ErvaringenSite

  Ervaringen Belevenissen.nl

  Iedereen krijgt wel eens graag een cadeautje! Het is telkens weer een verrassing, en er zijn genoeg gelegenheden waarop je kunt verrast worden. Maar als je zelf iemand een cadeau moet geven, is het voor veel mensen vaak een probleem om meteen te weten wat je kan geven. Er zijn immers oneindig veel opties, en zo kun je door de bomen het bos vaak niet meer zien. Bij Belevenissen.nl kun je terecht voor cadeaubonnen voor allerlei uitjes, waaruit je kan selecteren op de website en aan iemand schenken. Maar is dat wel betrouwbaar? Zijn die uitjes wel interessant? Kom het op ErvaringenSite te weten! Lees alle reviews van klanten van Belevenissen.nl en leer van hun ervaringen.

  Over Belevenissen.nl
  Belevenissen.nl is een bedrijf uit Nederland dat zich richt op het aanbieden van cadeaubonnen. Belevenissen werd opgericht in 2006 in Nijmegen door twee voormalige studenten commerciële economie. Dat is nog steeds waar het hoofdkantoor zich bevindt. Het bedrijf is bijna volledig online aanwezig, via de webshop op de website. Momenteel is Belevenissen actief in Nederland en België, waarvoor er een specifieke website bestaat. Je kunt Belevenissen.nl volgen op Facebook, Instagram of Pinterest. Het bedrijf is bereikbaar via telefoon, e-mail of op locatie in Nijmegen.

  Producten en diensten van Belevenissen.nl
  Bij Belevenissen.nl kun je terecht voor allerlei cadeaubonnen, die je kan schenken aan wie je ook wil. Voor elke gelegenheid zijn er specifieke cadeaus beschikbaar, zoals voor verjaardagen, huwelijken, “bedankt!”, een afscheid, of als iemand geslaagd is voor dit of dat. Wat betreft de cadeaus kan een cadeaukaart kiezen voor allerlei uitjes in de sectoren Actie & Sensatie, Bijzondere UIT-stapjes, Verrassend UIT-eten, Super Romantisch, Uniek overnachten of Belevenis naar Keuze. Er zijn ook secties waarbij je cadeaus voor hem of cadeaus voor haar kan selecteren, net als cadeaus voor samen.

  Meer specifiek zijn de uitjes in het genre van “Rijd zelf in een Ferrari”, “Minicursus Circuitracen”, “Minigolf: Glow in the dark”, “Workshop Valkerij”, “Paintballen op spectaculaire locaties”, “Kajakken op het Veerse Meer”, enzovoort. In totaal zijn er een duizendtal uitjes beschikbaar waaruit je kan kiezen. Als je door het aanbod niet goed kunt kiezen, kun je bij Belevenissen.nl ook een waardebon kiezen waarbij de ontvanger zelf kan kiezen aan welk uitje die te spenderen. De cadeaubonnen kunnen op de site worden besteld, en worden dan per e-mail bezorgd. Je kan betalen via iDeal, PayPal, MasterCard, VISA of Overboeking.

  Belevenissen.nl heeft ook een zakelijk aanbod waarbij je als bedrijf een cadeaukaart kunt bestellen. Hiermee kun je je waardering tonen aan klanten, zakenrelaties of werknemers. Deze kaart is leverbaar binnen 24 uur (op werkdagen), je hebt keuze uit meer dan 1000 vrijetijdsbestedingen en de waarde kun je zelf kiezen tussen €5 en €1000. Voor een aantal van hun diensten geldt er geen herroepingsrecht.

  Klachten, complimenten en tips voor Belevenissen.nl
  Heb je zelf al eens een cadeaubon van Belevenissen.nl aan iemand geschonken? Of heb je er zelf eentje ontvangen? In beide gevallen horen we graag wat je daarvan denkt. Of je ervaringen nu positief of negatief waren, andere mensen leren graag over jouw mening van dit bedrijf!

  WIJ ZIJN SAMEN OP VAKANTIE!

  Belevenissen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Belevenissen.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Belevenissen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Belevenissen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Belevenissen.nl actief?

  Belevenissen.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Belevenissen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.