ErvaringenSite

  Zalando Lounge
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Goederen verloren? Pech gehad!

  Kinethik03-10-2017
  5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  8

  Service

  2

  Prijs

  8

  Leveren

  2

  Allemaal zoetgeurende en maneschijn.. tot je bestelde goederen volgens Zalando geleverd zijn geweest maar je zelf niets ontvangen hebt.

  Gebeurde enkele weken geleden, tracking bij Bpost gaf aan dat mijn goederen geleverd waren maar geen briefje in de bus en ook mijn buren waren nergens van op de hoogte.

  Dan maar naar het postkantoor voor info.
  Loketbediende van het postkantoor geeft me mee dat ik naar de klantendienst van de post moet bellen en of ik aub geen klacht wil neerleggen ‘omdat de laatste tijd voortdurend pakjes verloren gaan en ze het stilaan beu zijn’.

  Dan maar bellen met de klantendienst van de post.
  Na 35 minuten (!) aan de lijn te wachten krijg ik eindelijk iemand aan de lijn en dat ik ‘contact moest opnemen met zalando zodat er een dossier geopend kon worden’.

  Dan nog maar eens contact opnemen met zalando.
  Ik stuur hen een mailtje via hun contactformulier op de website. En een kleine week later krijg ik een mailtje terug ‘dat ik eerst maar eens moet navragen bij mijn buren of ze het pakje niet ontvangen hebben’.
  Als ik hen laat weten dit de eerste dag al gedaan te hebben, krijg ik botweg te horen dat er een dossier geopend zal worden bij Bpost en hiervan op hoogte gehouden zal worden.
  Ik probeer dan nog even te polsen of ze zicht hebben op hoe lang dit zou kunnen duren en krijg dan te horen dat dit wellicht enkele weken in beslag gaat nemen.
  Mijn vraag of ik de bestelde goederen misschien opnieuw kan bestellen (was een cadeau voor mijn vriendin) wordt gewoon genegeerd, zelfs na 4 reminders heb ik tot op vandaag NIETS meer gehoord van Zalando.

  Als alles goed loopt is er geen vuiltje aan de lucht, maar van zodra er iets fout loopt, ben je op jezelf aangewezen en mag je het gaan uitvechten met Bpost, Zalando trekt de deur dicht en je staat in de kou!

  Geen goederen, (voorlopig) geen terugstorting, geen communicatie.. NIETS!


  Bekijk ervaringen van Zalando Lounge

  Schrijf zelf een review over Zalando Lounge

  Uw beoordeling