ErvaringenSite

  Ervaringen Zpey

  Als fervent visser en liefhebber van vliegvissen ben je misschien wel bekend met het merk Zpey uit Denemarken. Als dat zo is dan willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen. Anderen zijn namelijk nog niet altijd bekend met dit merk waardoor jouw ervaring ze kan helpen om te bepalen of ze een hengel of toebehoren zullen aanschaffen bij dit merk.

  Zpey is een van de bekendste merken en fabrikanten van vliegvishengels en toebehoren. Ze zijn de eerste die kozen voor een gebogen handvat voor beter gebruiksgemak.

  Vertel ons wat jouw ervaring is met dit bedrijf zodat anderen een goed beeld krijgen. Je realiseert het je misschien niet, maar als je nog niks weet over een bedrijf is het fijn om te horen wat anderen ervan vinden zodat het makkelijker is om te bepalen of Zpey de service en kwaliteit levert die je zoekt.

  Over Zpey
  Arve Evensen uit Noorwegen was een fervent vliegvisser die als droom had om de vliegvishengel zo te verbeteren dat mensen minder kracht hoefden te gebruiken, zodat het lichaam minder belast wordt. Om dit te bereiken heeft hij 3 maanden doorgebracht in een fabriek in Zuid-Korea in 2005 om de perfecte hengel te ontwerpen.

  Na heel wat prototypes kozen ze voor een hengel met een gebogen handvat. Volgens Zpey kan de gebruiker hierdoor gemakkelijker, en langer vissen, zonder lichamelijke ongemakken.

  Sinds 2017 zit het hoofdkantoor op Salmon-island in Denemarken. Dit is de ideale plek om alle producten te testen. Er is bovendien een lodge waar mensen kunnen overnachten om te kunnen vissen op de rivier.

  De missie van Zpey is naar eigen zeggen om vissen leuk te maken voor zowel beginners als gevorderden. Dit doen ze door innovatieve producten op de markt te brengen die volgens Zpey voor iedereen beschikbaar zijn.

  Producten en diensten van Zpey
  Zpey maakt en verkoopt alles op het gebied van vliegvissen. Het gaat hierbij onder andere om hengels, lijnen, en reels. Zoals eerder gezegd hebben alle hengels een ietwat gebogen handvat zodat je als visser beter grip hebt en minder belast wordt. Je kunt bij Zpey kiezen voor hengels die je met één of twee handen kunnen bedienen.

  Er is een ruim assortiment aan lijnen die allemaal hun eigen specificatie hebben. Als je gek bent op dit merk kun je ook branded merchandise kopen zoals een portemonnee, zonnebril, of heupfles voor een borrel tijdens het vissen.

  Zpey heeft niet één, maar drie vislodges op verschillende plekken in Denemarken. Visliefhebbers kunnen hier terecht om te vissen op de verschillende rivieren rondom de lodges. Er zijn droogruimtes om je kleding te drogen, maar ook showrooms om alle artikelen van Zpey te bekijken. Als je een mooie zalm of andere vis hebt gevangen kun je die braden op de BBQ of klaarmaken in de keuken van een van de lodges.

  Ervaringen, klachten en tips over Zpey
  Laat je review achter op deze pagina zodat anderen kunnen ontdekken of dit bedrijf datgene biedt waar mensen naar op zoek zijn. Vertel ons of het makkelijk is om een product bij dit bedrijf te bestellen, of het snel geleverd wordt, en hoe de klantenservice is. Jouw ervaring kan al deze vragen beantwoorden.

  Delivery methods in your online shop

  Zpey
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zpey

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Zpey een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Zpey. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zpey actief?

  Zpey is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zpey gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.