauble guirlandes en decoratie pakketten. Xmasdeco heeft geen showroom, maar is wel actief op diverse publieke locaties in Nederland waar je de producten kan bezichtigen.

Als je een product van Xmasdeco bestelt voor 16:00 uur, wordt het binnen de 24 uur verzonden. Verzendingen zijn gratis vanaf een bepaalde orderwaarde, zowel in Nederland als in Duitsland, Frankrijk België en Groot-Brittannië. Voor andere landen zijn er bezorgtarieven. Wat betreft betaalmogelijkheden kun je kiezen uit onder andere iDeal, PayPal, DIRECTebanking en allerlei creditcards. Op alle artikelen van Xmasdeco krijg je 5 jaar volledige garantie, vanaf de datum van levering. Als consument heb je het recht om binnen 14 dagen na de bestelling je producten gratis te retourneren. Hiervoor moet het product wel niet gebruikt zijn. Op de website van Xmasdeco is er ook een blog te vinden, ter inspiratie. Tot slot kun je nog een cadeaubon aanschaffen, om die aan iemand te geven.

Klachten, complimenten en tips voor Xmasdeco
Stel nu dat je niet tevreden bent met een product van Xmasdeco, wat dan? Dan kun je hier op ErvaringenSite je ongenoegen laten blijken. Vertel andere mensen in je eigen woorden wat de situatie precies is, en wat jouw beoordeling van Xmasdeco is. Was de kerstboom niet naar zin, de bestelling veel te laat, of heb je een andere klacht? Laat het zeker weten! Of ben je erg tevreden? Ook dan heeft het zin om een review te schrijven, je kunt andere mensen immers overtuigen om ook een product aan te kopen! Wat jouw mening ook is, op ErvaringenSite kun je ze delen.