Alltours

Alle reviews

Alltours

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Ad van den Tillaar
Op de dag van vertrek vanaf hotel es Corso in porto colom is bij het instappen in de bus mijn vrouw achterover uit de bus gevallen.Haar hoofd was nogal erg aan het bloeden en dat konden we proviso...Lees verder
D
Dennis
PRIMA bedrijfje dit, ik heb een mooie reis geboekt en alles ging prima. We moeten alleen nog gaan hihih ;-)Lees verder

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  dhr.

  Op de dag van vertrek vanaf hotel es Corso in porto colom is bij het instappen in de bus mijn vrouw
  achterover uit de bus gevallen.Haar hoofd was nogal erg aan het bloeden en dat konden we provisorisch verbinden met hulp van de nachtportier en de buschauffeur. Tijdens de reis naar het vliegveld heeft de chauffeur contact gehad met de hostess van alltours.Die mevrouw had alles al geregeld o.a. rolstoel, bezoek aan arts op het vliegveld, verder brengen naar incheck en veiligheids-controle.Daar heeft het personeel van het vliegveld alles verder geregeld.
  Wij bedanken dan ook zeer hartelijk Uw medewerker ter plaatse. Ons volgend vliegavontuur zullen we zeker overwegen om alltours te nemen.

  Hallo mevrouw van Rijn,

  Ik las uw bericht en ik betreur uw ervaring.

  Kunt u mij uw reserveringsgegevens sturen via e-mail? Ik zoek het dan graag nader voor u uit.

  Met vriendelijke groet,

  Yvonne Gielisse
  Europcar België


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mooie reis geboekt

  PRIMA bedrijfje dit, ik heb een mooie reis geboekt en alles ging prima.
  We moeten alleen nog gaan hihih ;-)


Anderen bekeken ook

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Hoteldeal

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Golfreizen.nu

2 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Alltours

Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Alltours.be valt in de categorie vakantie. Ze bieden goedkope vakanties aan, zon vakanties, verre reizen, all-inclusive vakantie, last minutes vaaknties, hotel aanbieders, vakantiehuizen, vakantie bungalows, jongeren vakanties, vliegtickets, cruises, busreizen en ook alle verzekeringen welke hierbij horen. Het is heerlijk om een compleet bedrijf in de vakantie branche te zien. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Alltours.be. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over Alltours.be. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om Alltours.be een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij!

Over Alltours.be
Alltours.be is in 1974 begonnen, als een solide bedrijf in Duitsland. Ze hebben een omzet van over een miljoen en verzorgen de vakanties van 1,5 miljoen mensen. Het bedrijf is binnen Europa het negende bedrijf binnen de reiswereld. Het is dus een grote jongen. Ze hebben meerdere bedrijven waaronder de reizentak en ook een vastgoed maatschappij. 

In 1974 is dit reisbureau gestart in Kleve dicht bij de Belgische grens. De oprichter is Willi Verhuven. Hij begon als zelfstandige reizen te organiseren. In eerste instantie gingen er vijfhonderd gasten naar Griekenland. Hij kreeg al snel een goede naam en breidde het bedrijf uit met een vliegnetwerk naar alle grote luchthavens in Duitsland. Het ging snel erg goed met het bedrijf. In 1999 kreeg men voor het eerst meer dan een miljoen reizigers. In 2005 waren het er al meer dan 1,5 miljoen. 

Een hoge kwaliteit en een scherpe prijs. Alles goed en goedkoop! Het motto is van belang voor hun. 
De naam alltours is een optimale verhouding van kwaliteit en prijs voor veel mensen. Het is een zeer grote concern onafhankelijke reisorganisatie welke zeer succesvol is. Het bedrijf is van Kleve naar Duisburg verhuisd. Er is toendertijd 18 miljoen geïnvesteerd. 

Diensten van Alltours.be
Alltours.be is een grote reisorganisatie welke volop verschillende soorten vakanties aanbiedt. De merken alltoura hotels en holiday hotels bieden volop mogelijkheden om een mooie vakantie te hebben. Het gebeurt allemaal binnen de reisbranche. Er zijn meerdere thema’s waar je van kunt genieten. 

Klachten, tips en complimenten over Alltours.be
Ben je ontevreden over Alltours.be? Dan is het goed om te weten, dat dit per post, per mail en ook per telefoon kan. Er zijn verschillende manieren om je klachten kenbaar te maken. Het is natuurlijk belangrijker, dat het ook goed wordt opgelost. Toch?

Heb jij ervaring met Alltours.be? 
Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van dit mooie bedrijf. 

 

Vakantiegangers vertellen je hun ervaringen bij Alltours. Zo ga je voorbereid op reis en weet je of je wel, of niet bij Alltours kan boeken. Lees beoordelingen op ErvaringenSite