AlpenReizen

Alle reviews

AlpenReizen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
La Casita
12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Aan Zee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Aan Zee
10 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Sawadee
3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Zoweg merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Zoweg
2 reviews

Zoweg.be Reviews Benieuwd naar wat andere consumenten van Zoweg.be vinden? Zoweg.be is een aanbieder van goedkope vakanties en goedkope daguitjes....

AlpenReizen

AlpenReizen
U bent van plan een vakantie te maken met uw heel gezin en u dacht de indrukwekkende en populaire Alpen met eigen ogen te zien. Maar u weet bij voorbaat dat het u veel gaat kosten, maar u wilt zekerheid over dat uw geld veilig is en dat uw reis daadwerkelijk tot stand komt zonder kopzorgen. Reviews lezen kan u aardig wat op weg helpen. Kom op onze website lezen over reisorganisaties zoals de AlpenReizen. ErvaringenSite verzameld hier alle reviews, complimenten, minpunten of tipjes van vorige klanten, die gebruik hebben gemaakt van de diensten van AlpenReizen, maar die u erg nuttig kunnen zijn bij het nemen van uw beslissing met welke organisatie u in zee gaat. Lees hieronder meer over het bedrijf AlpenReizen.
 

Over AlpenReizen.nl
AlpenReizen.nl is een online reisorganisatie die specifieke reizen organiseert naar de Alpen. Het bedrijf ligt in Rotterdam en zoals hun naam het al zegt, ligt de nadruk in hun werk op de Alpen. Alpen is een indrukwekkende en uitgestrekte bergketen in Europa dat ligt tussen Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië, Slovenië, Oostenrijk en Liechtenstein, maar waar Nederland ook aan grenst.

Vanwege hun jarenlange ervaring biedt AlpenReizen een gevarieerd aanbod aan vakanties die worden uitgevoerd naar de bergen van de Alpen en naar andere landen. Ze bieden u actieve avontuurlijke reizen, maar ook vakanties voor een rustige relax tintje.

Producten en diensten vanAlpenReizen
De reizen van AlpenReizen kunnen variëren van vakanties naar de Alpen tot zomer- en wintervakanties, sportvakanties naar Oostenrijk, Italië en Zwitserland, Zuid-Duitsland en de Julische Alpen in Slovenië. AlpenReizen biedt huttentochten naar verschillende landen, waarbij u kunt genieten van prachtige berglandschappen, idyllische bergmeren en glooiende groene almen. U kunt zich hoog boven de toppen van de bomen begeven, waar u uitzicht kunt genieten van ruige landschappen, rotsformaties en sneeuwvelden. Daarnaast verschaft AlpenReizen u ook volledig verzorgde actieve gezinsvakantie, meerdaagse wandeltochten, Paardenvakanties, eenouder vakanties, maar ook specials voor kinderen.

Alpenreizen heeft vakanties op maat, afgestemd op uw specifieke wensen, voor zowel individuele personen als voor groepen. Alpenreizen heeft zich garant gesteld voor de verzorging van uw algehele reizen. Van vervoer, verblijf, invulling van de vakantieactiviteiten, transfers tot materiaal huur en skipassen.
 

Complimenten, klachten en tips voor Alpenreizen

AlpenReizen is de handelsnaam voor Summit Travel BV. Dit bedrijf is ook aangesloten bij de ANVR die consumenten beschermt. Dat houdt in dat AlpenReizen opereert onder hoede van ANVR Consumentenvoorwaarden. Als u een reis boekt bij AlpenReizen heeft de mogelijkheid tot 3 dagen om na te denken over uw beslissing. U heeft dan ook annuleringsmogelijkheden.

AlpenReizen is telefonisch en via email bereikbaar, maar ook op hun kantoor kunt u langslopen. Haar kantoor  is 5 dagen per week open van 9.00u – 17.30u en in het weekeind zijn zij per email te bereiken op info@alpenreizen.nl.

Mocht u ontevreden zijn en een klacht hebben dan kunt u via bovenstaande wegen contact met hen opnemen.

Maar hoe zit het met de dienstverlening van AlpenReizen? Hoe is hun klantenservice? Zijn zij gemakkelijk te bereiken of mee te communiceren? Als u reeds ervaring heeft met AlpenReizen, laat ons hier uw reviews, uw op- en aanmerkingen, uw beoordelingen of tipjes hier bij Ervaringen.be achter, zodat u ook andere toekomstige klanten kunt helpen een keuze te maken.

Indien u graag zelf meer zou willen weten over AlpenReizen en haar dienstverlening, omdat u misschien nog niet weet welke keuze te maken dan mag u ook een kijkje nemen op onze website, zodat u beter geïnformeerd bent.