ErvaringenSite

    Ervaringen Zalando

    Voor wie vies is van lange wachtrijen voor vunzige paskamers zijn er inmiddels tal van uitwegen te vinden in het online aanbod van kledingwinkels. Daarbinnen is Zalando inmiddels uitgegroeid tot de grootste online shop voor fashion, schoenen en accessoires, althans dat zeggen ze zelf. Je vindt hier dan ook van alles: kleding, sportkleding, lingerie, badmode, accessoires, sieraden en vooral niet te vergeten: schoenen. De dames in de reclame worden er in ieder geval hondsdol van, maar hoe zit dat in real life? Hoe zijn de ervaringen met deze online modegigant?

    Over
    Zalando is van oorsprong Duits, maar verkoopt inmiddels in ruim vijftien landen. Het werd in 2008 opgericht en in 2010 uitgebreid naar België. Aanvankelijk verkocht Zalando alleen schoenen, maar al gauw volgde mode en kleding. Inmiddels kun je er voor zo ongeveer alles terecht als het gaat om modeartikelen, voor zowel dames als heren. Om maar wat te noemen… avondjurken, zwangerschapskleding, sneakers, hardloopschoenen, sportuitrusting, festivaloutfits, zwemkleding, bruidskleding, galajurken, grote maten-mode, horloges, kimono’s, rokken, zonnebrillen, tassen, overalls, jumpsuits, positiekleding, lingerie, sokken, babykleding, jurkjes, trainingspakken, stropdassen, truien, yogakleding: of je nu graag chic gekleed gaat, of meer van de streetwear bent, nieuwe trends als normcore wilt uitproberen of enkel uit bent op aanbiedingen in de outlet: je vindt het allemaal. Zalando vertegenwoordigt bovendien veel bekende merken: van Marc O’Polo, Michael Kors en Topshop tot Gaastra, Nike en adidas, van Hunkemöller en Vero Moda tot Replay, River Island en Desigual.

    Zalando is de trotse eigenaar van meerdere Webshop Awards, zowel voor fashion als voor shoes, maar is ook onderscheiden met kritischere prijzen, zoals de Loden Leeuw van het programma Radar voor de meest irritante reclame voor zowel het jaar 2011 als 2012 (door die hondsdolle meisjes…).

    Kent u hem nog? Die eerste (succesvolle) reclame van zalando?

    Diensten van
    Verzending is gratis en ook aan retourneren zijn geen extra kosten verbonden. Dus is de maat toch niet goed, of bevalt dat jurkje gewoon niet? Je stuurt het net zo makkelijk weer terug. Kleding en schoenen kun je dus thuis passen, je zit nog nergens aan vast. Je hebt zelfs 100 dagen bedenktijd. Zo probeert Zalando op alle manieren drempels weg te halen en zo min mogelijk mensen nog een fysieke winkel te laten betreden. Betalen kan zowel met de bekende creditcards als Mastercard, Visa en American Express, als met PayPal, acceptgiro en iDeal. Zalando maakt voor het versturen gebruik van PostNL en DHL Express.

    Klachten over Zalando
    Met vragen over Zalando, de producten of bestellingen, kun je terecht bij de klantenservice, die bereikbaar is via een gratis 0800-nummer. Ook heeft Zalando speciale apps voor iPhone, Android en Windows en zijn ze bereikbaar via de sociale media Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, YouTube en Instagram.

    Scoor je regelmatig een nieuwe outfit bij Zalando en hoe is dan het shopplezier, de prijs, de service? Laat nu je mening of review achter en geef anderen een goede indruk van hoe het is om bij Zalando je kledingkast uit te breiden!
     

    01 Seasonal autumn 210812 - 211215 NL male

    Lees recensies over Zalando. Wat is de levertijd en hebben ze kortingcodes? Zijn rokken en schoenen makkelijk te retouneren? Lees hier beoordelingen van Belgen.

    Zalando
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

    6,8
    68% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,2

    Service

    6

    Prijs

    7,8

    Leveren

    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goede ervaringen

    Jonathan 19-06-2018

    Wrm zeiken mensen zo graag over Zalando? Ik heb nog nooit geen problemen ervaart. Veel mooie hemden en blazers goede prijzen! Wat wil je nog meer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Jullie zijn oplichters!

    Carol Thijs17-04-2018

    Jullie zijn zelfs niet eens 1 ster waard! Jullie zijn oplichters en zijn zelfs te laf om op jullie klantendienst te reageren!

    Ik heb 3 weken geleden schoenen bij jullie besteld en volgend Bpost zijn ze afgeleverd terwijl ik helemaal niet thuis was en geen pakketje heb ontvangen en het enige wat jullie kunnen zeggen is dat Bpost een onderzoek bezig is...?

    Jullie uitleg over het feit dat jullie daar niets aan kunnen doen vind ik persoonlijk nogal laag en makkelijk door de bocht als je de schuld op iemand anders probeert te steken. Jullie hebben er misschien nog nooit aan gedacht om jullie klanten te laten aftekenen voor hun pakketje…dan gebeuren zulke situaties niet.

    Ik wacht nu al meer dan 3 weken op schoenen die ik ergens dringend voor nodig had en aangezien ik deze niet heb aangekregen, was ik genoodzaakt om andere schoenen te gaan kopen aangezien jullie service niks waard is.

    IK ZAL NOOIT NOG IETS BIJ JULLIE BESTELLEN!!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Verwacht geen beloning voor trouwe klandizie

    Vanhove christel07-02-2018

    Ik heb al voor duizenden euros bij zalando bestelt,en ben over het algemeen tevreden.mijn facturen altijd keurig op tijd betaalt,vanwege onverwachte medische kosten,vraag ik nu éénmalig,een uitstel van 14 dagen,het gaat over een bedrag van rond de 200€,en het wordt me geweigerd!ik kon ook van niets gebaren,en gewoon niet betalen,maar heb dan nog de beleefdheid,om hun te contacteren,denkende dat mijn trouwe klandizie,wel de doorslag zal geven,om me dit te gunnen,maar niet dus!echt jammer,in de toekomst zal ik dan ook niet meer zoveel bestellen bij zalando,ik voel me toch wel wat gekrenkt!blijkbaar is een persoonlijke aanpak hier niet aan de orde,je bent gewoon een klantnummer,en kassa kassa.nu merk ik,dat naar een winkel gaan,waar je verkoopsters hebt,toch nog anders is,meer persoonlijk,menselijk,enz.......

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    terugbetaling = een probleem

    Martine Straetemans20-10-2017

    Ik heb een aantal artikelen teruggezonden maar wacht nog steeds op de volledige terugbetaling.
    Aan verschillende mails hierover aan de Klantendienst gestuurd maar je krijgt zelfs geen reactie.
    Het was de 1ste keer dat ik bij Zalando bestelde maar tevens ook de laatste keer. Zo'n slecht opvolging van de Klantendienst.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Trage levering

    Alexander08-08-2017

    Levering duurt echt mega lang, waardeloos bedrijf.

    Bestel er nooit weer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Zalando levert traag

    nino10-07-2017

    Wacht al meer dan twee weken op pakje ,Zalando antwoord niet op telefoon e mail .KOOP DUS NOOIT MEER BIJ Zalando

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Leuke aanbiedingen

    Joseetje16-06-2016

    Nooit te maken gehad met de klachtenservice, want in de drie keer dat ik iets heb besteld hier bij Zalando, ging het gewoon goed. Ik pas steeds alles eigenlijk wel en het was steeds in het echt net zo mooi als op het plaatje. Ik blijf hier wel bestellen, want ze hebben leuke aanbiedingen voor me.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Een van de beteren

    angelique31-05-2016

    Een van de betere online shops, ze hebben een groot assortiment en heel veel merken voor een goede prijs! Ze hebben vaak leuke acties en ze leveren als een van de weinigen goed en snel! Ik blijf hier zeker bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Vakantiegeld naar nieuwe schoenen

    Elsa Bruinsma28-05-2016

    Hihi ik hoef dit jaar niet zo nodig op vakantie dus ik heb gewoon lekker gaan shoppen bij Zalando voor nieuwe schoenen!! En ze zijn natuurlijk niet zo duur daarom kon ik lekker uitgebreid uitzoeken daar! Ben benieuwd hoe ze erin het echt uitzien, ik heb allemaal leuke zomerschoenen gekocht, want die had ik echt nodig natuurlijk. Sandalen met bandjes en een paar mooie hakjes en ook nog felle sneakers voor als ik meer wil lopen op een dag. Hoop dat ze allemaal passen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    superslechte klantenservice

    Jayla14-05-2016

    de klantenservice van zalando valt heel erg tegen. je zou denken dat met zon groot bedrijf zoeits toch wel goed teregeld zou zijn nou niet dus. of is dat juist zo met grote bedrijfen? ik weet het niet meer

    had schoenen besteld maar er ging iets verkeerd met bestellen ofoz ik weet het niet maar ik kreeg de verkeerde maat en toen gingsen ze echt supermegamoeilijk zitten doen met retourneren nou echt belachelijk

    wel balen want ze waren heel goedkoop altijd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    negatieve ervaring

    P Vd Weij11-02-2016

    ik sluit mij aan bij onderstaande review en deel de negatieve ervaring
    ik had het natuurlijk kunnen weten bij zon megainternetbedrijf, dat de service dan tegenvalt, maar liet mij verleiden door de prijs...

    nooit weer in ieder geval, voortaan ga ik gewoon weer naar een fysieke schoenenwinkel, jammer dat die allemaal failliet gaan alleen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    SLECHTSTE SERVICE OOIT

    De Roose01-02-2016

    Bij Zalando .be is de klant van geen enkele waarden .ER WORDT NIET DE MINSTE MOEITE GEDAAN OM EEN PROBLEEM OP TE LOSSEN .Uw bestelling wordt eenzijdig geannuleerd en een kortingscode van 10 procent wordt als compensatie voor het ongemak gestuurd . BETER NIET BIJ DIT BEDRIJF BESTELLEN . HET BESPAART U VEEL MOEITE EN EEN ONTGOOCHELING .

    Greet hendrickx05-01-2017

    . Op 1 november plaatste ik een bestelling van 2 paar laarzen van Gabor. Omdat ik wegens een rugprobleem steunzolen moet dragen kies ik dikwijls voor het merk Gabor omdat deze dikwijls een model hebben met een uitneembare zool. Enkele dagen werd het eerst paar geleverd en de dag daarop het tweede paar. Het eerste paar werd geleverd door surf 4shoes, blijkbaar een onderneming waar jullie mee samenwerken . Na vele bestellingen bij jullie geplaatst te hebben in het verleden was dit nieuw voor mij. Ik heb hierbij bij de retournering een fout begaan en had zoals gewoonlijk het retourbewijs van jullie site afgeprint. Toen een dag later het ander paar laarzen geleverd werd en die ook retour moesten , wegens te smal voor steunzolen ontdekte ik het probleem pas. Ik kreeg de melding dat het retourticket al gebruikt was. Ik nam telefonisch contact op met jullie en HAD Dennis Servaes aan de lijn, een heel vriendelijke man, die mijn probleem begreep en me opnieuw een zalando retourticket toestuurde. Hij bevestigde mij dat hij hierover op de computer ook een nota inbracht. Enkele dagen later kreeg ik een retourbevestiging van het eerste paar laarzen. Het gaat hier over het eerste deel van de bestelling 11003015388714. Ik kreeg dus de bevestiging dat de retourzending Van de tweede zending kreeg ik helaas nooit een retourbevestiging met alle gevolgen vandien. Ik nam terug telefonisch contact op bij de eerste aanmaning en kreeg Nathalie Cox aan de lijn . zij stuurde me later die dag een mail die ik moest invullen. De dag nadien bracht ik alles netjes op de post met ook een duplicaat van attest van de post, dat ik hier nu weer aan toevoeg. Tot op heden kreeg ik geen antwoord van het zalandoteam maar wel een 2 de aanmaning! Dit vind ik alles behalve leuk. Ik ga heus geen 176 € betalen voor laarzen die ik oprecht terugstuurde. De fout zit hem waarschijnlijk omdat niet het retourformulier van surf4shoes gebruikt werd. Toch kunnen die laarzen niet zomaar van de aardbol verdwenen zijn! Graag grondig nazicht aub!! Dit is de brief die ik op verschillende manieren naar jullie stuurden, zowel in mail als met de post, ZONDER gevolg. Ik ben zeer teleurgesteld in jullie na-service dienst. Mijn dochter nam het ook al van me over, ZONDER RESULTAAT! Hier nogmaals bewijs van 'afgifte van zending' BARCODE 323211247700001933928050 afgegeven te Schilde op 16/11/2016 CODE RC 405100. Ik voel me echt het zoveelste nummertje in een rij. Voor mij NOOIT geen Zalando meer! Greet . .

    iemand05-02-2018

    Partner artikelen retourneren Een partner artikel retourneren? Het volgende is belangrijk om te weten! 100 dagen retourrecht geen online aanmelding van je retourzending retourneer rechtstreeks naar de partner Volg deze stappen voor een succesvolle retourzending; gebruik het retourdocument bijgevoegd in de doos plak het retour etiket over het verzend etiket op de bovenkant van de doos bij afgifte van het pakket ontvang je een verzendbewijs, bewaar deze goed per e-mail ontvang je een bevestiging dat jouw retourzending is ontvangen Neem contact op met onze klantenservice als; het retourdocument niet is meegeleverd het retourdocument is verlopen je moet betalen voor het retourneren, zonder het verzendbewijs kunnen de gemaakte kosten niet worden vergoed

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Veel keuze, langzame levering,

    Estelle14-01-2016

    Superveel keuze
    Wel langzame levering soms
    Vind het wel een beetje zielig voor al die winkels waar het zo slecht mee gaat en die misschien failliet gaan, Dolcis enzo...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Zit al dagen te wachten

    Francien J.14-10-2015

    Vrijdag schoenen besteld en die wil ik nou wel eens een keertje kunnen passen! Wanneer komen ze nouoououo

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Langzaam maar ok

    Betty03-10-2015

    Vind de levering wel een beetje langzaam, maar de koopjes heel chill. Dus dan maar wat langer wachten :(

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Snertlevering

    Angie01-10-2015

    Goedkoop ja, maar leveren nee. Heb nu al een paar keer iets besteld en elke keer gaat er wel iets fout. of het komt gewoon helemaal niet aan of de verkeerde maat. of het gaat allemaal ineens goed en dan past het niet. ...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Heerlijk geshopt en heel goedkoop

    Saida30-09-2015

    Er zijn veel modeketens waar ik wel eens kom maar toch het meest bij zalando. daar is de verzending tenminste gewoon gratis (al duurt het soms wat langer voor het binnen is) en veeel kortingen. Ik gil nog net niet zo hard als in de reclame maar het scheelt niet veel!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Niet erg

    Natas29-09-2015

    Meest irritante reclames ever, maar ook goede dealtjes, dus mij hoor je niet klagen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Lekker shoppen

    Chantalletje15-08-2015

    Superhandig dat de verzendkosten gratis zijn en het retourrecht superlang, drie maanden ofzo. Dus ik koop altijd van alles meerdere maten en dan ga ik lekker thuis passen. Soms ook met vriendinnen die dan ook allemaal dingen hebben gekocht. Wat niet past gaat gewoon retour. Thuis shoppen hahah

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Terugsturen is geen probleem!

    Sabrina van Aard09-08-2015

    Dankjewel zalando. Ik had wel 10 jurkjes besteld (en 2 paar schoenen) Dus gewoon lekker thuis gepast en 8 teruggestuurd wat dus helemaal geen probleem is. En die schoenen heb ik gehouden want die waren top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Superblij!

    Marielle de Veer16-07-2015

    Ik heb 2 paar schoenen in de uitverkoop gekocht die ik al heel lang wilde. Supergoedkoop nu! Echt heel erg blij mee!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle levering

    Rowen Achten15-07-2015

    's Avonds boor tienen besteld en had het de volgende ochtend in huis. Dat noem ik nog eens snel!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Let op de uitverkoop!

    Jitte de Baat10-07-2015

    Ik heb 2 jurkjes en 3 topjes kunnen scoren voor 15 euro in totaal. Niet slecht toch? Let op de uitverkoop van ze dan kun je supergoedkoop dingen vinden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Nooit meer!

    Dino Maasen10-07-2015

    ok, ik moet bekennen dat ik vaker iets bij ze gekocht heb en het was goedkoop en prima geleverd. Maar ik koop hier dus NOOIT MEER. Waarom? Ik weet niet of er nog meer mensen zijn die die documentaire in Duitsland hebben gezien over zalando waar ze mensen gewoon compleet uitbuiten tot het onmenselijke aan toe? Nou ik wel en na het zien van die documentaire moeten we met z'n allen dit bedrijf boycotten!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Jurkje gekocht

    Sandra10-07-2015

    Superirritante reclames maakte ze. Maar ze hebben wel goedkope jurkjes. Ging heel simpel en volgende dag in huis dus prima!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Zalando

    Uw beoordeling