ErvaringenSite

  Ervaringen Baja Bikes

  Wanneer je op reis gaat en een stad in het buitenland wilt gaan bezoeken wil je natuurlijk niets missen van de leukste plekjes. De belangrijkste staan vaak wel op de kaart, maar als wandelaar kom je niet zo ver. Baja Bikes biedt daarom in ruim 80 steden in verschillende landen fietstours aan met een Belgischsprekende gids, zo weet je zeker dat je de Eiffeltoren niet mist in Parijs, maar je ontdekt ook andere bezienswaardigheden die de gemiddelde toerist over het hoofd ziet. Ook kun je bij hen een fiets huren en zelf op onderzoek uit gaan. Wat anderen van de fietstours en fietsverhuur van Baja Bikes vinden lees je hier.

  Over Baja Bikes

  In 2005 is Baja Bikes begonnen met het aanbieden van fietstours in het België door Barcelona. Op deze manier lieten zij Belgen de stad zien in een fietstour van ongeveer drie uur. Dit sloeg erg aan, waardoor Baja Bikes besloot uit te breiden naar Valencia en Madrid. Omdat dit ook weer succesvol was, startten ze ook in Rome, Londen, Berlijn en Parijs. Daarna volgden New York, Amsterdam, Antwerpen Rio de Janeiro, etc. Zij gingen ook fietsen verhuren en wandeltours aanbieden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een marktleider in fietstours en fietsverhuur, met ruim 80 Baja Bikes-steden wereldwijd. Zij hebben hoofdkantoren in Amsterdam en Barcelona.


  Oorlogsveteraan Jeff Benrud op zijn Honda dirt bike in de Baja 1000

  Diensten

  Fietstour met gids
  Het boeken doe je eenvoudig online

  • Kies je stad
  • Kies je favoriete tour
  • Kies je datum om de tour te doen
  • Vul je gegevens in
  • Bevestig de boeking

  De boekingsbevestiging ontvang je per e-mail met de benodigde informatie (o.a. startpunt, noodnummer, datum en vertrektijd). Deze bevestigingsmail is tegelijkertijd je ‘deelnameticket’. Je betaalt op locatie.

  Fietstour zonder gids (Fietsverhuur)

  • Kies je stad
  • Kies één van de fietshuur-opties
  • Selecteer de dag dat je de fiets(en) komt ophalen
  • Vul het aantal fietsen en huurdag(en) in
  • Vul je persoonlijke gegevens in
  • Bevestig de boeking

  Ook hiervan ontvang je per e-mail een boekingsbevestiging, met alle informatie. Dit is meteen je ‘huurticket’. Ook hiervoor hoef je pas te betalen op locatie.

  Behalve online, kun je ook een fietstour of fietsverhuur per e-mail, WhatsApp of telefonisch reserveren.

  Wandeltours

  Je kunt bij Baja Bikes ook een wandeltour boeken onder begeleiding van een Belgischtalige gids. Een leuke en leerzame manier om een stadsdeel of wijk te leren kennen. Naast algemene wandelingen kun je ook kiezen voor specials zoals een tapas wandeltour of de shopping tour. Momenteel worden deze aangeboden in 13 steden waaronder Barcelona, Londen, Parijs, Rome, Praag, etc.

  Online entreetickets boeken

  Om tijd te besparen als je eenmaal op de locatie bent, biedt Baja Bikes ook een aantal online entreetickets aan. Zo kun je tijdens een fietstocht door de stad een bezienswaardigheid bezoeken zonder dat je in de rij moet gaan staan.

  Klachten

  Als je te laat komt, verhinderd bent of je tour wilt verzetten dan kun je contact opnemen met het nummer dat in de boekingsbevestiging staat. Voor andere vragen, klachten of opmerkingen kun je contact leggen met Baja Bikes via e-mail, telefoon of WhatsApp.

  Jouw mening ook op ErvaringenSite!

  Laat ook weten wat jij van de service van Baja Bikes vindt. Zou jij het aan iedereen aanraden, vond je ze te duur of voldeed de tour niet aan je verwachting? Laat dan hier jouw mening achter!

  Lees de ervaringen van andere toeristen die met Baja Bikes een fietstour maakten in een populaire toeristenstad in het buitenland, ook iets voor jou?

  Baja Bikes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Baja Bikes

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Baja Bikes een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Baja Bikes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Baja Bikes actief?

  Baja Bikes is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Stedentrips, Wintersport Vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Baja Bikes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.