ErvaringenSite

    Ervaringen Biedmee.be

    Zeg nu zelf, wie wil er geen vakantie scoren voor een prikje? Bij Biedmee.be kan het! Je vindt er heel wat biedingen van citytrips en zomervakanties tot hotels. Je kan er ook meebieden voor toffe dagjes weg en spannende belevenissen en ook nog beauty producten, fashion, gereedschap, horloges, kledij en meer!

    Over Biedmee.be

    Biedmee is een nieuw onderdeel van de Mali Media Group BVBA. Het is een ambitieus bureau dat zich richt op online marketing. Ze zijn vooral actief in de travel wereld. Ze exploiteren verschillende vakantie gerelateerde websites, waaronder vakantie.be, zoover.be, snowplaza.be en ook meteovista.be. Het is mogelijk om via Biedmee.be op vakantie en vrije tijd veilingen te bieden. Iedere veiling begint met een aangegeven bedrag en stopt na de aangegeven tijd. De persoon met het hoogste bod wint de veiling. Biedmee.be is een reisorganisator en reisbemiddelaar en ook zo verzekerd. Ze zijn onder andere tegen financieel onvermogen verzekerd bij Amlin. De reisagenten zijn iedere dag te bereiken in België.


    Krijg je al zin in een citytrip?

    Diensten van Biedmee.be

    Biedmee.be biedt verschillende diensten aan. Het gaat om diensten en producten binnen de volgende groepen:
    - Vakantie, scoor hier je hotel, zomervakantie en citytrip!
    - Vrije Tijd, hier kan je bieden voor leuke belevenissen en dagjes uit met het gezin!
    - Beauty, hier vind je biedingen voor heel wat beautyproducten.
    - Producten, hier vind je alle biedingen over beuaty, fashing, horloges, gereedschap, kledij, speelgoed en meer!

    Klachten, vragen, tips en complimenten over Biedmee.be

    Ben je ontevreden of heb je een vraag voor Biedmee.be? Dan is het goed om dit kenbaar te maken aan de klantendienst. Ze kunnen dan zoeken naar een passende oplossing. De klantendienst kan je bereiken via telefoon en e-mail en ook op Facebook zijn ze beschikbaar. Op de website vind je ook heel wat beantwoorde vragen onder 'veelgestelde vragen'. Misschien staat jouw vraag hier wel tussen en heb je meteen je oplossing!
    Laat zeker weten hoe jouw ervaring mmet Biedmee.be verliep.

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Biedmee.be? Heb je net een vakantie gescoord voor een prikje? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo laat je mogelijke klanten weten welke producten ze zeker niet mogen laten liggen. Misschien kan je ook wel tips geven over hoe je een goede deal sluit voor een aardig prijsje!

    Wil je iets kopen bij Biedmee.be maar ben je er niet zo vertrouwd mee? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

    Biedmee.be
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (62)

    5,4
    45% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5,8
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    5,8
    Leveren
    rating
    4,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Tossa De Mar

    Hallo, wij zijn vorige week met Biedmee naar Tossa De Mar geweest. Uitstekende vakantie gehad. Alles tot in de puntjes geregeld door Biedmee.

    Door: John05-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Hotel in oostenrijk

    Ik wachts nog steeds op antwoord. Moet normaal vertrekken 15/9 en ben nog steeds zonder antwoord. Tel gaat niet. Men laat je altijd wachten en dan krijg je als bericht dat ze je zullen terugbellen. Ik wacht nog steeds.!!!!!!!!

    Door: Menten06-09-2019
    Biedmee12-09-2019

    Dag Myriam, wij keken dit even na en op 8/9 deed jij je eerste aanvraag en op 9/09 gaven we je alles door ... Mvg Biedmee.be

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Malta

    Hallo, wij zijn met biedmee naar Malta gegaan. Hotel Porto Azurro is een echte aanrader. De reservering is heel vlot verlopen. Wij boeken zeker terug

    Door: Jef De Roeck05-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Voyage en espagne

    Voyage payé le 12/08 pour un depart le 30/09
    A ce jour juste un email avec le numero de voucher. Aucun mail de reservation officielle. Pas de reponses aux mails envoyes et encore moins au telephone...
    ????????????

    Door: Lagasse03-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Euvea

    Eerste keer en laatste keer.
    Het hotel boeken is blijkbaar niet zo simpel. K zou het liever zelf doen.
    Ik Wacht nog steeds op reactie !

    Door: Marita Jansegers21-08-2019
    Marita Jansegers22-08-2019

    Ik was te ongeduldig, bevestiging gekregen. Benieuwd !

    Fatara28-08-2019

    Teleurgesteld, hotel boeken blijkbaar niet makkelijk je gew Enst datum komt niet op de dag, maar een datum die hun gekozen hebben dus sliken of stikken, wat dien accepteren maar nooit nooit zaken doen af geraden. Niet via deze site iets doen

    Avez vous eu une solution? Moi j ai payé 375e le 12/08 pour partir le 30/09 et toujours pas de réponse 03-09-2019

    Mu

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Boedapest

    Wij zijn voor de eerste keer met Biedmee naar Boedapest gegaan. Heel vlotte afhandeling van onze reservatie. Alles super verlopen. We kijken uit naar de volgende trip.

    Door: Gerda De Meester27-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Zonvakantie Algarve

    Wij zijn al heel lang fan van Biedmee. Gingen reeds vele malen met hen op vakantie. Wij zijn net terug van een heerlijk weekje Algarve. Is heel goed meegevallen en de boeking is heel vlot verlopen. Vriendelijke dame aan de telefoon.

    Door: Jan De Lameilleure21-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    citytrip Turijn

    Wij zijn met Biedmee naar Turijn gegaan. Heel goede service. De reisagent stond ons heel goed te woord en handelde onze boeking heel keurig af. Een aanrader voor een topprijs !

    Door: Jan Heemrinck14-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    reis spantje

    heb deze mensen in vertrouwen genomen doe dit nooit
    ze wassen hun uit alles
    Hoe is mogelijk dat Belgie dit toelaat
    nooit nog iets kopen bij deze mensen
    heb heel slechte ervaring en oppassen
    is de boodschap je bied 730euro en kost je 1060euro en dit voor 7dagen te leven als asielzoeker
    veel geluk met jullie aankoop

    Door: Pluym Eddy09-07-2019
    Biedmee14-07-2019

    Dag Eddy, wij begrijpen jouw teleurstelling. Maar de waarheid heeft natuurlijk ook zijn rechten. Jullie hadden inderdaad geen frigo op de slaapkamer. Om dan hier te zeggen dat je dan moet leven als een "asielzoeker" is nogal overdreven. Verder kan je hier zelf natuurlijk een les uit te trekken. Als een frigo een vereiste is voor jullie dan stel je op voorhand de vraag aan onze reisagenten en kunnen zij dit officieel bevestigen of dit er is ja dan neen, alvorens jij de boeking maakt. Als je natuurlijk deze vraag nooit stelt en zelf afgaat op de informatie van een website waar wij helemaal niets mee te maken hebben (maar waar wel foutieve informatie opstaat), valt ons niets te verwijten. Dus aub als u nog ergens boekt - bij om het even wie - geef dan duidelijk uw eisen op voorhand aan. Het is een simpele vraag die u kan stellen: "Is er een frigo op de kamer ja of neen, want ik moet dit hebben." Mvg Biedmee.be

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    meerdaagse Harz, Altenschlirf, Boppart ad Rijn.

    Wij zijn al jaren zeer tevreden over de aangekochte biedingen en de service van Biedmee. Bij ongeregeldheden werd een goede oplossing geboden na grondige analyse. Het spreekt vanzelf dat wij klant zullen blijven om buitenkansjes te benutten. Bedankt aan alle medewerkers van Biedmee.

    Door: Arie28-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Drielandenpunt Eifel (Hotel Euvea) 3 dagen, Oostenrijk Zud-Tirol (Pension Zettersfeld) 8 dagen, 3 x terraspoef

    Ik heb al meerdere malen geboden en gewonnen en heb nog nooit problemen ondervonden.

    De communicatie via mail verloopt altijd vlot en de medewerkers zijn steeds heel vriendelijk en bereidwillig om te helpen.

    Het boeken van de reizen verloopt steeds heel vlot.

    Voor artikels die thuis moeten geleverd worden, moet je wel een aantal weken geduld hebben, maar uiteindelijk wordt alles zonder problemen afgeleverd.

    Ik ben een tevreden klant en zal zeker en vast nog deelnemen aan andere aanbiedingen.

    Door: Fanny Van Steen25-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    1 nacht Amsterdam

    Geboden op 1 nacht Amsterdam, gewonnen, betaald en reserving gemaakt.
    Daarna helemaal niks meer gehoord. Telefonisch contact opnemen: niemand beschikbaar en mails beantwoorden ze niet.
    Contact opgenomen met hotel en er is helemaal geen reservering voor ons gemaakt.
    Conclusie: we zijn opgelicht !!!

    FRAUDE !!!!!!

    Door: koen gerarts17-06-2019
    Biedmee25-06-2019

    Dag Koen, Wij hebben even gekeken wat er aan de hand is om er hoegenaamd geen sprake is van fraude. Op 11 juni hebben wij u een mail gezonden met een unieke boekingscode waarmee u zelf bij het desbetreffende hotel een boeking kan maken. Wij hebben dus wel degelijk uw mail - zoals wij dit voor al ons leden doen - opgenomen en verwerkt. Wij zullen dit nogmaals doorzenden. Mvg

    Katia Lambregt04-07-2019

    Ik heb hetzelfde probleem, reeds 2 maal een mail gestuurd via de boekingscode, Geen antwoord. Hierop meerdere keren naar biedmee gebeld, al 2 maal een bericht ingesproken me terug te bellen, maar geen reactie. Ik wil gewoon mijn reisje vastleggen zonder veel gedoe. Maar op deze manier is het wel heel tijdrovend :-(

    Schellen Marie-Jeanne05-07-2019

    Reeds 2 maanden (5/5/2019) aan het wachten op een fatsoenlijk antwoord. Verschillende malen iemand aan de telefoon gehad met beloftes die niet nageleefd worden. Ik ga de zaak voorleggen aan de Consumentenbond van het Ministerie van Economische Zaken.

    De Bruyne Annie11-07-2019

    Ik heb een bod gedaan op "5 heerlijke dagen in Toscane incl. half pension ( 2 pers). Onmiddellijk na de betaling kreeg ik een waardebon die verliep eind 2015. Gemaild en een andere waardebon gekregen. Reservatie aangevraagd : voucher gekregen maar .. enkel voor overnachting geen sprake over half pension. terug een mail: geen antwoord, herinnering gezonden geen antwoord. Diverse malen gebeld : niet bereikbaar . Antwoordapparaat :" er zijn ....beschikbaar" . Begin mij stilaan af te vragen of er ooit wel iemand is?? Als niet binnen de kortste keren een antwoord krijg zal ik mij ook tot economische zaken wenden!!

    Biedmee20-07-2019

    Dag Annie, zoals wij je lieten weten was dit een foutje van onze partner en werd ondertussen je reisje naar Toscane obv half pension ingeboekt. Mvg

    Biedmee20-07-2019

    Dag Marie-Jeanne. Onze excuses voor het mislopen. Hopelijk heb je nu je zwembad ontvangen en kan iedereen genieten en ben je alsnog tevreden met de gegeven compensatie. Mvg

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    veilingen

    Hallo,

    ik ben reeds heel lang trouw lid van Biedmee en steeds correcte leveringen. Ik ben fan

    Door: Marleen Demesmaecer17-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Parijs

    Naar Parijs gegaan met Biedmee. Alles vlot verlopen. Boeken verlipe heel makkelijk

    Door: Jan De Wolf04-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    2 weekeindjes weg duitsland

    Zeer vlot verlopen.
    Zeer vriendelijke dame , die echt haar best doet.

    Door: Serge Put25-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Algarve

    Ik ben net terug van een vakantie in de Algarve via biedmee. Alles is enorm meegevallen. Ook voor vertrek hebben de mensen van biedmee me heel goed geholpen bij het inchecken op de vluchten. Wij boeken zeker terug.

    Door: Wesley decock22-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    tot heden zeer tevreden..

    Tot heden ben (was) ik zeer tevreden.
    De eerste keer had ik een vliegreis en bagagekoffer het bod gewonnen.
    De reiskoffer kwam toe , vliegreis heb ik nooit kunnen boeken. Helaas was de reiskoffer niet van een goede kwaliteit , en zeer snel defekt. Ja , hier voelde ik me gepakt !
    Een tijdje later heb ik enkele keren geboden en gewonnen op weekeindjes weg. Weekeinde Oostende en Eifel . deze zijn 100 % bevallen en alles is vlot verlopen.
    Ook een bod op knoopcellen is correct afgehandeld.
    Ik heb nu nog 2 weekeindjes gewonnen in duitsland en betaald. Ook een briquetstarter voor bbq. Ook gewonnen + betaald.
    Tot op heden heb ik hem niet ontvangen.
    Op mijn mail krijg ik geen antwoord.
    Moet ik me zorgen maken , telefoon geen antwoord , steeds antwoordapparaat.
    Na het lezen van deze reactie + inkijken financiele gegevens begin ik me zorgen te maken. Wat ik ten zeerste betreur , daar ik altijd een goede ervaring had.

    Kunnen jullie me contacteren aub.

    Het zou zonde zijn , dat ik ook deze internetaanbieder weer van het net moet laten halen. Ja , hier heb ik ervaring mee. Voor minder als 50 € heb ik verschillende sites offline laten halen.

    Ik hoop dat biedmee.be alias Mali Media Group alias Mr Lekens me nu niet in de kou laat staan.

    Door: Serge Put21-05-2019
    Serge Put21-05-2019

    Deze namiddag van hun antwoord ontvangen. Alles lijkt in orde ! Van 1 reservatie al de bon ontvangen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    ervaringen

    wij hebben goede ervaringen met biedmee.be steeds behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon als je belt voor raad ik raad bied mee zeker aan grt peter

    Door: PETER COLMAN13-05-2019
    Rudi 25-05-2019

    Beste Peter Welk telefoon nummer heb jij gebruikt ? Aangezien er bijna niemand via de telefoon contact kan krijgen,met Biedmee.be verbaast het mij dat het jou wel lukt !! Mvg Rudi

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    BEDROG

    Doe nooit mee met deze biedingen.
    Puur bedrog !
    Raar dat zij zelf zorgen de dat de meest recente reviews steeds positief zijn.

    Door: Jan Janssen15-04-2019
    Biedmee04-05-2019

    Beste Jan, zoals je hier wel kan lezen zijn er zowel negatieve als positieve reviews over ons. Uiteraard maken wij soms foutjes, wij zijn de allerlaatste om te beweren dat wij er geen maken. Al ons leden zullen echter wel beamen dat wij steeds alles alles in het werk stellen om deze steeds op te lossen. Mocht er met jouw veiling iets aan de hand zijn kan je ons steeds contacteren via veilingen@biedmee.be

    Dave13-06-2019

    Alles in het werk stellen??? Wel vreemd dat een collega van me hier net komt melden dat ze morgen een afspraak heeft bij de politie om klacht neer te leggen. Vakantie geboekt via Biedmee.be en nu reageert er niemand meer op mail en via telefoon.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Bedankt

    Beste Biedmee
    Bij deze meld ik jullie even om te zeggen dat ik vandaag mijn bestelling heb ontvangen
    Dit is nu mijn 3 de bestelling, en er zullen er nog volgen
    Wat ik wel geleerd heb, is dat je geduld moet hebben !!
    Dit is aan de Moderator van deze site gericht, bedankt vriend / vriendin ( o _ - ) je verdient deze score 10/10
    Mooie en fijne dag toegewenst !!
    Mvg Rudi

    Door: Rudi 08-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Biedmee.be

    Uw beoordeling