ErvaringenSite

  Ervaringen AlpenReizen

  AlpenReizen
  U bent van plan een vakantie te maken met uw heel gezin en u dacht de indrukwekkende en populaire Alpen met eigen ogen te zien. Maar u weet bij voorbaat dat het u veel gaat kosten, maar u wilt zekerheid over dat uw geld veilig is en dat uw reis daadwerkelijk tot stand komt zonder kopzorgen. Reviews lezen kan u aardig wat op weg helpen. Kom op onze website lezen over reisorganisaties zoals de AlpenReizen. ErvaringenSite verzameld hier alle reviews, complimenten, minpunten of tipjes van vorige klanten, die gebruik hebben gemaakt van de diensten van AlpenReizen, maar die u erg nuttig kunnen zijn bij het nemen van uw beslissing met welke organisatie u in zee gaat. Lees hieronder meer over het bedrijf AlpenReizen.

  Over AlpenReizen.nl
  AlpenReizen.nl is een online reisorganisatie die specifieke reizen organiseert naar de Alpen. Het bedrijf ligt in Rotterdam en zoals hun naam het al zegt, ligt de nadruk in hun werk op de Alpen. Alpen is een indrukwekkende en uitgestrekte bergketen in Europa dat ligt tussen Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië, Slovenië, Oostenrijk en Liechtenstein, maar waar Nederland ook aan grenst.

  Vanwege hun jarenlange ervaring biedt AlpenReizen een gevarieerd aanbod aan vakanties die worden uitgevoerd naar de bergen van de Alpen en naar andere landen. Ze bieden u actieve avontuurlijke reizen, maar ook vakanties voor een rustige relax tintje.

  Producten en diensten vanAlpenReizen
  De reizen van AlpenReizen kunnen variëren van vakanties naar de Alpen tot zomer- en wintervakanties, sportvakanties naar Oostenrijk, Italië en Zwitserland, Zuid-Duitsland en de Julische Alpen in Slovenië. AlpenReizen biedt huttentochten naar verschillende landen, waarbij u kunt genieten van prachtige berglandschappen, idyllische bergmeren en glooiende groene almen. U kunt zich hoog boven de toppen van de bomen begeven, waar u uitzicht kunt genieten van ruige landschappen, rotsformaties en sneeuwvelden. Daarnaast verschaft AlpenReizen u ook volledig verzorgde actieve gezinsvakantie, meerdaagse wandeltochten, Paardenvakanties, eenouder vakanties, maar ook specials voor kinderen.

  Alpenreizen heeft vakanties op maat, afgestemd op uw specifieke wensen, voor zowel individuele personen als voor groepen. Alpenreizen heeft zich garant gesteld voor de verzorging van uw algehele reizen. Van vervoer, verblijf, invulling van de vakantieactiviteiten, transfers tot materiaal huur en skipassen.

  Complimenten, klachten en tips voor Alpenreizen

  AlpenReizen is de handelsnaam voor Summit Travel BV. Dit bedrijf is ook aangesloten bij de ANVR die consumenten beschermt. Dat houdt in dat AlpenReizen opereert onder hoede van ANVR Consumentenvoorwaarden. Als u een reis boekt bij AlpenReizen heeft de mogelijkheid tot 3 dagen om na te denken over uw beslissing. U heeft dan ook annuleringsmogelijkheden.

  AlpenReizen is telefonisch en via email bereikbaar, maar ook op hun kantoor kunt u langslopen. Haar kantoor is 5 dagen per week open van 9.00u – 17.30u en in het weekeind zijn zij per email te bereiken op info@alpenreizen.nl.

  Mocht u ontevreden zijn en een klacht hebben dan kunt u via bovenstaande wegen contact met hen opnemen.

  Maar hoe zit het met de dienstverlening van AlpenReizen? Hoe is hun klantenservice? Zijn zij gemakkelijk te bereiken of mee te communiceren? Als u reeds ervaring heeft met AlpenReizen, laat ons hier uw reviews, uw op- en aanmerkingen, uw beoordelingen of tipjes hier bij Ervaringen.be achter, zodat u ook andere toekomstige klanten kunt helpen een keuze te maken.

  Indien u graag zelf meer zou willen weten over AlpenReizen en haar dienstverlening, omdat u misschien nog niet weet welke keuze te maken dan mag u ook een kijkje nemen op onze website, zodat u beter geïnformeerd bent.

  VAKANTIE OP BONAIRE - Weekvlog #76

  AlpenReizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AlpenReizen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AlpenReizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AlpenReizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AlpenReizen actief?

  AlpenReizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AlpenReizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.