ErvaringenSite

  Ervaringen Yorcom

  Een computer of een laptop nodig? Wij als ErvaringenSite verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. Het gaat om het bedrijf Yorcom.be. De consumenten hebben reviews geplaatst over de winkel en webshop Yorcom.be waar je computers e.d. kunt bestellen. De reviews gaan o.a. over hoe de medewerkers omgaan met de klanten, of je goeie prijzen krijgt voor een laptop of een pc, je goedkope componenten kunt kopen etc. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via Yorcom.be een product willen aanschaffen. Wij horen graag uw mening over Yorcom.be zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

  Over Yorcom.be

  Het bedrijf Yorcom.be behoort tot de toonaangevende bedrijven in de computerbranche. Ze staan voor duurzaam plezier met computer, laptop en andere hi-tech apparatuur tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Yorcom.be is gevestigd in Vlaardingen waar zij Belgische en Belgische klanten bedienen. Ook bedienen zij de klanten via de webshop waar je ook de showroom kunt bekijken. Volgens Yorcom.be staan ze voor uitstekende kwaliteit, snelle service en een uitgebreid productassortiment die direct uit voorraad leverbaar is tegen een zeer scherpe prijs.

  Het is ook mogelijk om een beschadigd laptop of iets anders te laten repareren bij Yorcom.be. Indien gewenst komen zij ook bij u aan deur om het te laten repareren. Het bedrijf is zelf voor 6 dagen per week open om een nieuw laptop, componenten of softwares aan te schaffen.

  Yorcom - BUSINESS NL

  Diensten Yorcom.be

  Zoals het net werd aangegeven verkoopt Yorcom.be producten zoals nieuwe laptops, computers, componenten en softwares. In de showroom van de winkel kan je meerdere producten bezichtigen waar je ze ook kunt uitproberen zoals een computer maar ook tablets en laptops tot aan LCD schermen. Via de webshop heb je categorieën zoals computers, laptops, Tablet & Telefonie, Hardware, Software, Randapparatuur, opslag, netwerk, Thuis & Kantoor en Kabel & Converter. Bij computers kunt u bijvoorbeeld een Yorcom computer kopen vanaf € 69,-, desktop computers vanaf € 149,-, All-In-One’s vanaf €1249,- etc. Ook is er een optie van Service aan huis waar zij jouw nieuwe pc aansluiten, e-mail en internet instellen voor maar € 49,-. Ook leggen zij uit wat Windows inhoudt. Via de categorie Tablet & Telefonie kunt u producten kopen zoals tablets, mobiele telefoons, VoIP, smartwatches, accessoires voor de mobiel etc.

  Heeft u ooit iets gekocht via de webshop of winkel? Hoe was het product?

  Klachten

  Voor klachten kunt u dus via de winkel in Vlaardingen aangeven of kunt u uw vragen stellen en de medewerkers proberen met een goed antwoord u te beantwoorden. Via de webshop is het ook mogelijk om via de klantenservice een vraag te stellen of een klacht in te dienen. U kunt ze bereiken via telefonisch contact of met de mail. Bij bestelling, offertes, productinformatie of technische zaken kunt u ze bellen van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

  Heeft u ooit een klacht ingediend of een vraag gesteld aan Yorcom.be? Hoe werd u behandeld?

  Klanten vertellen! 2e hands maar toch goed? En de garantie? Weet waar u aan begint als u koopt. Lees ervaringen en reviews bij ErvaringenSite

  Yorcom
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  9

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Outlet

  Prima winkel. Goede dealtjes, vooral in de outlet moet je even kijken. Daar trek ik regelmatig wat moois uit

  Door: Danny25-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Prima winkel!

  Een van de beter IT online shops, goede levering, bijna alles voorhanden. Top winkel!

  Door: Klaus30-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Yorcom

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Yorcom een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Yorcom. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Yorcom actief?

  Yorcom is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Yorcom gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.