ErvaringenSite

    Ervaringen Biedmee.be

    Zeg nu zelf, wie wil er geen vakantie scoren voor een prikje? Bij Biedmee.be kan het! Je vindt er heel wat biedingen van citytrips en zomervakanties tot hotels. Je kan er ook meebieden voor toffe dagjes weg en spannende belevenissen en ook nog beauty producten, fashion, gereedschap, horloges, kledij en meer!


    Over Biedmee.be
    Biedmee is een nieuw onderdeel van de Mali Media Group BVBA. Het is een ambitieus bureau dat zich richt op online marketing. Ze zijn vooral actief in de travel wereld. Ze exploiteren verschillende vakantie gerelateerde websites, waaronder vakantie.be, zoover.be, snowplaza.be en ook meteovista.be. Het is mogelijk om via Biedmee.be op vakantie en vrije tijd veilingen te bieden. Iedere veiling begint met een aangegeven bedrag en stopt na de aangegeven tijd. De persoon met het hoogste bod wint de veiling. Biedmee.be is een reisorganisator en reisbemiddelaar en ook zo verzekerd. Ze zijn onder andere tegen financieel onvermogen verzekerd bij Amlin. De reisagenten zijn iedere dag te bereiken in België.


    Krijg je al zin in een citytrip?
    Diensten van Biedmee.be
    Biedmee.be biedt verschillende diensten aan. Het gaat om diensten en producten binnen de volgende groepen:
    -    Vakantie, scoor hier je hotel, zomervakantie en citytrip! 
    -    Vrije Tijd, hier kan je bieden voor leuke belevenissen en dagjes uit met het gezin!
    -    Beauty, hier vind je biedingen voor heel wat beautyproducten.
    -    Producten, hier vind je alle biedingen over beuaty, fashing, horloges, gereedschap, kledij, speelgoed en meer!

    Klachten, vragen, tips en complimenten over Biedmee.be
    Ben je ontevreden of heb je een vraag voor Biedmee.be? Dan is het goed om dit kenbaar te maken aan de klantendienst. Ze kunnen dan zoeken naar een passende oplossing. De klantendienst kan je bereiken via telefoon en e-mail en ook op Facebook zijn ze beschikbaar. Op de website vind je ook heel wat beantwoorde vragen onder 'veelgestelde vragen'. Misschien staat jouw vraag hier wel tussen en heb je meteen je oplossing!
    Laat zeker weten hoe jouw ervaring mmet Biedmee.be verliep.

    Schrijf je eigen review! 

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Biedmee.be? Heb je net een vakantie gescoord voor een prikje? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo laat je mogelijke klanten weten welke producten ze zeker niet mogen laten liggen. Misschien kan je ook wel tips geven over hoe je een goede deal sluit voor een aardig prijsje! 

    Wil je iets kopen bij Biedmee.be maar ben je er niet zo vertrouwd mee? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite! 

    Biedmee.be
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    3,6
    10% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    3,8

    Service

    3,2

    Prijs

    3,8

    Leveren

    3,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Verdoken kosten en prijs aanbieding

    Geert03-04-2018

    Ook een verblijf in hotel aan de kust gekocht. Bleek dat na het aankopen van 2 vouchers de prijs bijna het dubbele was dan dit op de site van het hotel zelf. Dit door hun administratiekosten en exta voor aankomst op zaterdag.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Bied mee antwoordt zelfs niet op mails!

    Ann Driessen27-11-2017

    De veilingsite Bied.mee vergiste zich door een hotelnacht te annuleren in het hotel, maar mij niet op de hoogte te brengen van die annulatie! Dus ik stond op de aan mij door BIed.mee bevestigde datum in dat hotel! De waardebon is nog altijd niet uitbetaald aan dat hotel! Mails va mij en het betrokken hotel worden niet beantwoord door Bied.me of Mali Media Group Bvba uit De Pinte!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Winterberg hotel Altastenberg

    KM18-10-2017

    Aantrekkelijk aanbod voor 3-dagen Winterberg. Daar Winterberg een dichtbij winteroord is voor sneeuw-ski denk je ik boek in jan-feb, maar dan blijken alle WE-en al volgeboekt in het hotel en andere data zijn er bijna niet. Dan maar terug voor nov-dec, dan blijkt het hotel eerst te sluiten voor een maand en daarna volledig volgeboekt te zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    de cleaning robot

    Eric Jehoul26-07-2017

    Meegedaan aan het opbod. De UBot Cleaning Robot - verkrijgbaar 4 trendy kleuren! gewonnen voor 27 euro + 12 euro extra kosten... dus 39 euro.
    Snel ontvangen. Toestel blijkt niet beter dan kinderspeelgoed te zijn. Heb me laten vangen. Gelukkig slechts 49 euro kwijt. Had het beter aan een etentje besteed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Slecht bezig

    Gloria Campos 21-06-2017

    Ik heb onlangs een veiling gedaan voor een reis naar Barcelona, ze gingen me een mail sturen te bevestiging dat ik het gewonnen had, dit had ik niet gekregen.
    Daarna kreeg ik een mail om te betalen, biet gedaan had geen vertrouwen, daarna nog 2 mails , met laatste kans anders gingen ze verder, ik heb verschillende keren gebelt zonder antwoord.
    Ik heb een brief thuis gekregen dan heb ik betaald maar nog steeds geen nieuw ... ik hoop dat dit niet een vals is! Mijn vertouwen hebben ze niet !
    Nu proberen een mail te sturen en antwoord krijgen !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Bedriegers

    alex vandingelen27-04-2017

    Als een veiling bijna ten einde loopt en de, door hen, verwachte prijs niet gaat gehaald worden komt er ineens een grote bieding van ofwel Ronny D of Freedy B die de prijs oninteressant maakt. Een strategie als een ander natuurlijk, maar niet met mij!

    Christian Leys23-05-2017

    Inderdaad, is mij vandaag opgevallen heb een veiling vier keer gevolgd, en laagste bod gedaan net voor het einde schiet de prijs eensklaps 20 euro hoger en is dit geen interessante deal meer.

    GV22-07-2017

    Klopt. Ik volg nu ook al een aantal weken biedingen van zogezegd startbod 1 euro. Er wordt dan meestal geboden door verschillende mensen tot ongeveer 20 euro en plots op het laatste wordt er dan door Freddy H. en Antoine S. boven de 80 of 90 euro geboden. Komaan zeg, niemand gaat direct zoveel bieden als je het bijvoorbeeld ook met 30 euro zou winnen en dan telkens door dezelfde personen. Dit zou eigenlijk onderzocht moeten worden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Geen antwoord

    Goos20-04-2017

    Word veel gezegd en heel weinig gedaan al een paar keer gebeld gemaild maar geen respons
    Ben het beu aant worden ! Ik overweeg toch eens naar testaankoop te stappen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Alles in orde

    Nena15-03-2017

    Vliegtickets en handbagage koffer gewonnen,
    koffer onmiddellijk thuis ontvangen en een mailtje met code van waardebon om vlucht te boeken.
    Nog geen enkel probleem ondervonden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    eerst betalen en dan de gegevens en datums!

    luca jurgen24-01-2017

    men moet eerst de veiling betalen en dan pas krijg je de gegevens en datums.Bij nader inzien past geen enkele datum alles buiten schoolvakanties (wel belangrijk met kindjes).Heb al twee maal een mail gestuurd om veiling te ontbinden maar geen reactie hierop staat nochtans in voorwaarden dat dit kan tegen de prijs van 25euro.En i.p.v. reactie op mails, een aanmaning om te betalen via mail (dit kan wel)

    Biedmee01-02-2017

    Beste Jurgen, wij hebben dit even nagekeken en alle data waarop de veiling kon worden opgenomen stonden wel degelijk vermeld bij de veiling. Vermoedelijk heb jij hierover gekeken, maar dit staat duidelijk op de 1ste pagina aangegeven. Het is dus niet zo dat je eerst dient te betalen bij ons vooraleer je de data ziet. Mvg Biedmee.be

    Wilfried Claeys03-02-2017

    Volledig mee eens. Snel in laten betalen, traag in levering. Maar er is een bijkomend probleem. Omdat ik een betalingsherinnering kreeg voor twee gewonnen producten, heb ik die er zonder bij na te denken onmiddellijk voldaan. Ik dacht dat ik dit vergeten was, mede door hun omslachtige werkwijze. Maar bij een laatste aankoop, die wel degelijk betaald was, kreeg ik ook een herinnering. Hierdoor brooedde het vermoeden, dat ik vooraf ook dubbel had betaald. Bij nazicht van mijn rekening, klopt dit inderdaad. Twee keer een afboeking van € 16.00 en tweemaal € 23.00. Na mijn klacht, hoor ik niets meer, tenzij een laat antwoord dat men het aan't onderzoeken is. Na gisteren een tweede herinnering, besef ik dat er niets aan gedaan word. De maat is nu wel vol. Ik zal klacht neerleggen bij FOD financiën¨en en Test Aankoop inschakelen om mijn geld terug te krijgen; Dit ruikt naar oplichterij.

    Frank Verbraeken05-02-2017

    Op 14.01.2017 ( 011/7893/28567 ) tot op heden niets aangekregen , er wordt ook niet geantwoord niets , dus blijkbaar weer zo'n side waar je je geld kwijt bent . Dus aan andere let op

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    enkel om te betalen zijn ze snel

    de beuckelaer23-09-2016

    Bieding gedaan met betaling achteraf, verneem nu niets meer .... Plaatsen veiling met oneerlijke informatie want de uiteindelijke reisdata is niet zoals ze zeggen naar eigen keuze. Tot op heden ook nog geen mail teruggekregen. Oplichting!!!!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Schrijf zelf een review over Biedmee.be

    Uw beoordeling