ErvaringenSite

  Kees Smit Tuinmeubelen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  8

  Leveren

  10

  Meer info over Kees Smit Tuinmeubelen

  Kees Smit Tuinmeubelen 
  Zeg je tuin, zeg je Kees Smit Tuinmeubelen. Heb je nog niet zo’n mooie loungeset of een eigen ligbed waar je lekker op kunt wegdromen? Dan is de site van Kees Smit Tuinmeubelen, www.keessmit.be, echt iets voor jou. Bij Kees Smit Tuinmeubelen hebben ze werkelijk alles. De meest prachtige loungesets in heel veel verschillende kleuren, zo’n heerlijk luxe ligbed, leuke dingen om je tuin gezellig mee aan te kleden zoals kussens, bijzettafeltjes en kleine stoeltjes, maar ook voor een klein setje voor in de voortuin kun je bij Kees Smit Tuinmeubelen terecht. En of je nou van klassiek of juist modern houdt, op de website van Kees Smit Tuinmeubelen vind je altijd iets wat past bij jouw smaak.

  Een tuin aanleggen
  Dan kom je er waarschijnlijk nu achter dat er veel meer werk in gaat zitten dan je van tevoren had kunnen bedenken. Zo zou het zomaar eens kunnen dat je bij de vloerenboer 140 m2 plint moest bestellen. En wat dacht je van ondervloeren, een bel, een wc en ga zo maar door. Daar denk je natuurlijk niet over na als je een nieuwbouwhuis koopt, je huis moet nog helemaal aangekleed worden. Zo ook je tuin. Tuin? Welke tuin? Precies, die moet dus ook nog aangelegd worden.

  Maar als het huis af is, is het helemaal je smaak.
  Dat is natuurlijk heerlijk. Wanneer komt het nou voor als je een huis koopt dat zowel de keuken, als de badkamer en ook de vloeren naar je zin zijn? Alles is nieuw en dus makkelijk schoon en netjes te houden. Meestal moet je budgettechnisch een keuze maken, maar nu niet. En wat is er dan lekkerder dan ook nog zelf je tuin ontwerpen en hem in te richten met mooie tuinmeubelen? 

  Een tuin is het verlengde van je huis
  Je ziet steeds meer mensen kiezen voor dubbele, openslaande deuren naar de tuin. Simpelweg omdat het heerlijk is een beetje buitengevoel naar binnen te trekken en andersom, het huiselijke gevoel te verbinden aan je tuin. De tuin is bij uitstek de plek om lekker te ontspannen. Een lange dag gewerkt? Hoe lekker is het dan om met een koud glas witte wijn te relaxen op een mooie loungeset? Of om op een vrije dag stiekem een slaapje te doen op je heerlijke stevige ligbed? Dan ben je na die vrije dag weer helemaal uitgerust en klaar om je dagelijkse dingen weer vol energie aan te pakken.

  Bij Kees Smit Tuinmeubelen vind je alle bekende merken
  Want ben je er over uit dat je zo’n mooie loungeset of lekker luxe ligbed wilt aanschaffen, dan ga je natuurlijk wel voor kwaliteit. Bij Kees Smit kan dat. Eigenlijk alle bekende merken die je kunt bedenken heeft Kees Smit Tuinmeubelen in huis, hij vindt een degelijk en goed product wat jaren mee kan namelijk net zo belangrijk als jij. Verschillende merken als Bellagio, Applebee, Bernstein, Borek, Circle of Life, Hartman, Sunyard, Forza, Garden Impressions en vele andere vind je allemaal bij Kees Smit Tuinmeubelen.

  En heb je al eens gekeken naar het eigen merk van Kees Smit Tuinmeubelen?
  Kees Smit Tuinmeubelen is een familiebedrijf wat al 40 jaar bestaat. Door al die jaren ervaring in de tuinmeubelen sector weet Kees Smit natuurlijk precies wat lekker zit. Dat is dan ook de reden dan Kees Smit Tuinmeubelen naast alle bekende merken zijn eigen merk, de Kees Smit collectie, heeft ontworpen. Jarenlange ervaring en kennis samengebracht in stevige en duurzame tuinmeubelen. En, ook niet geheel onbelangrijk, de prijs van de Kees Smit collectie ligt een stuk lager dan die van de bekende merken. Ook voor kwaliteit tegen een zacht prijsje ben je bij Kees Smit Tuinmeubelen aan het juiste adres.

  Bestellen kan eenvoudig online
  Het gemak dient de mens. Dat moet ook Kees gedacht hebben toch hij de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen opzette. Want hoe gemakkelijk is het dat je de tuinset van je dromen gewoon met een paar klikken vanuit je luie stoel kunt bestellen? Meestal als je een set bij een tuincentrum bestelt, moet je vervolgens gemiddeld nog 6 weken wachten voor deze set eindelijk geleverd kan worden. Bij Kees Smit gaat dat net even wat anders. Zodra jij jouw set bestelt, wordt deze binnen 3 werkdagen gratis bij je thuis afgeleverd. Nu kan het zijn dat je tuin nog niet klaar is, maar je wel alvast je set wilt bestellen. Ook dat is geen probleem, je kunt gewoon contact opnemen met een van de medewerkers en de set laten bezorgen op een dag dat het jou uitkomt. Wel zo makkelijk.

  Je kunt ook proef zitten in de showroom van Kees Smit Tuinmeubelen
  Want het kan natuurlijk zomaar zijn dat je wel even die geweldige loungeset of die heerlijk luxe ligstoel wilt testen alvorens je deze bestelt. Speciaal voor de mensen die graag willen ervaren wat ze nu eigenlijk kopen heeft Kees Smit Tuinmeubelen twee fantastische showrooms. De ene zit in Amersfoort en de andere in Almelo. Beide showrooms hebben een oppervlakte van maar liefst 8000 m2. En op die 8000 m2 vind je ongeveer 500 complete sets aan tuinmeubelen, waar zo’n 1000 combinaties mee mogelijk zijn. Naast de vele sets vind je er natuurlijk ook leuke accessoires om je tuin mee aan te kleden, verschillende stoelen, tafels en andere leuke tuinbenodigdheden. Je zult je hier in elk geval geen moment vervelen.

  Creatieve indelingen en leuke thema’s in de showroom
  Ook als je weet dat je iets nieuws wilt in je tuin, maar nog niet helemaal zeker weet wat je precies wilt is een bezoekje aan de showroom van Kees Smit Tuinmeubelen het dubbel en dwars waard. Elke hoek van de showroom is namelijk weer anders ingericht, zo kom je verschillende stijlen en thema’s tegen. Een bezoekje aan de showroom kan er dus ook voor zorgen dat je thuis komt met heel veel leuke ideeën over hoe jij jouw tuin nou het beste kunt inrichten. Bij Kees Smit vind je alle ingrediënten om van jou tuin een heerlijke plek te maken waar je lekker kunt ontspannen.

  En heb je een vraag? Vraag het Kees.
  Dat is het leuke aan een familiebedrijf, heb je een vraag? Dan kun je die gewoon stellen. En ja, dat kan zelfs rechtstreeks aan Kees. Via de de website heb je een chatwolkje waar je direct je prangende vragen kunt stellen over al jouw tuin bedenkselen. Maar ook in de showroom kun je altijd terecht met je vragen, overal lopen medewerkers rond die je alles kunnen vertellen over de producten van Kees Smit Tuinmeubelen. En heb je echt een vraag die je per se aan Kees wilt stellen, dan kan dat ook. Persoonlijke en benaderbare service is voor Kees heel belangrijk. Heb je een vraag, aarzel daarom nooit deze te stellen.

  Jouw tuin voor binnen
  Hartje Amsterdam. Daar heb je dus geen tuin. Meestal ook geen ruimte. Maar er zijn uitzonderingen. Misschien heb jij wel net dat huis in die grote stad met binnen voldoende ruimte, maar buiten dat Franse balkon waarbij je tegen de ramen geplakt zit. Heb je wel eens overwogen om een stuk buiten naar binnen te halen? De meeste mensen denken bij een tuinset direct aan binnen, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Zeker als je een tuin mist, maar wel graag de ontspanning wilt en het buitengevoel: waarom creër je dan geen tuin in je huis? Denk bijvoorbeeld aan een mooie strandhouten vloer. Dit kan laminaat zijn, maar je kunt ook kiezen voor prachtige, echte houten strandplanken. Laat een mooie foto van ofwel het strand, of een diepe, prachtige tuin afdrukken op behang en je waant je zo in het ontspannen buiten.

  In die relaxte tuinkamer zet je jouw loungeset
  Jouw tuinkamer ademt nu reeds rust en ruimte. Je kunt nog boxjes wegwerken in het plafond of de hoeken om met een natuurgeluiden muziekje de sfeer helemaal compleet te maken. Hang bijvoorbeeld witte doeken op om een mysterieus Ibiza gevoel te geven aan jouw binnentuin. En dan, om het af te maken, kies je een mooie loungeset uit. Die heb je gelukkig in allerlei soorten en maten, het is natuurlijk niet de bedoeling dat je geen ruimte meer over hebt om te lopen in je kamer. Je zou ook kunnen kiezen voor een tweezitter met een leuk tafeltje en een losse tuinfauteuil. Bij Kees Smit Tuinmeubelen vind je alle soorten en maten tuinsets, simpelweg omdat je hele grote tuinen hebt, maar ook hele kleine stadstuintjes. 

  Maak van je tuin je thuis
  Of het nu gaat om een binnentuin of een echte tuin in de buitenlucht, een tuin bied je rust en vrijheid. En die is zeer welkom in onze drukke levens. Even een klein slaapje of een moment voor jezelf maakt dat je weer opgeladen verder kunt gaan met je leven. Gebruik daarom je creativiteit om van jouw tuin een mooie plek te maken. Bij Kees Smit Tuinmeubelen vind je altijd de juiste spullen om jouw tuin tot een verlengde van je huis te maken. Eigenlijk zo je kunnen zeggen dat Kees Smit Tuinmeubelen van jouw tuin een thuis maakt.


  Bekijk ervaringen van Kees Smit Tuinmeubelen