ErvaringenSite

  Ervaringen AsiaDirect

  Azië

  , het grootste werelddeel op aarde. Het is een prachtig continent met veel mooie landen, en er valt veel te zien en te ontdekken. Zeker als je nieuw bent met Azië en je er graag naartoe zou willen gaan, kan het grote aanbod aan landen, steden, hotels en bezienswaardigheden overweldigend zijn. AsiaDirect is een reisorganisatie die reizen binnen Zuidoost-Azië organiseert en daarbij rekening kan houden met jouw persoonlijke voorkeuren.

  Hoe hebben consumenten de reizen van AsiaDirect ervaren? Hebben ze een leuke reis kunnen vinden? En als ze een voorstel hebben aangevraagd, hebben ze daar destijds veel aangehad? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? En is de klantenservice van goede hulp? Lees het hier bij ErvaringenSite!

  Bekijk hier een filmpje van AsiaDirect over het prachtige Koh Samet.

  Over AsiaDirect

  Opgericht door Roeland Wassink en Rutger Olthoff is AsiaDirect een onderneming die zich specialiseert in alles wat met vakanties in Zuidoost-Azië te maken heeft. De twee reisspecialisten zijn al ruim 15 jaar bekend met Zuidoost-Azië en wonen daar ook. Niet alleen delen ze de leukste plekjes en routes met je, maar beloven ze ook veel persoonlijke aandacht naar de reiziger, direct contact vanuit de lokale reisorganisatie en op maat aangepaste reizen. Samen met lokale partners, gidsen en chauffeurs streven ze ernaar je een droomvakantie te bieden die het echte Azië laat zien.

  Hun aanbod varieert van familiereizen, fietsavonturen en strandvakanties tot individuele rondreizen, excursies en huwelijksreizen. Als je weet wat voor een soort reis je wilt maken, kun je kiezen uit de zeven verschillende locaties die ze aanbieden: Thailand, Indonesië, Vietnam, Cambodja, Sri Lanka, Myanmar en Maleisië.

  Bij AsiaDirect vinden ze het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit betekent dat ze streven naar respect en duurzaamheid naar mens, cultuur en natuur. Ook ondersteunen ze ECPAT en CITES. ECPAT staat voor de bewustwording van kindersekstoerisme onder reizigers, en CITES heeft als doel dat internationale handel in dieren en planten hun bestaan niet in gevaar brengt.

  Diensten AsiaDirect

  Wil je graag een mooie reis maken, maar weet je niet waarnaartoe? Dan kun je bij AsiaDirect een snelle aanvraag doen! Dat houdt in dat de mensen van AsiaDirect je een reisvoorstel doen en je adviseren. Vul kort en bondig in wat jouw wensen en behoeften zijn, en ontvang zo snel mogelijk een voorstel.

  Als je jouw ideale reis hebt gevonden en een reservering hebt gedaan, dien je binnen 2 weken een aanbetaling van 15% over te maken. De rest van het bedrag dient uiterlijk 6 weken voor vertrek overgemaakt te zijn.

  Ben je na afloop van je reis erg tevreden en kan je maar niet genoeg krijgen van AsiaDirect? Meld je dan aan voor hun nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwe reizen, acties, aanbiedingen en tips.

  Vragen en klachten bij AsiaDirect

  Vraag

  je je iets af over een reis of iets anders? Neem dan eerst een kijkje op de FAQ-pagina van AsiaDirect! Als je vraag hier niet tussen staat kun je contact opnemen met de klantenservice door een mailtje te sturen naar info@asiadirect.nl of door te bellen naar +31(0)85 006 2044. Ook kun je het contactformulier op de website invullen.

  Heb je tijdens je reis klachten? Dan dien je deze ter plaatse te melden bij de betrokken dienstverlener. Als er geen oplossing wordt gevonden voor het probleem, wordt het ter plaatse schriftelijk vastgelegd en kan het thuis worden opgevolgd. Uiterlijk binnen 1 maand na thuiskomst dien je zelf een schriftelijke klacht in te dienen. Je kunt erop rekenen binnen een maand reactie van AsiaDirect te ontvangen. Let op! Klachten die niet ter plaatse zijn vermeld, kunnen na de reis ook niet in behandeling worden genomen.

  Ben jij al weleens op reis geweest met AsiaDirect? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

  Ook als je nog geen ervaring hebt met AsiaDirect, zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende reisorganisaties en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten je reisje bij AsiaDirect te boeken? Aarzel dan niet om zelf ook een review achter te laten!

  AsiaDirect
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AsiaDirect

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AsiaDirect een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AsiaDirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AsiaDirect actief?

  AsiaDirect is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Bijzondere Reizen, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AsiaDirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.