ErvaringenSite

  Ervaringen YOS Health

  Als je regelmatig medicijnen gebruikt en daarom de YOS Bottle van YOS Health hebt aangeschaft willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen en op deze pagina een review achter te laten. Weet je nog niet wat de YOS Bottle is, en of het mogelijk iets voor jou is, lees dan verder om te ontdekken wat anderen over dit product zeggen.

  YOS Health is een Nederlands bedrijf waar je de YOS Bottle kunt kopen. Deze fles is ontworpen om medicijngebruik makkelijk te maken door een waterfles en medicijndoos in één product samen te voegen.

  Deze pagina is bedoeld voor iedereen die zijn ervaring met ons wil delen, en voor iedereen die meer wil weten over dit bedrijf en het product dat ze verkopen. We zijn dan ook heel benieuwd naar alle ervaringen. Jij kan ervoor zorgen dat mensen meer te weten komen over dit relatief onbekende product en online winkel.

  Over YOS Health
  YOS Health is een Nederlands bedrijf bedacht door de Rotterdamse ondernemer Joop Opmeer. Het bedrijf heeft drie medewerkers. De naam staat voor “Your Organized Supplements”. Joop zag dat zijn moeder dagelijks moeite had om haar medicijnen op tijd in te nemen. Omdat ze soms niet thuis was op het tijdstip van inname vergat ze ze soms compleet.

  In 2018 ging Joop zich verdiepen in dit onderwerp en kwam erachter dat er veel meer mensen moeite hebben met het op tijd innemen van medicijnen. Volgens Joop kampten veel mensen hierdoor met gezondheidsproblemen. Na grondig onderzoek, ontwerp, bijstellen en fabriceren werd de YOS- Botle vanaf maart 2019 verkrijgbaar. Sindsdien zijn er meer dan 70.000 gebruikers van de medicijnfles.

  De fles is zowel online als bij 500 andere verkooppunten beschikbaar. Mocht je benieuwd zijn naar het laatste nieuws en kortingsacties van YOS Health dan kun je jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief.

  Producten en diensten van YOS Health
  Bij YOS Health kun je de YOS Bottle kopen. Dit is een medicijnfles die door het bedrijf zelf ontworpen en geproduceerd wordt.

  De fles is niet alleen geschikt om water in mee te nemen, je medicijnen hebben er ook je eigen plekje in. Je kunt kiezen voor het aanbrengen van een pillenhouder voor een week, of een dag.

  De fles is niet alleen bedoeld voor medicijnen, maar kan ook gebruikt worden voor het innemen van supplementen. Dit is handig voor topsporters en bodybuilders, maar ook amateursporters.

  Als het moment is gekomen om je medicijnen of supplementen te nemen klik je het juiste vakje open en neem je de medicatie in met het water. Op de achterkant van de fles staat een maataanduiding zodat je weet hoeveel water je inneemt. Je kunt maximaal 375 ml in de fles doen.

  Ervaringen, klachten en tips over YOS Health
  Vertel ons wat jouw ervaring is met dit bedrijf en het product dat ze verkopen. Het is lastig om aan de hand van een website in te schatten of een product bij jou past. Een review met de ervaring van echte gebruikers is daarentegen heel nuttig voor het maken van een besluit. Met jouw ervaring kun je anderen helpen.

  HOW TO START AN ONLINE STORE + how i started a business at 22

  YOS Health
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over YOS Health

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is YOS Health een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over YOS Health. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is YOS Health actief?

  YOS Health is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van YOS Health gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.