Zalando
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer6,8

U bent nu bij:

Totaal

6,8

Bestellen

7,4

Service

6

Prijs

8

Leveren

6
13 rating70 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

07-02-2018
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
5,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Vanhove christel

Zalando - Verwacht geen beloning voor trouwe klandizie

Ik heb al voor duizenden euros bij zalando bestelt,en ben over het algemeen tevreden.mijn facturen altijd keurig op tijd betaalt,vanwege onverwachte medische kosten,vraag ik nu éénmalig,een uitstel van 14 dagen,het gaat over een bedrag van rond de 200€,en het wordt me geweigerd!ik kon ook van niets gebaren,en gewoon niet betalen,maar heb dan nog de beleefdheid,om hun te contacteren,denkende dat mijn trouwe klandizie,wel de doorslag zal geven,om me dit te gunnen,maar niet dus!echt jammer,in de toekomst zal ik dan ook niet meer zoveel bestellen bij zalando,ik voel me toch wel wat gekrenkt!blijkbaar is een persoonlijke aanpak hier niet aan de orde,je bent gewoon een klantnummer,en kassa kassa.nu merk ik,dat naar een winkel gaan,waar je verkoopsters hebt,toch nog anders is,meer persoonlijk,menselijk,enz.......

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-10-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    4
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Martine Straetemans

Zalando - terugbetaling = een probleem

Ik heb een aantal artikelen teruggezonden maar wacht nog steeds op de volledige terugbetaling.
Aan verschillende mails hierover aan de Klantendienst gestuurd maar je krijgt zelfs geen reactie.
Het was de 1ste keer dat ik bij Zalando bestelde maar tevens ook de laatste keer. Zo'n slecht opvolging van de Klantendienst.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Alexander

Zalando - Trage levering

Levering duurt echt mega lang, waardeloos bedrijf.

Bestel er nooit weer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: nino

Zalando - Zalando levert traag

Wacht al meer dan twee weken op pakje ,Zalando antwoord niet op telefoon e mail .KOOP DUS NOOIT MEER BIJ Zalando

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-06-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joseetje

Zalando - Leuke aanbiedingen

Nooit te maken gehad met de klachtenservice, want in de drie keer dat ik iets heb besteld hier bij Zalando, ging het gewoon goed. Ik pas steeds alles eigenlijk wel en het was steeds in het echt net zo mooi als op het plaatje. Ik blijf hier wel bestellen, want ze hebben leuke aanbiedingen voor me.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-05-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: angelique

Zalando - Een van de beteren

Een van de betere online shops, ze hebben een groot assortiment en heel veel merken voor een goede prijs! Ze hebben vaak leuke acties en ze leveren als een van de weinigen goed en snel! Ik blijf hier zeker bestellen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Elsa Bruinsma

Zalando - Vakantiegeld naar nieuwe schoenen

Hihi ik hoef dit jaar niet zo nodig op vakantie dus ik heb gewoon lekker gaan shoppen bij Zalando voor nieuwe schoenen!! En ze zijn natuurlijk niet zo duur daarom kon ik lekker uitgebreid uitzoeken daar! Ben benieuwd hoe ze erin het echt uitzien, ik heb allemaal leuke zomerschoenen gekocht, want die had ik echt nodig natuurlijk. Sandalen met bandjes en een paar mooie hakjes en ook nog felle sneakers voor als ik meer wil lopen op een dag. Hoop dat ze allemaal passen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-05-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jayla

Zalando - superslechte klantenservice

de klantenservice van zalando valt heel erg tegen. je zou denken dat met zon groot bedrijf zoeits toch wel goed teregeld zou zijn nou niet dus. of is dat juist zo met grote bedrijfen? ik weet het niet meer

had schoenen besteld maar er ging iets verkeerd met bestellen ofoz ik weet het niet maar ik kreeg de verkeerde maat en toen gingsen ze echt supermegamoeilijk zitten doen met retourneren nou echt belachelijk

wel balen want ze waren heel goedkoop altijd

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-02-2016
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
5
Zou hier weer kopen:JA
Door: P Vd Weij

Zalando - negatieve ervaring

ik sluit mij aan bij onderstaande review en deel de negatieve ervaring
ik had het natuurlijk kunnen weten bij zon megainternetbedrijf, dat de service dan tegenvalt, maar liet mij verleiden door de prijs...

nooit weer in ieder geval, voortaan ga ik gewoon weer naar een fysieke schoenenwinkel, jammer dat die allemaal failliet gaan alleen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-02-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: De Roose

Zalando - SLECHTSTE SERVICE OOIT

Bij Zalando .be is de klant van geen enkele waarden .ER WORDT NIET DE MINSTE MOEITE GEDAAN OM EEN PROBLEEM OP TE LOSSEN .Uw bestelling wordt eenzijdig geannuleerd en een kortingscode van 10 procent wordt als compensatie voor het ongemak gestuurd . BETER NIET BIJ DIT BEDRIJF BESTELLEN . HET BESPAART U VEEL MOEITE EN EEN ONTGOOCHELING .

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Greet hendrickx05-01-2017

. Op 1 november plaatste ik een bestelling van 2 paar laarzen van Gabor. Omdat ik wegens een rugprobleem steunzolen moet dragen kies ik dikwijls voor het merk Gabor omdat deze dikwijls een model hebben met een uitneembare zool. Enkele dagen werd het eerst paar geleverd en de dag daarop het tweede paar. Het eerste paar werd geleverd door surf 4shoes, blijkbaar een onderneming waar jullie mee samenwerken . Na vele bestellingen bij jullie geplaatst te hebben in het verleden was dit nieuw voor mij. Ik heb hierbij bij de retournering een fout begaan en had zoals gewoonlijk het retourbewijs van jullie site afgeprint. Toen een dag later het ander paar laarzen geleverd werd en die ook retour moesten , wegens te smal voor steunzolen ontdekte ik het probleem pas. Ik kreeg de melding dat het retourticket al gebruikt was. Ik nam telefonisch contact op met jullie en HAD Dennis Servaes aan de lijn, een heel vriendelijke man, die mijn probleem begreep en me opnieuw een zalando retourticket toestuurde. Hij bevestigde mij dat hij hierover op de computer ook een nota inbracht. Enkele dagen later kreeg ik een retourbevestiging van het eerste paar laarzen. Het gaat hier over het eerste deel van de bestelling 11003015388714. Ik kreeg dus de bevestiging dat de retourzending Van de tweede zending kreeg ik helaas nooit een retourbevestiging met alle gevolgen vandien. Ik nam terug telefonisch contact op bij de eerste aanmaning en kreeg Nathalie Cox aan de lijn . zij stuurde me later die dag een mail die ik moest invullen. De dag nadien bracht ik alles netjes op de post met ook een duplicaat van attest van de post, dat ik hier nu weer aan toevoeg. Tot op heden kreeg ik geen antwoord van het zalandoteam maar wel een 2 de aanmaning! Dit vind ik alles behalve leuk. Ik ga heus geen 176 € betalen voor laarzen die ik oprecht terugstuurde. De fout zit hem waarschijnlijk omdat niet het retourformulier van surf4shoes gebruikt werd. Toch kunnen die laarzen niet zomaar van de aardbol verdwenen zijn! Graag grondig nazicht aub!! Dit is de brief die ik op verschillende manieren naar jullie stuurden, zowel in mail als met de post, ZONDER gevolg. Ik ben zeer teleurgesteld in jullie na-service dienst. Mijn dochter nam het ook al van me over, ZONDER RESULTAAT! Hier nogmaals bewijs van 'afgifte van zending' BARCODE 323211247700001933928050 afgegeven te Schilde op 16/11/2016 CODE RC 405100. Ik voel me echt het zoveelste nummertje in een rij. Voor mij NOOIT geen Zalando meer! Greet . .

Reactie op deze post:

Door: iemand05-02-2018

Partner artikelen retourneren Een partner artikel retourneren? Het volgende is belangrijk om te weten! 100 dagen retourrecht geen online aanmelding van je retourzending retourneer rechtstreeks naar de partner Volg deze stappen voor een succesvolle retourzending; gebruik het retourdocument bijgevoegd in de doos plak het retour etiket over het verzend etiket op de bovenkant van de doos bij afgifte van het pakket ontvang je een verzendbewijs, bewaar deze goed per e-mail ontvang je een bevestiging dat jouw retourzending is ontvangen Neem contact op met onze klantenservice als; het retourdocument niet is meegeleverd het retourdocument is verlopen je moet betalen voor het retourneren, zonder het verzendbewijs kunnen de gemaakte kosten niet worden vergoed

14-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Estelle

Zalando - Veel keuze, langzame levering,

Superveel keuze
Wel langzame levering soms
Vind het wel een beetje zielig voor al die winkels waar het zo slecht mee gaat en die misschien failliet gaan, Dolcis enzo...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    4
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
6,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Francien J.

Zalando - Zit al dagen te wachten

Vrijdag schoenen besteld en die wil ik nou wel eens een keertje kunnen passen! Wanneer komen ze nouoououo

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Betty

Zalando - Langzaam maar ok

Vind de levering wel een beetje langzaam, maar de koopjes heel chill. Dus dan maar wat langer wachten :(

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Angie

Zalando - Snertlevering

Goedkoop ja, maar leveren nee. Heb nu al een paar keer iets besteld en elke keer gaat er wel iets fout. of het komt gewoon helemaal niet aan of de verkeerde maat. of het gaat allemaal ineens goed en dan past het niet. ...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Saida

Zalando - Heerlijk geshopt en heel goedkoop

Er zijn veel modeketens waar ik wel eens kom maar toch het meest bij zalando. daar is de verzending tenminste gewoon gratis (al duurt het soms wat langer voor het binnen is) en veeel kortingen. Ik gil nog net niet zo hard als in de reclame maar het scheelt niet veel!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Natas

Zalando - Niet erg

Meest irritante reclames ever, maar ook goede dealtjes, dus mij hoor je niet klagen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-08-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    6
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Chantalletje

Zalando - Lekker shoppen

Superhandig dat de verzendkosten gratis zijn en het retourrecht superlang, drie maanden ofzo. Dus ik koop altijd van alles meerdere maten en dan ga ik lekker thuis passen. Soms ook met vriendinnen die dan ook allemaal dingen hebben gekocht. Wat niet past gaat gewoon retour. Thuis shoppen hahah

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-08-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sabrina van Aard

Zalando - Terugsturen is geen probleem!

Dankjewel zalando. Ik had wel 10 jurkjes besteld (en 2 paar schoenen) Dus gewoon lekker thuis gepast en 8 teruggestuurd wat dus helemaal geen probleem is. En die schoenen heb ik gehouden want die waren top!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marielle de Veer

Zalando - Superblij!

Ik heb 2 paar schoenen in de uitverkoop gekocht die ik al heel lang wilde. Supergoedkoop nu! Echt heel erg blij mee!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rowen Achten

Zalando - Snelle levering

's Avonds boor tienen besteld en had het de volgende ochtend in huis. Dat noem ik nog eens snel!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-07-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jitte de Baat

Zalando - Let op de uitverkoop!

Ik heb 2 jurkjes en 3 topjes kunnen scoren voor 15 euro in totaal. Niet slecht toch? Let op de uitverkoop van ze dan kun je supergoedkoop dingen vinden!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-07-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Dino Maasen

Zalando - Nooit meer!

ok, ik moet bekennen dat ik vaker iets bij ze gekocht heb en het was goedkoop en prima geleverd. Maar ik koop hier dus NOOIT MEER. Waarom? Ik weet niet of er nog meer mensen zijn die die documentaire in Duitsland hebben gezien over zalando waar ze mensen gewoon compleet uitbuiten tot het onmenselijke aan toe? Nou ik wel en na het zien van die documentaire moeten we met z'n allen dit bedrijf boycotten!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sandra

Zalando - Jurkje gekocht

Superirritante reclames maakte ze. Maar ze hebben wel goedkope jurkjes. Ging heel simpel en volgende dag in huis dus prima!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Zalando

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Zalando?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Zalando

Voor wie vies is van lange wachtrijen voor vunzige paskamers zijn er inmiddels tal van uitwegen te vinden in het online aanbod van kledingwinkels. Daarbinnen is Zalando inmiddels uitgegroeid tot de grootste online shop voor fashion, schoenen en accessoires, althans dat zeggen ze zelf. Je vindt hier dan ook van alles: kleding, sportkleding, lingerie, badmode, accessoires, sieraden en vooral niet te vergeten: schoenen. De dames in de reclame worden er in ieder geval hondsdol van, maar hoe zit dat in real life? Hoe zijn de ervaringen met deze online modegigant?

Over
Zalando is van oorsprong Duits, maar verkoopt inmiddels in ruim vijftien landen. Het werd in 2008 opgericht en in 2010 uitgebreid naar België. Aanvankelijk verkocht Zalando alleen schoenen, maar al gauw volgde mode en kleding. Inmiddels kun je er voor zo ongeveer alles terecht als het gaat om modeartikelen, voor zowel dames als heren. Om maar wat te noemen… avondjurken, zwangerschapskleding, sneakers, hardloopschoenen, sportuitrusting, festivaloutfits, zwemkleding, bruidskleding, galajurken, grote maten-mode, horloges, kimono’s, rokken, zonnebrillen, tassen, overalls, jumpsuits, positiekleding, lingerie, sokken, babykleding, jurkjes, trainingspakken, stropdassen, truien, yogakleding: of je nu graag chic gekleed gaat, of meer van de streetwear bent, nieuwe trends als normcore wilt uitproberen of enkel uit bent op aanbiedingen in de outlet: je vindt het allemaal. Zalando vertegenwoordigt bovendien veel bekende merken: van Marc O’Polo, Michael Kors en Topshop tot Gaastra, Nike en adidas, van Hunkemöller en Vero Moda tot Replay, River Island en Desigual.

Zalando is de trotse eigenaar van meerdere Webshop Awards, zowel voor fashion als voor shoes, maar is ook onderscheiden met kritischere prijzen, zoals de Loden Leeuw van het programma Radar voor de meest irritante reclame voor zowel het jaar 2011 als 2012 (door die hondsdolle meisjes…).

Kent u hem nog? Die eerste (succesvolle) reclame van zalando?

Diensten van
Verzending is gratis en ook aan retourneren zijn geen extra kosten verbonden. Dus is de maat toch niet goed, of bevalt dat jurkje gewoon niet? Je stuurt het net zo makkelijk weer terug. Kleding en schoenen kun je dus thuis passen, je zit nog nergens aan vast. Je hebt zelfs 100 dagen bedenktijd. Zo probeert Zalando op alle manieren drempels weg te halen en zo min mogelijk mensen nog een fysieke winkel te laten betreden. Betalen kan zowel met de bekende creditcards als Mastercard, Visa en American Express, als met PayPal, acceptgiro en iDeal. Zalando maakt voor het versturen gebruik van PostNL en DHL Express.

Klachten over Zalando
Met vragen over Zalando, de producten of bestellingen, kun je terecht bij de klantenservice, die bereikbaar is via een gratis 0800-nummer. Ook heeft Zalando speciale apps voor iPhone, Android en Windows en zijn ze bereikbaar via de sociale media Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, YouTube en Instagram.

Scoor je regelmatig een nieuwe outfit bij Zalando en hoe is dan het shopplezier, de prijs, de service? Laat nu je mening of review achter en geef anderen een goede indruk van hoe het is om bij Zalando je kledingkast uit te breiden!
 

01 Seasonal autumn 210812 - 211215 NL male

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!