ErvaringenSite

  Ervaringen ZEB

  Van tijd tot tijd heeft iedereen wel nieuwe kleren nodig. Sommige mensen gaan graag gaan shoppen, anderen dan weer niet. Voor mensen die niet graag gaan shoppen of liever efficiënt shoppen dan tientallen winkels te bezoeken, bestaan er multi-brand kledingwinkels! ZEB is daar één van. Kom te weten wat echte klanten vinden in de betrouwbare reviews op ErvaringenSite!

  Over ZEB

  ZEB is een kledingwinkel die zowel online als offline actief is. Het bedrijf heeft op dit moment 64 winkels in België. Je vindt er kleding voor zowel mannen als vrouwe en verschillende merken, allemaal onder één dak. Het bedrijf biedt op dit moment collecties aan van meer dan 70 verschillende merken. ZEB heeft ook enkele collectiesexclusief in haar assortiment. Zo is er Bruce & Butler, ASTRID|Black Label, DYJCode, Little Fortune by Yentl en nog veel meer.


  ZEB blijft haar werknemers bijleren!

  Diensten van ZEB

  Bij ZEB vind je heel wat kledingmerken zoals Björn Borg, Tommy Hilfiger, G-Star Raw, Only & Sons, Diesel, Levi's, Marcel De Bruxelles en nog heel wat meer!

  Je kan altijd langsgaan bij één van de ZEB winkels om je aankopen te doen maar die kan je even goed online doen. Je bestelling wordt altijd gratis geleverd en je kan gratis retourneren. Je kan kiezen om je bestelling thuis te laten leveren, op kantoor of in een ZEB-winkel in de buurt.

  Klachten of vragen voor ZEB
  Heb je vragen of een klacht over ZEB? De klantendienst helpt je graag verder! De klantendienst gaat er prat op dat je vraag binnen één werkdag beantwoord wordt. Je kan ze per telefoon bereiken van maandag tot zaterdag of aan de hand van een invulformulier op de website van ZEB. Ze hebben ook een online chatfunctie ter beschikking.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met ZEB? Heb je zonet de perfecte paar jeans gevonden of zijn er soms acties waarbij je kleding kan scoren voor een lagere prijs? Laat het zeker weten! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod van ZEB en hoe vlot de bestelling en levering verliepen. Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo geef je potentiële klanten van ZEB een goed beeld van het aanbod en de service die ze mogen verwachten van ZEB.

  Denk je eraan om een aankoop te doen bij ZEB? Lees dan zeker enkele van onze betrouwbare reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  ZEB
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  6

  Prijs

  6

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Broeken casual wear

  Afgelopen zaterdagnamiddag 06/07/2019 waren mijn echtgenote en ik aangenaam verrast tijdens ons bezoek ZEB SINT-DENYS-WESTREM GENT.
  Wij zijn prima geholpen dankzij de deskundigheid en 100% spontane klantvriendelijkheid vanwege de aanwezige dames. Echte topservice !

  Door: Geert Gaublomme09-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Misleidende reclame

  Vandaag gekocht bij Zeb. Groot kaartje 50%, klein op etiket 20%.
  Aan kassa toegekomen en blijkt "tot" 50%.
  Schandalig uw klanten zo te bedriegen. Vanaf vandaag heb je 1 klant minder om te bedriegen.

  Door: Katrien Van Ouytsel23-03-2019
  ZEB26-03-2019

  Beste Katrien, wij hebben jou hierover een mailtje verstuurd om dit uit te klaren. Hopelijk is alles duidelijk zo.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over ZEB

  Uw beoordeling