ErvaringenSite

  Ervaringen BBI travel

  Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? BBI travel is een bedrijf wat vakanties aanbiedt. Het kan hier om verre reizen gaan, auto vakanties, stedentrips, wintersport vakanties, all inclusive vakanties, last minut reizen, vliegticket aanbieders, cruises, bus reizen en ook camping vakanties. We weten zeker, dat ook jij een mooie vakantiereis zult vinden op hun site. ErvaringenSite is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzameld worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over BBI travel, dan is dat met ErvaringenSite nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van BBI travel.

  Over BBI travel

  BBI travel is een reisbedrijf welke al sinds 1963 actief is en dus al meer dan 50 jaar ervaring heeft binnen de reiswereld. Een aantal andere kenmerken van BBI travel zijn onder andere:

  • Prima prijs/kwaliteit verhouding
  • Goede (reis)documentatie
  • Pakketreizen voordeel
  • Oog voor continuïteit
  • Thuis op de bestemming
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • IATA geaccrediteerd
  • Betrouwbare partners
  • Persoonlijke dienstverlening
  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Flexibel
  • Lid ANVR, SGR, Calamiteitenfonds

  Ze hebben reizen naar vele verschillende bestemmingen over de hele wereld. Het is een jong en ook dynamisch familiebedrijf met de roots in de jaren vijftig. Het is een reisbureau welke zich in het begin vooral heeft toegelegd op reizen naar Ierland. In 1968 kwam daar Scandinavië bij en later ook IJsland en canada. Het aantal reizigers die een reis via hun boekten is door de jaren sterk gegroeid. Tegenwoordig zijn ze gevestigd in en mooi kantoorpand in Eelde.

  Lapland/Finland Winter Saariselkä met BBI Travel

  Diensten van bbi travel

  BBI travel is een vakantiebureau welke zich vooral richt op de landen Ierland, IJsland, Scandinavië (Zweden, Finland, Noorwegen) en Canada.

  Klachten, complimenten en tips voor en over bbi travel

  Ben je ergens net tevrden over bij BBI travel? Dan kun je hier gemakkelijk eenklacht over indienen. Dit kan per mail, per post en ook per telefoon. Er zal gekeken worden naar een goede oplossing. Als er geen oplossing komt en je bent nog steeds ontevreden dan kun je natuurlijk naar een van de overkoepelende organisaties gaan waar BBI travel bij is aangesloten. Een geschillencommissie kan dan uitkomst bieden.

  Graag horen we van je op ErvaringenSite hoe het allemaal is afgelopen. Laat je nog een review of beoordeling achter op onze site?

  Jouw Mening over bbi travel

  Pak je kans! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op ErvaringenSite verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.

  Boeken met BBI travel of niet? Lees onafhankelijke ervaringen bij ErvaringenSite. Zo gaat u voorbereid op Vakantie!

  BBI travel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Fantastische vakantie gehad in Scandinavië dankzij BBI Travel

  Mijn vrouw en ik zijn grote fans van Scandinavië en zijn er dan ook al geregeld op vakantie geweest. Wij zijn geen mensen die de zon op zoeken, maar willen echt iets zien. En dat kun je zeker in Scandinavië. We hebben onze vakantie geboekt bij BBI Travel. De reis had volgens mij wel iets goedkoper gekund, maar we hebben heel erg veel gezien. Ik ga dan ook niet klagen.

  Door: Mr. Schrijver07-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Schrijf zelf een review over BBI travel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BBI travel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over BBI travel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BBI travel actief?

  BBI travel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen, Stedentrips, Wintersport Vakanties, Hotels & Huisjes, Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BBI travel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.