ErvaringenSite

  SportCity
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Jaren sporten bij Sportcity - top ervaringen

  Femke28-09-2016
  10
  Zou hier weer kopen: JA

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Hallo ik heb jaren gesport bij Sportcity. Vond het altijd echt een hele fijne sportschool. Eerst was ik lid van de USC en ook ooit van Fitness First, maar toen ik verhuisde ben ik overgestapt naar Sportcity, die zat toen het dichtst bij.

  De sfeer is altijd goed daar. Mensen zijn over het algemeen zeer beschaafd en netjes gekleed. Noem me preuts, maar dat vind ik gewoon prettiger Ik weet dat men er in andere sportscholen soms halfnaakt bij loopt en dat vind ik onhygiënisch. Bovendien zorgt het voor een meer gespannen sfeer, want ze willen gewoon hun spieren laten zien.

  Wat ik vooral fijn vond aan Sportcity, naast de goede sfeer, was het buikspieruurtje. Elk uur kun je zo aanschuiven en dat is altijd weer zwaarder dan gedacht! En het werkt dus goed: mijn buikspieren werden echt veel sterker!

  Helaas ging ik weer verhuizen en daar in de buurt was geen Sportcity meer te vinden. Uitschrijven bleek heel makkelijk. Als je namelijk te ver uit van een vestiging van Sportcity woont, kun je heel makkelijk opstappen. Dat vond ik heel sympathiek.

  Ik ben dus heel tevreden over deze Sportschool! Erg jammer dat ik verhuisde wat dat betreft. Want hierna kwam ik terecht bij een FitForFree en ik kan je vertellen: dat was heel wat minder qua sfeer en service. En mijn buikspierenuurtje is nu ook verleden tijd.

  Ik hoop nu dus stiekem dat Sportcity in mijn buurt een nieuwe vestiging gaat openen ;)


  Bekijk ervaringen van SportCity

  Schrijf zelf een review over SportCity

  Uw beoordeling