ErvaringenSite

  Ervaringen Y·A·S

  Ben je als vrouw dol op mode en zie je er graag goed gekleed uit, en sta je altijd open voor nieuwe kledingitems? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Y·A·S. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een eerlijke review over jouw ervaring met Y·A·S te schrijven. Omdat de door jou verstrekte informatie bijzonder waardevol kan zijn voor andere klanten, kun je hen hiermee helpen beslissen om al dan niet één of meerdere items van deze onderneming te bestellen.

  Over Y·A·S

  Y.A.S, de afkorting van 'Your Apparel & Style', is een Deens merk dat in 2013 werd opgericht als onderdeel van de bekende BESTSELLER-familie, waartoe ook Vero Moda, Name It en andere internationaal bekende labels behoren. In de collecties van Y·A·S zou je zo goed als alles kunnen vinden, van doordeweekse kleding tot unieke creaties en tijdloze klassiekers. De visie van dit bedrijf is om de allerbeste mode te bieden aan vrouwen die het belangrijk vinden om via hun outfit hun eigen stijl tot uiting te brengen. De items van Y·A·S passen perfect bij een moderne levensstijl en zijn specifiek ontworpen voor vrouwen die hun persoonlijke stijl extra in de verf willen zetten. Het team van Y·A·S zou er te allen tijde voor zorgen dat ze op de hoogte zijn van hedendaagse trends op de internationale modescène.

  Top 10 Places to Shop Online 2020 | Affordable Trendy Clothes

  Producten en diensten van Y·A·S

  Heb je ergens een leuk artikel van dit bedrijf gezien, en wil je dit op de site opzoeken? Dit is perfect mogelijk bovenaan in het zoekvenster, waar je een algemene of meer specifieke term kunt ingeven. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Nieuw, Shop op categorie, Trending now, Summer shop, Sale en Cadeaukaart. Opdat je als klant makkelijker door het aanbod zou kunnen navigeren, zijn sommige van deze categorieën verder opgedeeld in een aantal subcategorieën. Volgens de informatie op deze website zou je bij Y·A·S kunnen rekenen op betaalbare kleding met een moderne premium feel, waaronder jurkjes, topjes, jassen, knitwear en leer. Bovendien zou dit label duurzaamheidhoog in het vaandel dragen. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Y·A·S? Dan kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via chat bereiken, of door online het contactformulier in te vullen en te versturen.

  Complimenten, klachten en tips voor Y·A·S

  Heb je in een ver of recent verleden iets bij dit bedrijf gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring te schrijven. Hoe heb jij het bestel- en betaalproces ervaren? Ben je tevreden over de kwaliteit van dit label? Of heb je misschien nog een nuttige tip die je graag met onze bezoekers zou willen delen? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken.

  Y·A·S
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Y·A·S

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Y·A·S een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Y·A·S. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Y·A·S actief?

  Y·A·S is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Y·A·S gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.