ErvaringenSite

  Ervaringen Zkaka

  Waar moet je beginnen als je op het internet op zoek gaat naar specifieke kleding zoals dansjurken? Die vraag kunnen wij heel makkelijk voor je beantwoorden. Lees de reviews die klanten publiceren. Op die manier krijg je namelijk duidelijk te zien hoe klanten de verschillende webshops waarderen. Je hoeft niet te twijfelen of deze commentaren onpartijdig en eerlijk zijn want ze zijn namelijk geschreven door echte klanten die maar één doel voor ogen hebben. Zij willen met hun commentaren andere consumenten zoals jij verder helpen en behoeden voor nare ervaringen. Maak dus gebruik van de reviews op onze website als je op zoek bent naar een specifiek product. Zo kun je er zeker van zijn dat je bij een shop uitkomt die goed gewaardeerd wordt.

  Over Zkaka

  Nova Silk Road Sarl in Parijs beheert de online shop Zkaka en biedt daar een ruim assortiment aan danskleding en kostuums voor dames aan. Voor vragen over de aangeboden collecties kun je de medewerkers van de klantenservice van het bedrijf per e-mail, sociale media en livechat bereiken. Als je via de site producten besteld worden de bezorgkosten en levertijd duidelijk weergegeven. Zodra je een bestelling bevestigd kun je direct afrekenen met veilige methodes zoals PayPal of creditcard. Zkaka biedt ook giftcards aan waar je als klant mee kunt betalen. In het geval dat je na de bezorging van jouw producten niet tevreden bent dan kun je gebruik maken van de termijn van 14 dagen om de artikelen terug te sturen.

  Online Shopping Advice

  De producten van Zkaka

  Zkaka verkoopt diverse soorten dansjurken en kostuums voor vrouwen. Je kunt hier onder andere op zoek naar jurken uit een bepaald tijdperk zoals de jaren veertig of vijftig. Daarnaast heb je de keuze uit jurken met verschillende dansthema's zoals flamencojurken, tangojurken of jurken om een wals te dansen. De artikelen worden in diverse maten en kleuren aangeboden en elk product heeft een eigen productpagina die een korte uitleg en informatie over de desbetreffende jurk bevat. Bovendien staat de maattabel duidelijk vermeld zodat je op zoek kunt naar de jurk in de juiste maat. Verder heeft Zkaka een selectie accessoires zoals sjaals, rugzakken en handtassen in het assortiment opgenomen. Om nieuws en aanbiedingen te delen publiceert Zkaka regelmatig nieuwsbrieven.

  Reviews over Zkaka

  Ben jij klant van Zkaka? Dan zoeken we jou! Wees niet bang dat we je rare willen stellen. Het enige dat we van je willen weten is hoe jij deze online shop waardeert. We nodigen je daarom graag uit om een beoordeling over deze webshop samen te stellen en om deze op onze website te delen. Op die manier kunnen we samen aan andere consumenten laten zien hoe Zkaka met klanten omgaat. Door in jouw review duidelijk te vermelden hoe jij behandeld bent en wat jij de voor- en nadelen vindt van deze webshop krijgen andere klanten een duidelijk beeld. Zij hoeven niet langer op zoek om hun twijfels en vragen beantwoord te krijgen. Wij geven ze alle informatie in de reviews die klanten zoals jij bij ons achterlaten.

  Zkaka
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zkaka

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Zkaka een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Zkaka. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zkaka actief?

  Zkaka is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zkaka gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.