BBI travel

Alle reviews

BBI travel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Mr. Schrijver
Mijn vrouw en ik zijn grote fans van Scandinavië en zijn er dan ook al geregeld op vakantie geweest. Wij zijn geen mensen die de zon op zoeken, maar willen echt iets zien. En dat kun je zeker in Sc...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fantastische vakantie gehad in Scandinavië dankzij BBI Travel

  Mijn vrouw en ik zijn grote fans van Scandinavië en zijn er dan ook al geregeld op vakantie geweest. Wij zijn geen mensen die de zon op zoeken, maar willen echt iets zien. En dat kun je zeker in Scandinavië. We hebben onze vakantie geboekt bij BBI Travel. De reis had volgens mij wel iets goedkoper gekund, maar we hebben heel erg veel gezien. Ik ga dan ook niet klagen.


Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Sawadee
3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Bebsy
2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...

TravelBird merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
TravelBird
1 reviews

Wie op reis wil gaat al snel eens opzoek naar online reisagenten om ideeën op te doen. Soms kom je dan ook op TravelBird terecht, hier kan je ...

BBI travel

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? BBI travel is een bedrijf wat vakanties aanbiedt. Het kan hier om verre reizen gaan, auto vakanties, stedentrips, wintersport vakanties, all inclusive vakanties, last minut reizen, vliegticket aanbieders, cruises, bus reizen en ook camping vakanties. We weten zeker, dat ook jij een mooie vakantiereis zult vinden op hun site. ErvaringenSite is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzameld worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over BBI travel, dan is dat met ErvaringenSite nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van BBI travel. 

Over BBI travel
BBI travel is een reisbedrijf welke al sinds 1963 actief is en dus al meer dan 50 jaar ervaring heeft binnen de reiswereld. Een aantal andere kenmerken van BBI travel zijn onder andere:

•    Prima prijs/kwaliteit verhouding
•    Goede (reis)documentatie
•    Pakketreizen voordeel
•    Oog voor continuïteit
•    Thuis op de bestemming
•    Meer dan 50 jaar ervaring
•    IATA geaccrediteerd
•    Betrouwbare partners
•    Persoonlijke dienstverlening
•    Kwaliteit hoog in het vaandel
•    Flexibel
•    Lid ANVR, SGR, Calamiteitenfonds

Ze hebben reizen naar vele verschillende bestemmingen over de hele wereld. Het is een jong en ook dynamisch familiebedrijf met de roots in de jaren vijftig. Het is een reisbureau welke zich in het begin vooral heeft toegelegd op reizen naar Ierland. In 1968 kwam daar Scandinavië bij en later ook IJsland en canada. Het aantal reizigers die een reis via hun boekten is door de jaren sterk gegroeid. Tegenwoordig zijn ze gevestigd in en mooi kantoorpand in Eelde. 

Diensten van bbi travel
BBI travel is een vakantiebureau welke zich vooral richt op de landen Ierland, IJsland, Scandinavië (Zweden, Finland, Noorwegen) en Canada. 

Klachten, complimenten en tips voor en over bbi travel
Ben je ergens net tevrden over bij BBI travel? Dan kun je hier gemakkelijk eenklacht over indienen. Dit kan per mail, per post en ook per telefoon. Er zal gekeken worden naar een goede oplossing. Als er geen oplossing komt en je bent nog steeds ontevreden dan kun je natuurlijk naar een van de overkoepelende organisaties gaan waar BBI travel bij is aangesloten. Een geschillencommissie kan dan uitkomst bieden. 

Graag horen we van je op ErvaringenSite hoe het allemaal is afgelopen. Laat je nog een review of beoordeling achter op onze site?

Jouw Mening over bbi travel
Pak je kans! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op ErvaringenSite verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.

 

Boeken met BBI travel of niet? Lees onafhankelijke ervaringen bij ErvaringenSite. Zo gaat u voorbereid op Vakantie!