ErvaringenSite

  Ervaringen Alltours

  Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Alltours.be valt in de categorie vakantie. Ze bieden goedkope vakanties aan, zon vakanties, verre reizen, all-inclusive vakantie, last minutes vaaknties, hotel aanbieders, vakantiehuizen, vakantie bungalows, jongeren vakanties, vliegtickets, cruises, busreizen en ook alle verzekeringen welke hierbij horen. Het is heerlijk om een compleet bedrijf in de vakantie branche te zien. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Alltours.be. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over Alltours.be. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om Alltours.be een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij!

  Over Alltours.be

  Alltours.be is in 1974 begonnen, als een solide bedrijf in Duitsland. Ze hebben een omzet van over een miljoen en verzorgen de vakanties van 1,5 miljoen mensen. Het bedrijf is binnen Europa het negende bedrijf binnen de reiswereld. Het is dus een grote jongen. Ze hebben meerdere bedrijven waaronder de reizentak en ook een vastgoed maatschappij.

  In 1974 is dit reisbureau gestart in Kleve dicht bij de Belgische grens. De oprichter is Willi Verhuven. Hij begon als zelfstandige reizen te organiseren. In eerste instantie gingen er vijfhonderd gasten naar Griekenland. Hij kreeg al snel een goede naam en breidde het bedrijf uit met een vliegnetwerk naar alle grote luchthavens in Duitsland. Het ging snel erg goed met het bedrijf. In 1999 kreeg men voor het eerst meer dan een miljoen reizigers. In 2005 waren het er al meer dan 1,5 miljoen.

  Een hoge kwaliteit en een scherpe prijs. Alles goed en goedkoop! Het motto is van belang voor hun.
  De naam alltours is een optimale verhouding van kwaliteit en prijs voor veel mensen. Het is een zeer grote concern onafhankelijke reisorganisatie welke zeer succesvol is. Het bedrijf is van Kleve naar Duisburg verhuisd. Er is toendertijd 18 miljoen geïnvesteerd.

  HORROR-URLAUB: Reinfall mit Alltours & SBH

  Diensten van Alltours.be

  Alltours.be is een grote reisorganisatie welke volop verschillende soorten vakanties aanbiedt. De merken alltoura hotels en holiday hotels bieden volop mogelijkheden om een mooie vakantie te hebben. Het gebeurt allemaal binnen de reisbranche. Er zijn meerdere thema’s waar je van kunt genieten.

  Klachten, tips en complimenten over Alltours.be

  Ben je ontevreden over Alltours.be? Dan is het goed om te weten, dat dit per post, per mail en ook per telefoon kan. Er zijn verschillende manieren om je klachten kenbaar te maken. Het is natuurlijk belangrijker, dat het ook goed wordt opgelost. Toch?

  Heb jij ervaring met Alltours.be?

  Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van dit mooie bedrijf.

  Vakantiegangers vertellen je hun ervaringen bij Alltours. Zo ga je voorbereid op reis en weet je of je wel, of niet bij Alltours kan boeken. Lees beoordelingen op ErvaringenSite

  Alltours
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  dhr.

  Op de dag van vertrek vanaf hotel es Corso in porto colom is bij het instappen in de bus mijn vrouw
  achterover uit de bus gevallen.Haar hoofd was nogal erg aan het bloeden en dat konden we provisorisch verbinden met hulp van de nachtportier en de buschauffeur. Tijdens de reis naar het vliegveld heeft de chauffeur contact gehad met de hostess van alltours.Die mevrouw had alles al geregeld o.a. rolstoel, bezoek aan arts op het vliegveld, verder brengen naar incheck en veiligheids-controle.Daar heeft het personeel van het vliegveld alles verder geregeld.
  Wij bedanken dan ook zeer hartelijk Uw medewerker ter plaatse. Ons volgend vliegavontuur zullen we zeker overwegen om alltours te nemen.

  Door: Ad van den Tillaar26-05-2016
  Europcar Nederland17-05-2016

  Hallo mevrouw van Rijn, Ik las uw bericht en ik betreur uw ervaring. Kunt u mij uw reserveringsgegevens sturen via e-mail? Ik zoek het dan graag nader voor u uit. Met vriendelijke groet, Yvonne Gielisse Europcar België

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  mooie reis geboekt

  PRIMA bedrijfje dit, ik heb een mooie reis geboekt en alles ging prima.
  We moeten alleen nog gaan hihih ;-)

  Door: Dennis 18-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Alltours

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Alltours een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Alltours. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Alltours actief?

  Alltours is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alltours gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.