Beekse Bergen Vakantiepark en Resort

Alle reviews

Beekse Bergen Vakantiepark en Resort

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
26 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Sawadee
3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Bebsy
2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...

TravelBird merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
TravelBird
1 reviews

Wie op reis wil gaat al snel eens opzoek naar online reisagenten om ideeën op te doen. Soms kom je dan ook op TravelBird terecht, hier kan je ...

Beekse Bergen Vakantiepark en Resort

Heel wat mensen kiezen er tegenwoordig voor om hun vakantie dichter bij huis door te brengen. Eén manier om dit te doen is door je vakantie door te brengen in een vakantiepark. Meestal zijn deze parken gemakkelijker bereikbaar en meestal ook betaalbaarder dan andere opties. Je hebt verschillende soorten vakantieparken die allemaal een andere doelgroep hebben. Eén van de vakantieparken in Nederland is ‘Beekse Bergen Vakantiepark en Resort’.

Over Beekse Bergen Vakantiepark en Resort
De Beekse Bergen is een vakantiepark en dierenpark dat gelegen is tussen Hilvarenbeek en Tilburg in Nederland. In 1964 werd de Beekse Bergen geopend. Het Beekse Bergen Vakantiepark en Resort bestaat uit een safariepark, een vakantiepark en het Speelland. Het dierenpark is qua oppervlakte het grootste dierenpark van de Benelux. Jaarlijks komen er één miljoen bezoekers naar het resort. De missie van de Beekse Bergen is om mens en natuur terug met elkaar te verbinden, dit omdat het milieu essentieel is voor de toekomst van onze aarde. 

Producten en diensten van Beekse Bergen Vakantiepark en Resort
Zoals vermeld bestaat het Beekse Bergen Vakantiepark en Resort uit drie delen, namelijk het dierenpark (safaripark), het vakantiepark en het Speelland. Het safaripark heeft ongeveer 150 diersoorten en 1250 dieren. Je kan het park op verschillende manieren bezoeken, namelijk door te wandelen langs een vijf kilometer lang wandelpad, met hun eigen auto (autosafari), met een bussafari of met een bootsafari. Het park is dus te ontdekken met je eigen auto, zonder dat er hekkens en afsluitingen zijn tussen de bezoekers en de dieren.  Het vakantiepark bestaat uit verschillende accommodaties. Eerst en vooral heb je het Safari Resort Beekse Bergen. Bij deze accommadatie slaap je omringd door dieren. Je kan kiezen om te overnachten in de savanne lodge, kidsloge, een boomhut, een safaritent of een normale lodge. Men kan ook overnachten in het Vakantiepark Beekse Bergen. Dit vakantiepark is gelegen in een bosrijk gebied en er is de keuze om te overnachten in een jungalow, een safaritent, een vila, een chalet, een blokhut of een bungalowtent. Als laatste optie kan er ook worden geopteerd om te camperen op de terreinen van de Beekse Bergen. Het Speelland Beekse Bergen bestaat vooral uit speeltuinen en waterattracties. Niet alle attracties in het park zijn inbegrepen in het entreeticket. Voor deze overige attracties moet er worden bijbetaald. 

Een dagticket voor het safaripark voor volwassenen en kinderen ouder dan 10 jaar is € 24,50. Kinderen tussen drie en negen jaar betalen € 21,50. Kinderen onder de drie jaar kunnen gratis het park binnen. Een uitrijticket om het safaripark te verlaten met de auto kost € 9,50. Terugbetaling van tickets kan alleen in uitzonderlijke gevallen, zoals overlijdens. 

Complimenten, klachten en tips over Beekse Bergen Vakantiepark en Resort
ErvaringenSite is de website om uw ervaring neer te schrijven over het vakantiepark en het resort Beekse Bergen. Uw review kan anderen helpen om te beslissen of een uitstap of vakantie naar dit park iets voor hen is of niet. Hoe hebt u uw bezoek beleeft aan dit park? Hoe is de kwaliteit van de accommodaties? Hoe liggen de dierenverblijven erbij? Dit allemaal kan zeer interessant zijn voor anderen. Twijfel dus niet en schrijf uw ervaring hier neer op ErvaringenSite.