ErvaringenSite

    Ervaringen Biedmee.be

    Zeg nu zelf, wie wil er geen vakantie scoren voor een prikje? Bij Biedmee.be kan het! Je vindt er heel wat biedingen van citytrips en zomervakanties tot hotels. Je kan er ook meebieden voor toffe dagjes weg en spannende belevenissen en ook nog beauty producten, fashion, gereedschap, horloges, kledij en meer!

    Over Biedmee.be

    Biedmee is een nieuw onderdeel van de Mali Media Group BVBA. Het is een ambitieus bureau dat zich richt op online marketing. Ze zijn vooral actief in de travel wereld. Ze exploiteren verschillende vakantie gerelateerde websites, waaronder vakantie.be, zoover.be, snowplaza.be en ook meteovista.be. Het is mogelijk om via Biedmee.be op vakantie en vrije tijd veilingen te bieden. Iedere veiling begint met een aangegeven bedrag en stopt na de aangegeven tijd. De persoon met het hoogste bod wint de veiling. Biedmee.be is een reisorganisator en reisbemiddelaar en ook zo verzekerd. Ze zijn onder andere tegen financieel onvermogen verzekerd bij Amlin. De reisagenten zijn iedere dag te bereiken in België.


    Krijg je al zin in een citytrip?

    Diensten van Biedmee.be

    Biedmee.be biedt verschillende diensten aan. Het gaat om diensten en producten binnen de volgende groepen:
    - Vakantie, scoor hier je hotel, zomervakantie en citytrip!
    - Vrije Tijd, hier kan je bieden voor leuke belevenissen en dagjes uit met het gezin!
    - Beauty, hier vind je biedingen voor heel wat beautyproducten.
    - Producten, hier vind je alle biedingen over beuaty, fashing, horloges, gereedschap, kledij, speelgoed en meer!

    Klachten, vragen, tips en complimenten over Biedmee.be

    Ben je ontevreden of heb je een vraag voor Biedmee.be? Dan is het goed om dit kenbaar te maken aan de klantendienst. Ze kunnen dan zoeken naar een passende oplossing. De klantendienst kan je bereiken via telefoon en e-mail en ook op Facebook zijn ze beschikbaar. Op de website vind je ook heel wat beantwoorde vragen onder 'veelgestelde vragen'. Misschien staat jouw vraag hier wel tussen en heb je meteen je oplossing!
    Laat zeker weten hoe jouw ervaring mmet Biedmee.be verliep.

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Biedmee.be? Heb je net een vakantie gescoord voor een prikje? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo laat je mogelijke klanten weten welke producten ze zeker niet mogen laten liggen. Misschien kan je ook wel tips geven over hoe je een goede deal sluit voor een aardig prijsje!

    Wil je iets kopen bij Biedmee.be maar ben je er niet zo vertrouwd mee? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

    Biedmee.be
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (78)

    5.4
    49% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    4.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    tot heden zeer tevreden..

    Tot heden ben (was) ik zeer tevreden.
    De eerste keer had ik een vliegreis en bagagekoffer het bod gewonnen.
    De reiskoffer kwam toe , vliegreis heb ik nooit kunnen boeken. Helaas was de reiskoffer niet van een goede kwaliteit , en zeer snel defekt. Ja , hier voelde ik me gepakt !
    Een tijdje later heb ik enkele keren geboden en gewonnen op weekeindjes weg. Weekeinde Oostende en Eifel . deze zijn 100 % bevallen en alles is vlot verlopen.
    Ook een bod op knoopcellen is correct afgehandeld.
    Ik heb nu nog 2 weekeindjes gewonnen in duitsland en betaald. Ook een briquetstarter voor bbq. Ook gewonnen + betaald.
    Tot op heden heb ik hem niet ontvangen.
    Op mijn mail krijg ik geen antwoord.
    Moet ik me zorgen maken , telefoon geen antwoord , steeds antwoordapparaat.
    Na het lezen van deze reactie + inkijken financiele gegevens begin ik me zorgen te maken. Wat ik ten zeerste betreur , daar ik altijd een goede ervaring had.

    Kunnen jullie me contacteren aub.

    Het zou zonde zijn , dat ik ook deze internetaanbieder weer van het net moet laten halen. Ja , hier heb ik ervaring mee. Voor minder als 50 € heb ik verschillende sites offline laten halen.

    Ik hoop dat biedmee.be alias Mali Media Group alias Mr Lekens me nu niet in de kou laat staan.

    Door: Serge Put 21-05-2019
    Serge Put 21-05-2019

    Deze namiddag van hun antwoord ontvangen. Alles lijkt in orde ! Van 1 reservatie al de bon ontvangen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Drielandenpunt Eifel (Hotel Euvea) 3 dagen, Oostenrijk Zud-Tirol (Pension Zettersfeld) 8 dagen, 3 x terraspoef

    Ik heb al meerdere malen geboden en gewonnen en heb nog nooit problemen ondervonden.

    De communicatie via mail verloopt altijd vlot en de medewerkers zijn steeds heel vriendelijk en bereidwillig om te helpen.

    Het boeken van de reizen verloopt steeds heel vlot.

    Voor artikels die thuis moeten geleverd worden, moet je wel een aantal weken geduld hebben, maar uiteindelijk wordt alles zonder problemen afgeleverd.

    Ik ben een tevreden klant en zal zeker en vast nog deelnemen aan andere aanbiedingen.

    Door: Fanny Van Steen 25-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Reizen hotelverblijven van biedmee

    Al verschillende malen met een gewonnen veiligvoucher van biedmee op reis geweest (Oostenrijk, Harz Bodethal, zwarte woud, Luxemburg enz), telkens zeer mooie en verzorgde reizen gehad en alles goed geregeld door biedmee. Bereikbaarheid per telefoon is inderdaad heel moeilijk. Via mail toch steeds binnen de 14 dagen antwoord gekregen. Wij nemen altijd de full option verzekering, gelukkig nog nooit nodig gehad. Vraag me wel af of er iemand bereikbaar is als ge iets aan de hand hebt...

    Door: Mulders Rosette 08-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Bedankt

    Beste Biedmee
    Bij deze meld ik jullie even om te zeggen dat ik vandaag mijn bestelling heb ontvangen
    Dit is nu mijn 3 de bestelling, en er zullen er nog volgen
    Wat ik wel geleerd heb, is dat je geduld moet hebben !!
    Dit is aan de Moderator van deze site gericht, bedankt vriend / vriendin ( o _ - ) je verdient deze score 10/10
    Mooie en fijne dag toegewenst !!
    Mvg Rudi

    Door: Rudi 08-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 aan kopen

    Geachte Heer, Mevrouw
    Kunnen jullie eens na kijken waar en wanneer ik mijn 2 betaalde bestellingen kan ontvangen ?
    We spreken hier over
    JOUW VEILING
    Een hele zomer muggenvrij! Set van 3 Citronella Trendy Bracelets
    WAARDEBONNUMMER
    +++052/0659/37440+++
    en over JOUW VEILING
    Voordeelpak van 72 rollen dubbellaags toiletpapier
    WAARDEBONNUMMER
    +++052/0898/48950++ +
    Deze zijn betaald met bank kaart dit zijn de 4 laatste cijfers van de bank kaart 8173
    Ik hoop op een spoedig antwoord te mogen lezen ( via mijn email adres of deze site
    Bij voor baad dank
    Mvg Rudi

    Door: Rudi Meeus 26-05-2020
    Vangermeersch kenneth 27-05-2020

    Triestige manier van werken en zeer klant onvriendelijk.

    Rudi Meeus 28-05-2020

    Geachte Heer, Mevrouw Waarom wordt er niet gereageerd op mijn reactie ???? Moet er eerst gedreigd worden met verdere stappen te ondernemen Ik hoop op een spoedig antwoord of een mailtje te mogen ontvangen !! Een misnoegde ( klant ) Rudi

    Rudi Meeus 30-05-2020

    Geachte Biedmee Aangezien ik toch geen reactie van jullie ontvang op mijn 2 laatste bestellingen, heb ik besloten, dat jullie het bedrag van de 2 bestellingen ( zie boven aan ) + 2 x de verzend kosten terug op mijn Bank Rekening worden gestort !! jullie hebben mijn Bank gegevens Jammer dat het op deze manier moet verlopen !! We zijn het wachten beu !!!!!! Groetjes Rudi

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    fietstassen

    na anderhalve maan nog steeds niet geleverd , reeds meerder maal getracht telefonisch contact >> steeds bandje met al onze medewerkers zijn bezet .

    lijkt verdacht veel op boerenbedrog .

    eerste en zeker laatste aankoop van mij

    Door: toni rombaut 22-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    meerdaagse Harz, Altenschlirf, Boppart ad Rijn.

    Wij zijn al jaren zeer tevreden over de aangekochte biedingen en de service van Biedmee. Bij ongeregeldheden werd een goede oplossing geboden na grondige analyse. Het spreekt vanzelf dat wij klant zullen blijven om buitenkansjes te benutten. Bedankt aan alle medewerkers van Biedmee.

    Door: Arie 28-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Stakingen

    Onze terugvlucht vanuit Porto werd geannuleerd wegens de staking van morgen 13 feb. De mensen van Biedmee hebben ons heel goed bijgestaan en voor een goede oplossing gezorgd. Als het goed is mag het ook gezegd worden. Wij zijn zeer tevreden over het hotel en de dienstverlening.

    Door: Edward Reyntjes 12-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zonvakantie Algarve

    Wij zijn al heel lang fan van Biedmee. Gingen reeds vele malen met hen op vakantie. Wij zijn net terug van een heerlijk weekje Algarve. Is heel goed meegevallen en de boeking is heel vlot verlopen. Vriendelijke dame aan de telefoon.

    Door: Jan De Lameilleure 21-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Citytrip Praag

    Recent zijn wij met biedmee naar Praag gegaan. Alles was perfect geregeld, prima hotel. Op de luchthaven stonden ze ons zoals afgesproken op te wachten met een naambordje. Super, wij gaan zeker opnieuw met hen op vakantie

    Door: Anita Devos 08-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vliegtickets europa en handbagagekoffer

    Hallo
    Ik heb onlangs vliegtickets en koffer gewonnen
    De koffer heb ik nog ni aangekregen
    Ook geen reactie op mijn mail
    Kunt u mij zeggen hoe ik contact kan opnemen want de mail word niet beantwoord ..zijn jullie telefonisch te bereiken..laat me iets weten a.u.b. maria

    Door: Maria 08-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Lichaamsolie Argan Instituto Español - Flacon van 400 ml

    Geboden en startprijs €9... Bod gewonnen... even daarna het product opgezocht op internet... prijzen voor dezelfde flacon aan €2.99 of 3.10 en lagere verzendkosten volop... Had ik dat maar eerder gedaan !

    Door: Eddy Goossens 06-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Easy 4041 planetaire mixer op 20.p1.2020 en een 2e op 26.01.2020

    2x gewonnen veiling Easy 4041 planetaire mixer op 20 en 26 januari 2020. Levering voorzien volgens waardebons binnen 20 werkdagen. Intussen 6 maart en nog niets ontvangen. Getracht telefonisch contact op te nemen, maar zoals steeds “geen medewerkers beschikbaar “ om een antwoord te verkrijgen.
    Ik hoop echt dat, zoals jullie vermelden “het gesprek wordt opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden”.
    Voor 2 jaar hadden we een gewonnen veiling “5 dagen Harz”. De reservatie werd geboekt door Bied Mee. Bij aankomst: geen reservatie. Gelukkig hebben de mensen van het hotel dit opgelost en kregen we alsnog een kamer. Vorig jaar opnieuw een gewonnen veiling “mixer”. Nooit geleverd. Na talloze telefoontjes uiteindelijk veiling terugbetaald. Verzendingskosten NOOIT.
    Nu is de maat echter vol: ofwel onmiddellijke levering van beide mixers ofwel VOLLEDIGE terugbetaling van gewonnen veiling, wat inhoudt de kosten van de veilingen EN verzendingskosten voor beide mixers. Indien geen respons wordt de “Inspecteur van Radio 2” ingeschakeld en zullen WIJ zorgen voor reclame.
    Bieden op “Bied Mee “ stopt hier echter definitief voor ons.

    Door: Liliane Blommaert 06-03-2020
    Liliane Blommaert 11-03-2020

    Blijkbaar hebben mijn verstuurde e-mails effect gehad. Het bedrag van de niet-geleverde goederen van de gewonnen veilingen werd onmiddellijk overgeschreven op mijn rekening. Ook ontving ik van Isabelle van Bied Mee een vriendelijk e-mailbericht met de nodige excuses. Deze zijn dan ook aanvaard.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    fietstassen

    Bestelling #601949493 - In de wacht

    Kan geen contact krijgen met jullie
    Moet ik nog iets betalen aan de bezorgers?. Wie zijn de bezorgers?
    Ik heb toch al kosten betaald bij de bestelling.

    na 1.1/2 maand nog steeds geen levering !!!

    Door: jan schoofs 26-02-2020
    jan schoofs 27-02-2020

    Naar aanleiding van mijn klacht 26/02/2020 (fietstassen) Ik heb nog steeds geen respons gekregen op mijn klacht. Gezien de vele negatieve en bedenkelijke opmerkingen op uw ervaringssite. Ga ik contact opnemen met testaankoop ,om uw site van het net te laten verwijderen. Mensen ik hou u op de hoogte.

    jan schoofs 28-02-2020

    Ze zijn vandaag geleverd. Waarom gemakkelijk maken als moeilijk ook kan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    7 dagen malgrat de mar

    zoals velen 436eur betaald -verder geen reaktie meer na herhaalde mails -telefoon ? eindeloos bandje -advokaat word ingeschakeldom het betaalde terug te vorderen

    Door: van remoortere ch 25-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vliegtickets voor 2 personen

    Ik heb eergisteren 2 vliegtickets gewonnen en betaald. ik heb intussen ook al een mail verzonden naar reserveringen@biedmee.be gestuurd waarop ik een automatische mail van heb terug ontvangen zoals hierboven al eerder vermeld. tot nu toe heb ik al 20 keer gebeld zonder resultaat. dit is de eerste keer dat ik iets via hier bestel.. nu weet ik niet of ik mij hier zorgen om moet maken of niet? ik bel om allerlei vragen. hoe moet dit nu verder??? Kan er iemand mij terug bellen aub?? of mailen??

    Ik weet nu echt niet meer wat doen.. aangezien ik alles op voorhand moet voorbereiden met mijn werk.

    Door: Rihana Allaoui 25-02-2020
    rihana allaoui 25-02-2020

    Ik begrijp echt niet waarom er telefonisch nooit bereik is!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    citytrip Valencia

    Wij zijn net terug van een heerlijke citytrip naar Valencia, prachtige stad. Het hotel was enorm goed gelegen.
    Wij zijn zeer tevreden over Biedmee. Boeking is heel vlot verlopen.

    Door: Karen H 03-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Reis italie

    Alles was heel goed geregeld, het hotel was netjes er was ook ontbijt aanwezig en het bevond zich niet ver van het centrum.

    Ik ben heel tevreden met deze ervaring

    Door: R 08-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    4 rookmelders

    Ik heb een bieding gewonnen op 4/12/19. Ik heb tot op heden nog niets ontvangen. Ik heb ook al enkele keren gebeld naar het nummer onderaan de site maar krijg geen gehoor. Ik kreeg wel het volgende bericht :"We hebben uw bericht (125329) goed ontvangen. Uw bestelling wordt verwerkt en zal binnenkort geleverd worden.

    OPGELET: Antwoorden op dit bericht worden niet behandeld. Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via veilingen@biedmee.be."

    Door: Geert Staes 21-12-2019
    Biedmee.be 07-01-2020

    Dag Geert, wij gaan voor u contact opnemen met BPOST om te kijken wat er met je pakket gebeurde. Indien dit daar is fout gelopen zenden wij je uiteraard een nieuw pakket op.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Spaanse ham

    Alles vlot verlopen. Het pakket na 2 weken ontvangen met GLS. Prima kwaliteit.
    Enkel jammer dat er niet wordt gereageerd op verzonden mails...

    Door: Dominique MAQUET 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Biedmee.be

    Uw beoordeling