ErvaringenSite

    Ervaringen Biedmee.be

    Zeg nu zelf, wie wil er geen vakantie scoren voor een prikje? Bij Biedmee.be kan het! Je vindt er heel wat biedingen van citytrips en zomervakanties tot hotels. Je kan er ook meebieden voor toffe dagjes weg en spannende belevenissen en ook nog beauty producten, fashion, gereedschap, horloges, kledij en meer!

    Over Biedmee.be

    Biedmee is een nieuw onderdeel van de Mali Media Group BVBA. Het is een ambitieus bureau dat zich richt op online marketing. Ze zijn vooral actief in de travel wereld. Ze exploiteren verschillende vakantie gerelateerde websites, waaronder vakantie.be, zoover.be, snowplaza.be en ook meteovista.be. Het is mogelijk om via Biedmee.be op vakantie en vrije tijd veilingen te bieden. Iedere veiling begint met een aangegeven bedrag en stopt na de aangegeven tijd. De persoon met het hoogste bod wint de veiling. Biedmee.be is een reisorganisator en reisbemiddelaar en ook zo verzekerd. Ze zijn onder andere tegen financieel onvermogen verzekerd bij Amlin. De reisagenten zijn iedere dag te bereiken in België.


    Krijg je al zin in een citytrip?

    Diensten van Biedmee.be

    Biedmee.be biedt verschillende diensten aan. Het gaat om diensten en producten binnen de volgende groepen:
    - Vakantie, scoor hier je hotel, zomervakantie en citytrip!
    - Vrije Tijd, hier kan je bieden voor leuke belevenissen en dagjes uit met het gezin!
    - Beauty, hier vind je biedingen voor heel wat beautyproducten.
    - Producten, hier vind je alle biedingen over beuaty, fashing, horloges, gereedschap, kledij, speelgoed en meer!

    Klachten, vragen, tips en complimenten over Biedmee.be

    Ben je ontevreden of heb je een vraag voor Biedmee.be? Dan is het goed om dit kenbaar te maken aan de klantendienst. Ze kunnen dan zoeken naar een passende oplossing. De klantendienst kan je bereiken via telefoon en e-mail en ook op Facebook zijn ze beschikbaar. Op de website vind je ook heel wat beantwoorde vragen onder 'veelgestelde vragen'. Misschien staat jouw vraag hier wel tussen en heb je meteen je oplossing!
    Laat zeker weten hoe jouw ervaring mmet Biedmee.be verliep.

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Biedmee.be? Heb je net een vakantie gescoord voor een prikje? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo laat je mogelijke klanten weten welke producten ze zeker niet mogen laten liggen. Misschien kan je ook wel tips geven over hoe je een goede deal sluit voor een aardig prijsje!

    Wil je iets kopen bij Biedmee.be maar ben je er niet zo vertrouwd mee? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

    Biedmee.be
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (66)

    5,2
    45% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5,6
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    5,6
    Leveren
    rating
    4,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    2 dagen genieten van de kerstsfeer in Maastricht

    Ik heb bovenstaande veiling gewonnen en ontving een waardebon met nummer 091/9293/35306 van Biedmee.be op 1 oktober 2019. Ik betaalde voor 1 persoon bij wat het totaalbedrag bracht op 125 € dat werd overgeschreven op 30.9.19. Ik stuurde naar reserveringen@biedmee.be op 3.10.19 een mail met reserveringsdatum voor mezelf en de bijkomende persoon. Tot hiertoe GEEN ENKELE REACTIE, GEEN REISAGENT OM DE RESERVATIE TE VERZORGEN EN NIEMAND BEREIKBAAR OP 078480900. Wie heeft nog zo'n prettige ervaringen ????

    Door: Andre Luypaert 27-11-2019
    Biedmee 28-11-2019

    Beste Andre, zoals besproken deed jij op 3/10 een reservatieaanvraag en hebben wij jou onmiddellijk de hotel voucher doorgezonden. Zoals we samen hebben uitgezocht is deze bij uw spam terechtgekomen en kan u met een gerust hart naar Maastricht vertrekken. Best kan u reserveringen@biedmee en veilingen@biedmee toevoegen aan je adresboek om te vermijden dat dit nog voorvalt. Alvast veel plezier gewenst

    Tom k. 11-12-2019

    Wij hier net hetzelfde, dan voor Keulen. Totaal geen reactie niet per mail niet telefonisch. Benieuwd of het kan doorgaan...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Citytrip Lissabon

    Wij zijn met biedmee naar Lissabon gegaan ... alles tot in de puntjes geregeld. We hebben genoten. Bedankt

    Door: Thomas De Bie 17-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Argan creme

    Bieding gewonnen, betaald via mastercard. Ik krijg het pakje niet toegestuurd maar wel betalingsherinneringen. Ze reageren niet op het bewijs van betaling!

    Door: Karine Janssens 16-11-2019
    Biedmee 17-11-2019

    Dag Karine, we zonden je zonet een bericht

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Smartwatch

    Chinese goedkope brol gekregen lijkt speelgoedhorloge die nog eens beschadigd toekwam ik dacht ja eindelijk eens iets gewonnen voor 35 euro met het bieden. Het is zelf geen 35 euro waard. De app die je erbij download is ook nog in chinees. 1 ste maal en laatste keer deze zal in vuilbak belanden jammer van mijn centen

    Door: Pup 15-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Tossa De Mar

    Hallo, wij zijn vorige week met Biedmee naar Tossa De Mar geweest. Uitstekende vakantie gehad. Alles tot in de puntjes geregeld door Biedmee.

    Door: John 05-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Hotel in oostenrijk

    Ik wachts nog steeds op antwoord. Moet normaal vertrekken 15/9 en ben nog steeds zonder antwoord. Tel gaat niet. Men laat je altijd wachten en dan krijg je als bericht dat ze je zullen terugbellen. Ik wacht nog steeds.!!!!!!!!

    Door: Menten 06-09-2019
    Biedmee 12-09-2019

    Dag Myriam, wij keken dit even na en op 8/9 deed jij je eerste aanvraag en op 9/09 gaven we je alles door ... Mvg Biedmee.be

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Malta

    Hallo, wij zijn met biedmee naar Malta gegaan. Hotel Porto Azurro is een echte aanrader. De reservering is heel vlot verlopen. Wij boeken zeker terug

    Door: Jef De Roeck 05-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Voyage en espagne

    Voyage payé le 12/08 pour un depart le 30/09
    A ce jour juste un email avec le numero de voucher. Aucun mail de reservation officielle. Pas de reponses aux mails envoyes et encore moins au telephone...
    ????????????

    Door: Lagasse 03-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Euvea

    Eerste keer en laatste keer.
    Het hotel boeken is blijkbaar niet zo simpel. K zou het liever zelf doen.
    Ik Wacht nog steeds op reactie !

    Door: Marita Jansegers 21-08-2019
    Marita Jansegers 22-08-2019

    Ik was te ongeduldig, bevestiging gekregen. Benieuwd !

    Fatara 28-08-2019

    Teleurgesteld, hotel boeken blijkbaar niet makkelijk je gew Enst datum komt niet op de dag, maar een datum die hun gekozen hebben dus sliken of stikken, wat dien accepteren maar nooit nooit zaken doen af geraden. Niet via deze site iets doen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Boedapest

    Wij zijn voor de eerste keer met Biedmee naar Boedapest gegaan. Heel vlotte afhandeling van onze reservatie. Alles super verlopen. We kijken uit naar de volgende trip.

    Door: Gerda De Meester 27-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Zonvakantie Algarve

    Wij zijn al heel lang fan van Biedmee. Gingen reeds vele malen met hen op vakantie. Wij zijn net terug van een heerlijk weekje Algarve. Is heel goed meegevallen en de boeking is heel vlot verlopen. Vriendelijke dame aan de telefoon.

    Door: Jan De Lameilleure 21-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    citytrip Turijn

    Wij zijn met Biedmee naar Turijn gegaan. Heel goede service. De reisagent stond ons heel goed te woord en handelde onze boeking heel keurig af. Een aanrader voor een topprijs !

    Door: Jan Heemrinck 14-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    reis spantje

    heb deze mensen in vertrouwen genomen doe dit nooit
    ze wassen hun uit alles
    Hoe is mogelijk dat Belgie dit toelaat
    nooit nog iets kopen bij deze mensen
    heb heel slechte ervaring en oppassen
    is de boodschap je bied 730euro en kost je 1060euro en dit voor 7dagen te leven als asielzoeker
    veel geluk met jullie aankoop

    Door: Pluym Eddy 09-07-2019
    Biedmee 14-07-2019

    Dag Eddy, wij begrijpen jouw teleurstelling. Maar de waarheid heeft natuurlijk ook zijn rechten. Jullie hadden inderdaad geen frigo op de slaapkamer. Om dan hier te zeggen dat je dan moet leven als een "asielzoeker" is nogal overdreven. Verder kan je hier zelf natuurlijk een les uit te trekken. Als een frigo een vereiste is voor jullie dan stel je op voorhand de vraag aan onze reisagenten en kunnen zij dit officieel bevestigen of dit er is ja dan neen, alvorens jij de boeking maakt. Als je natuurlijk deze vraag nooit stelt en zelf afgaat op de informatie van een website waar wij helemaal niets mee te maken hebben (maar waar wel foutieve informatie opstaat), valt ons niets te verwijten. Dus aub als u nog ergens boekt - bij om het even wie - geef dan duidelijk uw eisen op voorhand aan. Het is een simpele vraag die u kan stellen: "Is er een frigo op de kamer ja of neen, want ik moet dit hebben." Mvg Biedmee.be

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    meerdaagse Harz, Altenschlirf, Boppart ad Rijn.

    Wij zijn al jaren zeer tevreden over de aangekochte biedingen en de service van Biedmee. Bij ongeregeldheden werd een goede oplossing geboden na grondige analyse. Het spreekt vanzelf dat wij klant zullen blijven om buitenkansjes te benutten. Bedankt aan alle medewerkers van Biedmee.

    Door: Arie 28-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Drielandenpunt Eifel (Hotel Euvea) 3 dagen, Oostenrijk Zud-Tirol (Pension Zettersfeld) 8 dagen, 3 x terraspoef

    Ik heb al meerdere malen geboden en gewonnen en heb nog nooit problemen ondervonden.

    De communicatie via mail verloopt altijd vlot en de medewerkers zijn steeds heel vriendelijk en bereidwillig om te helpen.

    Het boeken van de reizen verloopt steeds heel vlot.

    Voor artikels die thuis moeten geleverd worden, moet je wel een aantal weken geduld hebben, maar uiteindelijk wordt alles zonder problemen afgeleverd.

    Ik ben een tevreden klant en zal zeker en vast nog deelnemen aan andere aanbiedingen.

    Door: Fanny Van Steen 25-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    1 nacht Amsterdam

    Geboden op 1 nacht Amsterdam, gewonnen, betaald en reserving gemaakt.
    Daarna helemaal niks meer gehoord. Telefonisch contact opnemen: niemand beschikbaar en mails beantwoorden ze niet.
    Contact opgenomen met hotel en er is helemaal geen reservering voor ons gemaakt.
    Conclusie: we zijn opgelicht !!!

    FRAUDE !!!!!!

    Door: koen gerarts 17-06-2019
    Biedmee 25-06-2019

    Dag Koen, Wij hebben even gekeken wat er aan de hand is om er hoegenaamd geen sprake is van fraude. Op 11 juni hebben wij u een mail gezonden met een unieke boekingscode waarmee u zelf bij het desbetreffende hotel een boeking kan maken. Wij hebben dus wel degelijk uw mail - zoals wij dit voor al ons leden doen - opgenomen en verwerkt. Wij zullen dit nogmaals doorzenden. Mvg

    Katia Lambregt 04-07-2019

    Ik heb hetzelfde probleem, reeds 2 maal een mail gestuurd via de boekingscode, Geen antwoord. Hierop meerdere keren naar biedmee gebeld, al 2 maal een bericht ingesproken me terug te bellen, maar geen reactie. Ik wil gewoon mijn reisje vastleggen zonder veel gedoe. Maar op deze manier is het wel heel tijdrovend :-(

    Schellen Marie-Jeanne 05-07-2019

    Reeds 2 maanden (5/5/2019) aan het wachten op een fatsoenlijk antwoord. Verschillende malen iemand aan de telefoon gehad met beloftes die niet nageleefd worden. Ik ga de zaak voorleggen aan de Consumentenbond van het Ministerie van Economische Zaken.

    De Bruyne Annie 11-07-2019

    Ik heb een bod gedaan op "5 heerlijke dagen in Toscane incl. half pension ( 2 pers). Onmiddellijk na de betaling kreeg ik een waardebon die verliep eind 2015. Gemaild en een andere waardebon gekregen. Reservatie aangevraagd : voucher gekregen maar .. enkel voor overnachting geen sprake over half pension. terug een mail: geen antwoord, herinnering gezonden geen antwoord. Diverse malen gebeld : niet bereikbaar . Antwoordapparaat :" er zijn ....beschikbaar" . Begin mij stilaan af te vragen of er ooit wel iemand is?? Als niet binnen de kortste keren een antwoord krijg zal ik mij ook tot economische zaken wenden!!

    Biedmee 20-07-2019

    Dag Annie, zoals wij je lieten weten was dit een foutje van onze partner en werd ondertussen je reisje naar Toscane obv half pension ingeboekt. Mvg

    Biedmee 20-07-2019

    Dag Marie-Jeanne. Onze excuses voor het mislopen. Hopelijk heb je nu je zwembad ontvangen en kan iedereen genieten en ben je alsnog tevreden met de gegeven compensatie. Mvg

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    veilingen

    Hallo,

    ik ben reeds heel lang trouw lid van Biedmee en steeds correcte leveringen. Ik ben fan

    Door: Marleen Demesmaecer 17-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Parijs

    Naar Parijs gegaan met Biedmee. Alles vlot verlopen. Boeken verlipe heel makkelijk

    Door: Jan De Wolf 04-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    2 weekeindjes weg duitsland

    Zeer vlot verlopen.
    Zeer vriendelijke dame , die echt haar best doet.

    Door: Serge Put 25-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Algarve

    Ik ben net terug van een vakantie in de Algarve via biedmee. Alles is enorm meegevallen. Ook voor vertrek hebben de mensen van biedmee me heel goed geholpen bij het inchecken op de vluchten. Wij boeken zeker terug.

    Door: Wesley decock 22-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Biedmee.be

    Uw beoordeling