ErvaringenSite

  Ervaringen B-Europe

  Het is bijna zover! Je gaat op vakantie. Misschien heb je de bestemming al uitgekozen, maar misschien ook niet. Misschien kies je wel voor meerdere bestemmingen. Het staat in ieder geval vast dat je in Europa blijft. Uitstekende keuze! Je hebt binnen Europa enorm veel mogelijkheden, dus wat is er leuker dan "de Oude Wereld'(her)ontdekken? Gezien het klimaat van vandaag, met oog op de global warming, is het van groot belang om zo min mogelijk te vervuilen. Als je je vleugels uit wilt slaan, hoef je niet perse in een vliegtuig te springen.

  Een betere, en milieuvriendelijkere optie zijn de spoorwegen. Als je met de trein reist, zie je veel meer van de omgeving dan met het vliegtuig. De trein is niet alleen vriendelijker voor het milieu, maar ook voor jouw portomonnee. Soms gaat reizen met de trein zelfs sneller dan moet het vliegtuig. Als je ervoor kiest om een treinreis door Europa te maken, staat B-Europe, (de site van de SNCB: Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen) voor jou klaar! Voor degenen die Europa per trein willen verkennen, biedt B-Europe een ruim scala aan producten aan. Of je nou 18 bent of 98, B-Europe heeft vele opties voor jouw, waaronder veel korting en deals. Of je nou naar Marseille, Avignon of Keulen gaat, B-Europe staat voor je klaar. Wil je naar het Verenigd Koninkrijk?

  Dankzij de Eurostar is het zelfs mogelijk om de Noordzee over te steken, zonder je vleugels uit te slaan. Als je nog wat meer informatie over B-Europe wilt, kan je hier op ErvaringenSite lezen wat B-Europe's klanten ervan vonden. Heb je zelf al gereisd met de diensten van B-Europe? Vergeet in dat geval niet jouw ervaring te delen!

  Over B-Europe

  De Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen werd in 1926 opgericht. Destijds was België het enige land in Europa met een spoorwegennetwerk. Dat hield in: een centrale autoriteit die de Belgische infrastructuur beheerde, en die verantwoordelijk was voor de spoorwegen. Wat treinreizen door Europa betrefft, werkt de SNCB tegenwoordig samen met de Belgische Spoorwegen, Deutsche Bahn (ICE) en de Franse SNCF (Société nationale des chemins de fers Français), waaronder de Thaylis, Eurostar en TGV (hogesnelheidstrein). Voor deze internationale samenwerking gebruikt ze de naam SNB international . Daarnaast is de SNCB is partner van Booking,com, Touring en Ticketbar.

  Geef jezelf alvast een voorproefje met dit trip report!

  Wat kan B-Europe voor jou betekenen?

  B-Europe's meest populaire bestemmingen zijn Amsterdam, Londen, Keulen, Brussel, Parijs en Disneyland Parijs. B-Europe biedt overigens uitstekende verbindingen. Meestal heft B-Europe een breed aanbod van korting. Als je deze zomer bijvoorbeeld naar Zuid Frankrijk zou willen, zou je voor Thalys Soleil of TGV ®. kunnen kiezen. Dat zijn tijdelijke, goedkope zomeracties. Voor personen jonger dan 26, hebben TGV ze'' jongeren." Op hun eigen website staat nadere informatie. Voor degenen die een rondreis door Europa willen maken, dus meerdere landen willen bezoeken, is Interrail waarschijnlijk de beste optie. Interrail is er voor iedereen, ongeacht je leeftijd. Voor 168 euro heb je al een Global Pass. Hiermee kan je 31 verschillende landen bezoeken , gedurende 15 dagen. Je kunt het ook verlengen naar 22 dagen, en maand, twee maanden of drie maanden. Je zou er ook voor kunnen kiezen om 8 dagen lang 1 land te bezoeken.

  Het is bij B-Europe ook mogelijk om een groepsreis te boeken (vanaf 10 personen). Gelieve contact opnemen met +32 70 79 79 81 om het beste aanbod te bespreken.

  Op we website van B-Europe, kun je de volgende treinen reserveren:

  -de TGV (hogesnelheidstrein): Hiermee kun je naar Italie, Spanje, Duitsland en Zwitserland. Voor de Duitstalige landen (Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk +Italië) is er ook de OBB Nightjet. Voor degenen die enkel naar Italië willen, hebben ze de Thello en Treinitalia

  Om te reizen binnen de Benelux is de InterCity de beste keuze. Voor degenen die op hun centjes moeten letten, heeft Thalys "IZY", een dagelijkse verbinding tussen Parijs en Brussel.

  In het winternzoen kan je ook gebruikmaken van Eurostar Ski et Thalys Neige. Naast treinen, beschikt B-Europe ook over intrnationle bussen zoals de OUIBUS die tussen Amsterdam en Parijs rijdt, en de IC Bus.

  De service van B-Europe

  Treintickets kopen kan op drie verschillende manieren. Het kan online, op de site van de SNCB, of via de SNCB international app. Je kunt ze (in België) aan ticketbalies kopen war ze tickets voor internationale treinreizen verkopen. Tenslotte kan het ook telefonisch, door cotnact op te nemen met het contact center via dit nummer: +32 70 79 79 79.

  De Website B-Europe accepteert de volgende betaalmethodes: IDeal, American Express, PayPal, Maestro, MasterCard, Bancontact, VISA, Giropay en sofort.

  Als je je ticket wilt ruilen voor een andere vertrekdatum of tijdstip, hangt dat van 2 factoren af:

  1) de voorwaarden die golden bij de oorspronkelijke aankoop.

  2) de manier waarop de tickets uit zijn gegeven (gedrukt)

  Er vanuitgaand dat omruilen towgestaan is volgens de oorsprongelijke voorwaarden, zijn er drie mogelijkheden:

  1) als het gaat om een digital homeprint/e-ticket, of een papieren ticket die nog niet is uitgeprint, kan het gewijzigd worden op dit nummer +32 (0)2 801 90 10, of op de site van SNCB Europe onder "mijn tickets

  2)Als je ticket al wel uit is geprint, kan je die omruilen op een station waar ze tickets voor internationale treinreizen verkopen.

  3) als het om een reservering met Thalys Ticketless gaat, gelieve dan contact op te nemen met +32 (0)2 801 90 10. Vermeld hierbij je Thalys reserveringdcode.

  Indien je van je reis afziet, raadt B-Europe je dringend aan om deze vóór de vertrekdatum te annuleren.Je geld zal worden teruggestort als je je tickets via SNCB International gekocht had, en het als de voorwaarden het toestaan. Je kunt je reis ook telefonisch annuleren door te bellen naar +32 (0)2 801 90 10, of online. Je kunt het ook in het echt annuleren, bij een SNCB loket op een intrnationaal treinstation. Op de site van de SNCB staan duidelijkere instructies. Daar wordt onder andere ook uitgelegd hoe je tickets moet reserveren.

  Als jouw trein tussen de 60 en 119 minuten vertraging heeft, krijg je binnen de EU, Noorwegen en Zwitserland 25% van je ticket kosten terug. Bij een vertraging van twee uur of meer, krijg je 50% terug. Kijk voor meer informatie op hun eigen site.


  Heb je nog vragen?

  Schroom in dat geval niet om contact met B-Europe op te nemen. Zij zijn bereikbaar op het nummer +32 70 79 79 79. van maandag-vrijdag van 08:00-20:00. Op zaterdag en zondag zijn tussen 09:00-16:30 beschikbaar.

  Indien je een nare ervaring hebt gehad, heb je hier, op ErvaringenSite de mogelijkheid om een klacht tegen B-Europe in te dienen. Je kunt ze eventueel ook een advies geven zodat ze hun diensten in de toekomst verbeteren.

  Jouw mening telt!

  Ben je al met B-Europe op reis geweest? Als het antwoord 'ja' is, deel dan je ervaring! Wat vond je van de trein zelf, de kwaliteit ervan en de service aan boord? Hoe comfortabel vond je de trein? Was het een goede verbinding? Als er onverwachte problemen waren, heeft B-Europe deze dan goed opgelost? Wat waren de pluspunten van je reis met B-Europe? Waren er ook dingen waarvan jij vindt dat ze beter konden? Veel bezoekers van ErvaringenSite zijn benieuwd naar jouw verhaal dus deel deze met hen! Op deze manier kunnen zij een weloverwogen keuze maken, en weet B-Europe waar ze aan moet werken!

  B-Europe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over B-Europe

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is B-Europe een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over B-Europe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is B-Europe actief?

  B-Europe is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Stedentrips, Groepsreizen, Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van B-Europe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.