ErvaringenSite

  Ervaringen Beeksebergen Libema

  Altijd al naar Afrika gewild, maar is het er om wat voor reden dan ook nooit van gekomen? Dan is er nu een kans voor u! Het mooie is dat u helemaal niet naar Afrika hoeft, maar alleen hoeft af te reizen naar het Brabantse land. In Hilvarenbeek vindt u vakantiepark De Beekse Bergen, waar u een bezoek brengt aan de dieren uit Afrika. U heeft vast wel eens van het attractiepark gehoord. Ruim 1250 dieren zijn in het park te vinden die vrij rondlopen, net als in Afrika. U kunt de dieren niet alleen lopend bekijken, maar u kunt ook op een echte autosafari of bootsafari gaan! Naast dit attractiepark is er ook een vakantiepark, waar u gezellig met uw vrienden of familie vakantie kunt vieren. Bent u ook zo benieuwd naar ervaringen van andere gasten? Lees dan nu verder op ErvaringenSite!

  Over Beekse Bergen-Libéma

  Vakantiepark Beekse Bergen zorgt ervoor dat u helemaal in Afrikaanse sferen komt. Er zijn verschillende arrgangementen te boeken. U kunt kiezen uit verschillende vakantiehuizen, zoals een chalet, bungalow of zelfs een groepsbungalow waar u met 16 personen in kan! Als u meer van kamperen houdt dan is dit ook mogelijk in Vakantiepark Beekse Bergen, want u kunt een parkeerplek boeken zodat u zelf uw tentje op kunt zetten. Zelfs wanneer u wel wilt kamperen, maar niet beschikt over een tent is het mogelijk om een tent te huren. En dit hoeft geen gewoon tentje te zijn, maar u kunt zelfs gaan voor de Comfort Plus, een bungalowtent waar u in alle gemakken bent voorzien, zoals bedden een leefruimte en zelfs een douchecabine.


  Een kijkje van bezoekers in de beekse bergen!

  Diensten

  Vakantiepark Beekse Bergen zorgt ervoor dat u en uw kinderen, andere familieleden of vrienden de tijd van hun leven hebben. Naast het gewone vakantiepark kunt u ook kiezen voor SafariCamp. Dit SafariCamp ligt naast het attractiepark, waardoor u binnen no time in het park bent en tussen de dieren staat. Er is zelfs een pendeltreintje, die u gelijk naar het park brengt. Beekse Bergen zorgt ook voor een attractiepas. Dit zorgt ervoor dat u naar zeven verschillende attracties kunt in de omgeving van het vakantiepark! Na uw verblijf behoudt u deze attractiepas en die is goed voor een korting van wel 25% op die attractieparken. U heeft hiermee ook toegang tot een echt junglezwembad van het vakantiepark tijdens uw verblijf.

  Klachten

  Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren, maar wilt u zeker weten of u uw vakantie bij de Beekse Bergen wilt boeken? Hoe zien de accommodaties eruit? Is het schoon? Hoe is de service die verleend wordt vanuit het vakantiepark? Hoe wordt er met eventuele klachten om gegaan? ErvaringenSite kan u geen antwoord op deze vragen geven, maar aan de hand van de reviews hopen wij dat u een duidelijk beeld van het park krijgt.
  Heeft u ervaring met Vakantiepark Beekse Bergen, schroom dan niet om uw mening nu te delen!

  WIlt u weten wat vakantiegangers vonden van Beekse bergen? Lees hier reviews en weet of deze camping u een goede vakantie biedt.

  Beeksebergen Libema
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  7.8
  88% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.8
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  8.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slecht veblijf

  Wij zijn een weekend naar beekse bergen gegaan en zijn in een huisje in het park verbleven, in een jungalow.
  Toen we aankwamen was het al meteen goed te zien dat het niet erg goed onderhouden/schoongemaakt was. De wc stonk en er lag nog popcorn achter de bank.
  Huisje zelf was redelijk, er was een wasmachine aanwezig!
  De bedden waren best smal en het waren stapelbedden, dus een zespersoons huisje is eigenlijk niet geschikt voor zes volwassenen.

  Toen we zondagavond weer wouden afreizen was de receptie al dicht. We hebben heel wat moeite moeten doen om met de auto's het terrein op te kunnen om de koffers in te laden, en van het terrein af komen was weer net zo een gedoe. Dat vonden wij persoonlijk ook nogal vreemd aangezien er wel meer mensen op een zondag avond af willen reizen

  Het park zelf was erg leuk maar niks verrassends of anders, over het algemeen vrij standaard.

  Ik zal hier niet meer terugkomen!

  Door: Jansje13-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Vroeg de jungle in

  Heel leuk om te blijven slapen in het park, dan kun je dag weer vroeg de jungle in!!

  Door: Elsa van Lier24-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Net dat beetje extra

  Overnachten in een safaripark geeft dat net dat beetje extra. Zo ben je nog meer eventjes in Afrika, heel bijzonder!

  Door: fam.vanDuin07-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Prijs valt heel erg mee!

  Net zo duur als een gewone dierentuin maar hier mag je rondrijden dat is toch veel gaver? ik dacht altijd dat dit echt 100 euro was ofzo maar dat valt heel erg mee!! Tis maar 21,50!

  Door: Adriaan07-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  leuke dag

  Leuke dag gehad vandaag in de Beekse Bergen! Prachtig weer ook, gelukje!

  Door: de Visser02-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Met de familie

  Ontzettend genoten van een dagje Beekse Bergen. Afrika is voor ons onbetaalbaar als gezin, maar dit was ook erg leuk.

  Door: Met de familie30-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Helemaal top!

  Erg leuk voor de kinderen. Een dagje met mijn kinderen geweest en was echt een heel leuk uitje. Aanrader voor iedereen!

  Door: Jacob Dubbelaar29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Superleuke dag!!!

  Het was heel leuk om met de auto door de savanne te rijden in het Safaripark!!! Ik hoop dat wij gauw weer gaan. Maar dan moet het wel weer mooi weer zijn, want dan is het leuker!!

  Door: Pimm29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Beeksebergen Libema

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Beeksebergen Libema een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Beeksebergen Libema. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 88% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Beeksebergen Libema actief?

  Beeksebergen Libema is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beeksebergen Libema gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.