ErvaringenSite

    Ervaringen Biedmee.be

    Zeg nu zelf, wie wil er geen vakantie scoren voor een prikje? Bij Biedmee.be kan het! Je vindt er heel wat biedingen van citytrips en zomervakanties tot hotels. Je kan er ook meebieden voor toffe dagjes weg en spannende belevenissen en ook nog beauty producten, fashion, gereedschap, horloges, kledij en meer!

    Over Biedmee.be

    Biedmee is een nieuw onderdeel van de Mali Media Group BVBA. Het is een ambitieus bureau dat zich richt op online marketing. Ze zijn vooral actief in de travel wereld. Ze exploiteren verschillende vakantie gerelateerde websites, waaronder vakantie.be, zoover.be, snowplaza.be en ook meteovista.be. Het is mogelijk om via Biedmee.be op vakantie en vrije tijd veilingen te bieden. Iedere veiling begint met een aangegeven bedrag en stopt na de aangegeven tijd. De persoon met het hoogste bod wint de veiling. Biedmee.be is een reisorganisator en reisbemiddelaar en ook zo verzekerd. Ze zijn onder andere tegen financieel onvermogen verzekerd bij Amlin. De reisagenten zijn iedere dag te bereiken in België.


    Krijg je al zin in een citytrip?

    Diensten van Biedmee.be

    Biedmee.be biedt verschillende diensten aan. Het gaat om diensten en producten binnen de volgende groepen:
    - Vakantie, scoor hier je hotel, zomervakantie en citytrip!
    - Vrije Tijd, hier kan je bieden voor leuke belevenissen en dagjes uit met het gezin!
    - Beauty, hier vind je biedingen voor heel wat beautyproducten.
    - Producten, hier vind je alle biedingen over beuaty, fashing, horloges, gereedschap, kledij, speelgoed en meer!

    Klachten, vragen, tips en complimenten over Biedmee.be

    Ben je ontevreden of heb je een vraag voor Biedmee.be? Dan is het goed om dit kenbaar te maken aan de klantendienst. Ze kunnen dan zoeken naar een passende oplossing. De klantendienst kan je bereiken via telefoon en e-mail en ook op Facebook zijn ze beschikbaar. Op de website vind je ook heel wat beantwoorde vragen onder 'veelgestelde vragen'. Misschien staat jouw vraag hier wel tussen en heb je meteen je oplossing!
    Laat zeker weten hoe jouw ervaring mmet Biedmee.be verliep.

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Biedmee.be? Heb je net een vakantie gescoord voor een prikje? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo laat je mogelijke klanten weten welke producten ze zeker niet mogen laten liggen. Misschien kan je ook wel tips geven over hoe je een goede deal sluit voor een aardig prijsje!

    Wil je iets kopen bij Biedmee.be maar ben je er niet zo vertrouwd mee? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

    Biedmee.be
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (82)

    5.4
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    4.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Weekendje nieuwpoort

    Wij zijn met biedmee naar Nieuwpoort gegaan. Heel tevreden en goede service.

    Door: Joanna faussi23-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2dagen genieten in en designhotel in Luik Belgie 2 pers incl ontbijt

    Heb die veiling gewonnen en uiteindelijk zou het maar voor 1 pers.zijn voor 2e persoon moet je een waardebon bijkopen.
    Alhoewel er duidelijk staat dat het voor 2 personen is. Heb mail gestuurd en kreeg als antwoord dat ik een arrangement voor 1 persoon heb gewonnen.Wel dubbelzinnig vind ik.Heb dus bijbetaald voor 2 de persoon .Probeer te telefoneren maar krijg nooit iemand aan de lijn alsook bellen ze niet terug

    Door: Heirbaut Monique23-09-2020
    Heirbaut Monique12-10-2020

    Uiteindelijk hebben we een heerlijk weekend gehad.Verzorgd hotel met uitgebreid ontbijt.vriendelijk personeel en zeer goed gelegen aan het station

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tevreden klant

    Ik ben al jaren klant van Biedmee en uiterst tevreden. Soms kan een levering inderdaad even op zich laten wachten maar tot op heden steeds alles heel goed ontvangen. Ik ben heel tevreden

    Door: Koen30-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Veelzijdige paninigrill 700W wit

    Eerst en vooral deed ik een bod en iemand anders had een hoger bod dus volgens mij had ik niet gewonnen. Weken later kreeg ik een brief in de bus dat ik nog steeds niet betaald had en dit moest voldoen voor een bepaalde datum (die al voorbij was trouwens), of er zou een incassobureau ingeschakeld worden. In de brief stond dat ze verschillende betalingsherinnering via mail hadden gestuurd en dat deze brief dus de laatste betalingsherinnering was. Daar ik die grill toch wel wilde heb ik diezelfde avond nog de betaling gedaan (het was 30 April) en op 4Mei is er 27€ (m'n bod was 13€ + 9€ adm. Kosten en 5€ herinneringskost) van m'n rekening naar hen afgeschreven.
    Daarna hoorde ik niets meer en nam via mail contact op en ze melde me dat ze geen leveringsadres hadden (een brief kunnen ze wel sturen maar de grill niet????)
    Ik moest vervolgens een bon invullen.
    De grill zou Verzonden worden en vandaag 11juni 2020 is hij aangekomen. Het is helemaal niet de grill die ik verwachte zoals op de foto bij het bod , zo klein is hij dat er nog geen paninibroodje op kan. Veelzijdig kan je het ook niet noemen of je moet er heel kleine stukjes vlees opleggen. Het is gewoon puur bedrog. Het is de eerste en laatste maal dat ik op deze site een bod doe. Het lijkt wel kinderspeelgoed.

    Door: Frank van Dael11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    2 aan kopen

    Geachte Heer, Mevrouw
    Kunnen jullie eens na kijken waar en wanneer ik mijn 2 betaalde bestellingen kan ontvangen ?
    We spreken hier over
    JOUW VEILING
    Een hele zomer muggenvrij! Set van 3 Citronella Trendy Bracelets
    WAARDEBONNUMMER
    +++052/0659/37440+++
    en over JOUW VEILING
    Voordeelpak van 72 rollen dubbellaags toiletpapier
    WAARDEBONNUMMER
    +++052/0898/48950++ +
    Deze zijn betaald met bank kaart dit zijn de 4 laatste cijfers van de bank kaart 8173
    Ik hoop op een spoedig antwoord te mogen lezen ( via mijn email adres of deze site
    Bij voor baad dank
    Mvg Rudi

    Door: Rudi Meeus26-05-2020
    Vangermeersch kenneth27-05-2020

    Triestige manier van werken en zeer klant onvriendelijk.

    Rudi Meeus28-05-2020

    Geachte Heer, Mevrouw Waarom wordt er niet gereageerd op mijn reactie ???? Moet er eerst gedreigd worden met verdere stappen te ondernemen Ik hoop op een spoedig antwoord of een mailtje te mogen ontvangen !! Een misnoegde ( klant ) Rudi

    Rudi Meeus30-05-2020

    Geachte Biedmee Aangezien ik toch geen reactie van jullie ontvang op mijn 2 laatste bestellingen, heb ik besloten, dat jullie het bedrag van de 2 bestellingen ( zie boven aan ) + 2 x de verzend kosten terug op mijn Bank Rekening worden gestort !! jullie hebben mijn Bank gegevens Jammer dat het op deze manier moet verlopen !! We zijn het wachten beu !!!!!! Groetjes Rudi

    Rudi Meeus08-06-2020

    Beste Biedmee Bij deze deel ik jullie mee dat vandaag mijn 2de bestelling is geleverd Ik ben er trouwens achter gekomen waarom die bestelling zolang op zich liet wachten ( werd van Spanje ingevoerd ) Het is niet aan mij om dit te melden, jullie hadden ook gewoon een mailtje kunnen gestuurd hebben, om te vermelden dat de levering (door het Corona virus) later zou geleverd worden, dan had ik daar alle begrip voor gehad !! Fijne dag toegewenst Mvg Rudi

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    fietstassen

    na anderhalve maan nog steeds niet geleverd , reeds meerder maal getracht telefonisch contact >> steeds bandje met al onze medewerkers zijn bezet .

    lijkt verdacht veel op boerenbedrog .

    eerste en zeker laatste aankoop van mij

    Door: toni rombaut22-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Vliegtickets europa en handbagagekoffer

    Hallo
    Ik heb onlangs vliegtickets en koffer gewonnen
    De koffer heb ik nog ni aangekregen
    Ook geen reactie op mijn mail
    Kunt u mij zeggen hoe ik contact kan opnemen want de mail word niet beantwoord ..zijn jullie telefonisch te bereiken..laat me iets weten a.u.b. maria

    Door: Maria08-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Lichaamsolie Argan Instituto Español - Flacon van 400 ml

    Geboden en startprijs €9... Bod gewonnen... even daarna het product opgezocht op internet... prijzen voor dezelfde flacon aan €2.99 of 3.10 en lagere verzendkosten volop... Had ik dat maar eerder gedaan !

    Door: Eddy Goossens06-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Easy 4041 planetaire mixer op 20.p1.2020 en een 2e op 26.01.2020

    2x gewonnen veiling Easy 4041 planetaire mixer op 20 en 26 januari 2020. Levering voorzien volgens waardebons binnen 20 werkdagen. Intussen 6 maart en nog niets ontvangen. Getracht telefonisch contact op te nemen, maar zoals steeds “geen medewerkers beschikbaar “ om een antwoord te verkrijgen.
    Ik hoop echt dat, zoals jullie vermelden “het gesprek wordt opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden”.
    Voor 2 jaar hadden we een gewonnen veiling “5 dagen Harz”. De reservatie werd geboekt door Bied Mee. Bij aankomst: geen reservatie. Gelukkig hebben de mensen van het hotel dit opgelost en kregen we alsnog een kamer. Vorig jaar opnieuw een gewonnen veiling “mixer”. Nooit geleverd. Na talloze telefoontjes uiteindelijk veiling terugbetaald. Verzendingskosten NOOIT.
    Nu is de maat echter vol: ofwel onmiddellijke levering van beide mixers ofwel VOLLEDIGE terugbetaling van gewonnen veiling, wat inhoudt de kosten van de veilingen EN verzendingskosten voor beide mixers. Indien geen respons wordt de “Inspecteur van Radio 2” ingeschakeld en zullen WIJ zorgen voor reclame.
    Bieden op “Bied Mee “ stopt hier echter definitief voor ons.

    Door: Liliane Blommaert 06-03-2020
    Liliane Blommaert11-03-2020

    Blijkbaar hebben mijn verstuurde e-mails effect gehad. Het bedrag van de niet-geleverde goederen van de gewonnen veilingen werd onmiddellijk overgeschreven op mijn rekening. Ook ontving ik van Isabelle van Bied Mee een vriendelijk e-mailbericht met de nodige excuses. Deze zijn dan ook aanvaard.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    fietstassen

    Bestelling #601949493 - In de wacht

    Kan geen contact krijgen met jullie
    Moet ik nog iets betalen aan de bezorgers?. Wie zijn de bezorgers?
    Ik heb toch al kosten betaald bij de bestelling.

    na 1.1/2 maand nog steeds geen levering !!!

    Door: jan schoofs26-02-2020
    jan schoofs27-02-2020

    Naar aanleiding van mijn klacht 26/02/2020 (fietstassen) Ik heb nog steeds geen respons gekregen op mijn klacht. Gezien de vele negatieve en bedenkelijke opmerkingen op uw ervaringssite. Ga ik contact opnemen met testaankoop ,om uw site van het net te laten verwijderen. Mensen ik hou u op de hoogte.

    jan schoofs28-02-2020

    Ze zijn vandaag geleverd. Waarom gemakkelijk maken als moeilijk ook kan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    7 dagen malgrat de mar

    zoals velen 436eur betaald -verder geen reaktie meer na herhaalde mails -telefoon ? eindeloos bandje -advokaat word ingeschakeldom het betaalde terug te vorderen

    Door: van remoortere ch25-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vliegtickets voor 2 personen

    Ik heb eergisteren 2 vliegtickets gewonnen en betaald. ik heb intussen ook al een mail verzonden naar reserveringen@biedmee.be gestuurd waarop ik een automatische mail van heb terug ontvangen zoals hierboven al eerder vermeld. tot nu toe heb ik al 20 keer gebeld zonder resultaat. dit is de eerste keer dat ik iets via hier bestel.. nu weet ik niet of ik mij hier zorgen om moet maken of niet? ik bel om allerlei vragen. hoe moet dit nu verder??? Kan er iemand mij terug bellen aub?? of mailen??

    Ik weet nu echt niet meer wat doen.. aangezien ik alles op voorhand moet voorbereiden met mijn werk.

    Door: Rihana Allaoui25-02-2020
    rihana allaoui25-02-2020

    Ik begrijp echt niet waarom er telefonisch nooit bereik is!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    citytrip Valencia

    Wij zijn net terug van een heerlijke citytrip naar Valencia, prachtige stad. Het hotel was enorm goed gelegen.
    Wij zijn zeer tevreden over Biedmee. Boeking is heel vlot verlopen.

    Door: Karen H03-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Reis italie

    Alles was heel goed geregeld, het hotel was netjes er was ook ontbijt aanwezig en het bevond zich niet ver van het centrum.

    Ik ben heel tevreden met deze ervaring

    Door: R08-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    4 rookmelders

    Ik heb een bieding gewonnen op 4/12/19. Ik heb tot op heden nog niets ontvangen. Ik heb ook al enkele keren gebeld naar het nummer onderaan de site maar krijg geen gehoor. Ik kreeg wel het volgende bericht :"We hebben uw bericht (125329) goed ontvangen. Uw bestelling wordt verwerkt en zal binnenkort geleverd worden.

    OPGELET: Antwoorden op dit bericht worden niet behandeld. Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via veilingen@biedmee.be."

    Door: Geert Staes21-12-2019
    Biedmee.be07-01-2020

    Dag Geert, wij gaan voor u contact opnemen met BPOST om te kijken wat er met je pakket gebeurde. Indien dit daar is fout gelopen zenden wij je uiteraard een nieuw pakket op.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Spaanse ham

    Alles vlot verlopen. Het pakket na 2 weken ontvangen met GLS. Prima kwaliteit.
    Enkel jammer dat er niet wordt gereageerd op verzonden mails...

    Door: Dominique MAQUET12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    2 dagen genieten van de kerstsfeer in Maastricht

    Ik heb bovenstaande veiling gewonnen en ontving een waardebon met nummer 091/9293/35306 van Biedmee.be op 1 oktober 2019. Ik betaalde voor 1 persoon bij wat het totaalbedrag bracht op 125 € dat werd overgeschreven op 30.9.19. Ik stuurde naar reserveringen@biedmee.be op 3.10.19 een mail met reserveringsdatum voor mezelf en de bijkomende persoon. Tot hiertoe GEEN ENKELE REACTIE, GEEN REISAGENT OM DE RESERVATIE TE VERZORGEN EN NIEMAND BEREIKBAAR OP 078480900. Wie heeft nog zo'n prettige ervaringen ????

    Door: Andre Luypaert27-11-2019
    Biedmee28-11-2019

    Beste Andre, zoals besproken deed jij op 3/10 een reservatieaanvraag en hebben wij jou onmiddellijk de hotel voucher doorgezonden. Zoals we samen hebben uitgezocht is deze bij uw spam terechtgekomen en kan u met een gerust hart naar Maastricht vertrekken. Best kan u reserveringen@biedmee en veilingen@biedmee toevoegen aan je adresboek om te vermijden dat dit nog voorvalt. Alvast veel plezier gewenst

    Tom k.11-12-2019

    Wij hier net hetzelfde, dan voor Keulen. Totaal geen reactie niet per mail niet telefonisch. Benieuwd of het kan doorgaan...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Citytrip Lissabon

    Wij zijn met biedmee naar Lissabon gegaan ... alles tot in de puntjes geregeld. We hebben genoten. Bedankt

    Door: Thomas De Bie17-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Argan creme

    Bieding gewonnen, betaald via mastercard. Ik krijg het pakje niet toegestuurd maar wel betalingsherinneringen. Ze reageren niet op het bewijs van betaling!

    Door: Karine Janssens16-11-2019
    Biedmee17-11-2019

    Dag Karine, we zonden je zonet een bericht

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Smartwatch

    Chinese goedkope brol gekregen lijkt speelgoedhorloge die nog eens beschadigd toekwam ik dacht ja eindelijk eens iets gewonnen voor 35 euro met het bieden. Het is zelf geen 35 euro waard. De app die je erbij download is ook nog in chinees. 1 ste maal en laatste keer deze zal in vuilbak belanden jammer van mijn centen

    Door: Pup15-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Biedmee.be

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Biedmee.be een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 82 ervaringen geplaatst over Biedmee.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Biedmee.be actief?

    Biedmee.be is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Daguitjes

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Biedmee.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.