ErvaringenSite

  Ervaringen Y.A.S

  Af en toe heb je wel eens behoefte aan nieuwe kleding. Er zijn vele kledingwinkels waar je dan een kijkje kunt nemen maar lang niet allemaal hebben ze jouw stijl. Wij willen graag weten hoe dat allemaal zit bij Y.A.S. Wat voor een kwaliteit blouses verkoopt deze kledingwinkel bijvoorbeeld nou echt? Hoe prettig zullen die blazers zitten? Zal de pasvorm van die jurken na een aantal keer dragen nog wel zo mooi zijn? Hoe lang zul je moeten wachten tot de bezorgservice van Y.A.S. jouw nieuwe kimono komt bezorgen? En zal je advies kunnen verwachten van de Y.A.S. klantenservice als je mantel niet goed is gestikt? Over dit soort dingen kunnen alleen echte klanten van Y.A.S. je meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat deze klanten van dit kledingmerk vinden. Hun cijfers, ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je alle informatie geven voor je een jas of playsuit bij Y.A.S. besteld.

  Over Y.A.S.

  Y.A.S. is een kledingmerk. Oorspronkelijk komt het merk uit Denemarken en is het een deel van BESTSELLER. De kledingwinkel bestaat al sinds 2013 en hun motto is “jouw kleding, jouw stijl”. Ze willen je voorzien van zowel dagelijkse kleding als outfits voor speciale gelegenheden. Dat is ook waarom ze beweren tijdloze klassiekers maar ook opvallende styling te hebben. Je kunt in hun winkel terecht voor allerlei soorten kleding. Hieronder vallen jurken, kimono’s, umpsuits, mantels en meer. Hun selectie bovenkleding bestaat uit truien, blouses, tops, vesten en blazers. En dan is er nog onderkleding zoals broeken, rokken, jumspuits en playsuits. Voor koud weer hebben ze dan nog wat warme jassen om de kou mee te trotseren. Het assortiment accessoires bevat sjaals, riemen en handschoenen. Ook zwemkleding valt volgens Y.A.S. onder de accessoires. Je kunt kiezen voor een bikini of zwempak. Mocht je een cadeau voor iemand willen kopen maar geen idee hebben wat haar smaak of maat is, dan kun je altijd nog een cadeaubon geven.

  Yas - "Sarkoob" OFFICIAL AUDIO

  Diensten van Y.A.S.

  Mocht je op de website van Y.A.S. een leuke kimono of jas tegenkomen dan kan je die online bestellen. Kies je maat en stop het jurkje in je digitale winkelmandje. Als de betaling eenmaal afgerond is dan staat je bestelling vast en zal de bezorgservice van Y.A.S. aan de slag gaan om de jas of sjaal naar je op te sturen. Ook is er een Y.A.S. klantenservice die je van raad en advies over een kledingstuk kan voorzien.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Y.A.S.

  Heb jij al kleding bij Y.A.S. vandaan? Dan horen we graag alles over jouw ervaring met dit kledingmerk. Hoe prettig zitten die jurken? Is de kwaliteit van die mantels wel zo goed als Y.A.S. beweert? Hoe lang gaat zo’n blouse of topje mee voor het niet mooi meer is?Hoe lang duurde het voor je de broek in huis had? En kon de klantenservice van Y.A.S. je helpen toen je kimono al snel kapot was? Laat je eigen Y.A.S. review achter en vertel ons wat jouw mening over dit kledingmerk is zodat anderen weten wat er va Y.A.S. en hun kleding verwacht kan worden.

  Y.A.S
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Y.A.S

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Y.A.S een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Y.A.S. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Y.A.S actief?

  Y.A.S is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Y.A.S gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.