ErvaringenSite

    Ervaringen Biedmee.be

    Zeg nu zelf, wie wil er geen vakantie scoren voor een prikje? Bij Biedmee.be kan het! Je vindt er heel wat biedingen van citytrips en zomervakanties tot hotels. Je kan er ook meebieden voor toffe dagjes weg en spannende belevenissen en ook nog beauty producten, fashion, gereedschap, horloges, kledij en meer!


    Over Biedmee.be
    Biedmee is een nieuw onderdeel van de Mali Media Group BVBA. Het is een ambitieus bureau dat zich richt op online marketing. Ze zijn vooral actief in de travel wereld. Ze exploiteren verschillende vakantie gerelateerde websites, waaronder vakantie.be, zoover.be, snowplaza.be en ook meteovista.be. Het is mogelijk om via Biedmee.be op vakantie en vrije tijd veilingen te bieden. Iedere veiling begint met een aangegeven bedrag en stopt na de aangegeven tijd. De persoon met het hoogste bod wint de veiling. Biedmee.be is een reisorganisator en reisbemiddelaar en ook zo verzekerd. Ze zijn onder andere tegen financieel onvermogen verzekerd bij Amlin. De reisagenten zijn iedere dag te bereiken in België.


    Krijg je al zin in een citytrip?
    Diensten van Biedmee.be
    Biedmee.be biedt verschillende diensten aan. Het gaat om diensten en producten binnen de volgende groepen:
    -    Vakantie, scoor hier je hotel, zomervakantie en citytrip! 
    -    Vrije Tijd, hier kan je bieden voor leuke belevenissen en dagjes uit met het gezin!
    -    Beauty, hier vind je biedingen voor heel wat beautyproducten.
    -    Producten, hier vind je alle biedingen over beuaty, fashing, horloges, gereedschap, kledij, speelgoed en meer!

    Klachten, vragen, tips en complimenten over Biedmee.be
    Ben je ontevreden of heb je een vraag voor Biedmee.be? Dan is het goed om dit kenbaar te maken aan de klantendienst. Ze kunnen dan zoeken naar een passende oplossing. De klantendienst kan je bereiken via telefoon en e-mail en ook op Facebook zijn ze beschikbaar. Op de website vind je ook heel wat beantwoorde vragen onder 'veelgestelde vragen'. Misschien staat jouw vraag hier wel tussen en heb je meteen je oplossing!
    Laat zeker weten hoe jouw ervaring mmet Biedmee.be verliep.

    Schrijf je eigen review! 

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Biedmee.be? Heb je net een vakantie gescoord voor een prikje? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo laat je mogelijke klanten weten welke producten ze zeker niet mogen laten liggen. Misschien kan je ook wel tips geven over hoe je een goede deal sluit voor een aardig prijsje! 

    Wil je iets kopen bij Biedmee.be maar ben je er niet zo vertrouwd mee? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite! 

    Biedmee.be
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (32)

    3,8
    22% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4,6

    Service

    3,2

    Prijs

    4,2

    Leveren

    3,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Biedmee Harz

    Jeanine Bollaert14-12-2018

    Al een paar naar de Harz geweest met Bied Mee. Steeds een goede service, een super aanbieding. 5 dagen met half pension. Heel gezellig pension en heel lekker eten voor een super lage prijs.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Biedmee Zwarte Woud

    Jeanine Dewitte12-11-2018

    Reeds voor de 3de maal via Biedmee naar hotel Waldachtal in het Zwarte Woud geweest. Altijd werd alles heel vlot ingeboekt. Hotel Waldachtal is een heel goed hotel. Ik zou zo meteen opnieuw gaan via biedmee

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    de inspecteur

    lut27-10-2018

    Je moet niet mailen naar de inspecteur radio 2.
    Ze doen de moeite niet om te antwoorden.

    Biedmee12-11-2018

    Dag Lut, zoals aangegeven was er een vertraging omwille van productie problemen. 1 donsdeken ontving je al ondertussen. Het andere is onderweg. De levering kan je volgen via de doorgemailde GLS trackinglink.

    Biedmee16-11-2018

    Dag Lut, zoals we je lieten weten gaat GLS vandaag alles laten leveren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    donsdekens

    lut27-10-2018

    Wacht al meer dan een maand op mijn donsdekens.
    Op tijd betaald.
    Heb al verschillende mails gestuurd, getelefoneerd. Niets.
    Doorlopend kan je bellen, maar niemand neemt op.
    Maar als je dan niet betaalt dan staan ze daar direct met aanmaningen.
    IK schrijf verder met mails tot ik eindelijk eens een antwoord krijg!

    Biedmee12-11-2018

    Dag Lut, zoals aangegeven was er een vertraging omwille van productie problemen. 1 donsdeken ontving je al ondertussen. Het andere is onderweg. De levering kan je volgen via de doorgemailde GLS trackinglink.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5

    Niet ontvangen

    M Blaauw 25-10-2018

    + Kan goedkoop iets kopen
    - levertijd
    - Zoek raken van goederen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5

    vliegtuigtickets + handbagagekoffer

    jim choose15-10-2018

    Ik had een vliegtuigreis voor 2 personen + handbagagekoffer gewonnen voor 63€. De handbagagekoffer heb ik ontvangen, van de reis heb ik nooit meer nog iets gehoord. Trek zelf uw conclusies.

    Biedmee12-11-2018

    Dag Jim, we verontderstellen dat jij dit ondertussen al lang kreeg. Indien niet kan je gewoon een mailtje zenden naar veilingen@biedmee.be en bezorgen wij jou dit meteen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Bedrog

    Vernimmen08-09-2018

    Bijna 3 maanden wachten op een artikel voor de zomer besteld, is niet meer van deze tijd. Ik zal mijn geld zelf wel beleggen! Het is niet de bedoeling dat ge als koper ontelbaar keren moet porren om de bestelling te ontvangen.
    De 1ster verdient zelfs maar 0 ster.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    misschien helpt dit

    Sophie Laureyssen05-09-2018

    biedmee werkt blijkbaar samen met animod.de of is er mee verwant. Voor zij die niet krijgen waar ze recht op hebben, kunnen misschien via die weg proberen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    veiling gewonnen

    Sophie Laureyssen05-09-2018

    Ik heb een deal gewonnen voor het van der valk hotel in Stein Urmond voor een totale waarde van 170€. Ik kreeg ook zeer langzaam reactie van biedmee. Telefoon wordt inderdaad niet opgenomen en mails worden zeer traag beantwoord. Door de meldingen hier was ik echt ongerust dat ik mijn geld kwijt was dus heb ik onmiddellijk contact opgenomen met het hotel. Die hebben zich direct mee ingezet om alles in orde te maken en na een kleine week is alles definitief geregeld! Iets boeken via biedmee zal ik NOOIT meer doen hoewel ze toch het nodige hebben gedaan, maar ik wil hiermee toch een GROTE PLUIM geven aan de mensen van het Van Der Valk hotel. Nog es bedankt voor alles, wij kijken uit naar ons verblijf in januari 2019. Aan de mensen van biedmee: u heeft voor ons de zaak geregeld, waarvoor dank maar regel uw organisatie en bereikbaarheid beter zodat de mensen terug vertrouwen in u krijgen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    oplichters!!!!

    eddie Vanlaethem05-09-2018

    Ik heb in het verleden al verschillende veilingen gewonnen en er zijn nooit problemen geweest. tot nu: op 25/7 en 3/8 resp. een led licht en verrekijker gewonnen en betaald. bied mee verzekert levering binnen 15 werkdagen. tot nu toe niets ontvangen. mails worden niet beantwoord en aan de telefoon word je niet doorverbonden. gelukkig was mijn bod telkens maar 1€ (+verzendkosten????). Wanneer stopt iemand deze wanpraktijken of waar kunnen we gemeenschappelijk een officiële klacht indienen. Ik probeer alvast een klacht bij de ombudsman en er gaat ook een mail naar de inspecteur op Radio 2 en naar test aankoop. ik heb de indruk dat biedmee in slechte papieren zit!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    ontevreden

    Turlinckx Roger03-09-2018

    OP 10/08/2018 Heb ik 2 biedingen gewonnen en betaald.
    na 3weken word 1bieding af geleverd nu op 03/09/2018 mijn 2° bieding met waardebonnummer 081/8050/18708 nog steeds niet ontvangen

    willy04-09-2018

    Dag Roger,je zal mogen lachen wanneer je het tweede nog zal ontvangen.Ik won op 31 juli een Dunlop scheerapparaat ik heb tot op heden nog niks gekregen,ze antwoorden zelfs niet op mijn mails

    Vermeulen Joris09-09-2018

    Ik doe al meer dan 4 jaar biedingen bij biedmee meestal week-ends gewonnen en is door hun allemaal goed geregeld! MAAR nu al enkele bestellingen gemaakt, maar niets komt terecht!. De oudste bestelling is van 24.05 maar nog niets ontvangen. Jammer is dit, ik heb hun vertrouwen verloren. Ik heb ook enkele dubbele overschrijven verricht, hebben mij via mail laten weten, dat ze het terug storten, maar na een half jaar nog niets gezien! Ik wacht trouwens al 3 jaar op mijn zwembad!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    wacht na 1 maand nog steeds op gewonnen veiling

    willy31-08-2018

    Hoe is het mogelijk dat zo een bedrijf na honderden klachten nog dagelijks zijn gangetje kan gaan ,dagelijks het lef hebben je nieuwe mails te sturen met veilingen waar ze opnieuw de producten aanbieden waarvan je ze zelf niet ontvangen hebt.
    Telefonisch nooit antwoord en via facebook stuurt men jou van het kastje naar de muur.Het bedrijf bevind zich in de Polderdreef in De Pinte voor wie het graag een bezoekje brengt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    zwembad

    hans28-08-2018

    ooit een zwembad gekocht dat ze aan huis gingen leveren nooit aangekregen 50 euro plus administratie kosten zomaar weg

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    bandieden

    Georges Schillebeeks27-08-2018

    ik heb een bieding "gewonnen" voor 3 dagen de Eifel hotel EUVEA te Neuerburg en bij andere bieder ook 3 dagen gekocht. Bij ons aankomst geen probleem, de loket bediende heeft onze vouchers aangenomen van beiden aanbieder, na de twee eerste nachten komen wij s' morgens aan de receptie en een mevrouw spreek ons aan dat de voucher van Biedmee niet geldig is en dat zij dat niet kaan aannemen!! Ze ging zelf bellen en wij konden genieten van onze dag. Terug aan het hotel, deze mevrouw zeg ons dat wij niet kunnen blijven met de Biedmee of wij moesten de volle pot betalen! Wij konden niet anders doen dan onze koffer nemen en naar huis! Heb deze zelfde dag nog zekers 8 maal gebeld naar Biedmee zonder succes, medewerkers hebben het druk van 9.uur 30 s 'morgens tot 17 uur s' avonds !! Wij zijn terug van 03/08/18 en wij zijn nu 24 dagen later en nog geen antwoord van Biedmee op mijn mails door dat telefoneren heeft toch geen NUT... Spijtig dat ik het adres niet weet anders zou ik is langs gaan om uitleg te krijgen!!! Mensen PAST OP MET BIEDMEE T' is een oneerlijke firma en de hotel die mee doen krijgen bijna niets, nog iets; Biedmee zeg niet dat dit hotel EUVEA voorzien aan 90% voor gehandicapte en met mentaal gehandicapte personen zijn mogen dat toch zeggen bij het aanbieden van kamers? Andere aanbieder was dat vermeld maar heb dat te laat gezien! Zij maken publiciteit op TV en er worden bleien personen voorgesteld tot zij dit ook gaan meemaken gaan zijn minder blij zijn!!! Georges

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Biedmee

    Pauwels Leopold20-08-2018

    Zijn oplichters zonder enige rancune. Vind het ook erg voor de hotels ... die met hen in zee gaan;

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    opgelicht ?????

    Johan Snoeck20-07-2018

    Beste

    In t kort, op 1/7 /2018 hadden we op de site van “biedmee veilingen.be” het “hoogste bod” voor een 3-daagse verblijf in een hotel in Londen. We moesten 330€ onmiddellijk betalen.
    We kregen dan een waardebon, daarin stond vermeld om met hen contact op te nemen
    Daags na ons bod probeerde ik te bellen en te mailen maar kreeg geen antwoord. Ondertussen een PV laten opmaken bij de politie en klacht neergelegd bij VISA. Toen ik een mail stuurde om dit te annuleren, werd me een vergoeding van 25 € gevraagd voor administratie kosten.
    Een paar dagen later kreeg ik eindelijk een mail met de vermelding dat we niet meer konden annuleren omdat we reeds betaalde en dat ze de 25 € gingen terugstorten, is dan ook gebeurd en toen werd ons gevraagd wanneer we van het verblijf gebruik zouden maken. Ik heb erop geantwoord van 31/7 tot en met 2/8.
    Toen kregen we een mail dat ze dit gingen doornemen met hun Partner????

    Tot op vandaag weten we nog steeds niet of dit op tijd in orde komt. Ondertussen ook vernomen dat er heel wat mensen in de zelfde situatie verkeren


    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    oplichting

    loo13-07-2018

    Betaling gedaan voor vakantie. Tot op heden geen contact. Geen voucher. AANMANINGEN OM EEN TWEEDE KEER TE BETALEN?? Laten je steeds in de wachtstand hangen als je belt. Geen reactie op email.
    Oplichters, amateurs, zijn het.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Veiling voor 2 vliegtuigtickets,waarde 250€ (in Europa)

    Herman Van Kerckhove05-07-2018

    Op 21 nov. 2017 wonnen we een veiling van 2 Europese vliegtickets ter waarde van 250 € en een gratis handbagage koffer (die we wel ontvangen hebben).
    We hebben meermaals gebeld naar 078 48 09 00 om de data voor de vliegtickets vast te leggen. Na lang wachten : er zijn geen medewerkers ter beschikking, geef je e-mailadres door, voor de rest ....GEEN REACTIE. !!
    We hebben verschillend e-mails gestuurd : NOOIT REACTIE. !!!
    Is dit geen OPLICHTING ??

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    zeeeer ontevreden

    verfaillie23-05-2018

    ik heb geboden en een prijs gewonneen bij jullie :handbagage en een voucher 2 europese vliegtuigtickets binnen europa. heb 63 euro betaald en sedert nog geen koffer ontvangen noch informatie hoe ik kan boeken. telkens ik telefoneer naar jullie zeer duur nummer 078480900 moet ik minuten wachten en krijg dan te horen dat er geen bemanning is.jullie reageren bewust niet.mijn waardebon is 051-8272-95111.antwoord ander neem ik akties tegen bied.mee

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    fraude

    Eddie Vanlaethem17-05-2018

    Bieders Opgelet!!!! bij de voordelige 1€-veilingen wordt er steevast vals gespeeld. Men lokt de mensen met de lage prijs maar steeds weer dezelfde bieder jaagt de prijzen kunstmatig de hoogte in. deze bieder gaat zelfs zover dat hij/zij zichzelf tot 4x toe overbiedt 55, 69, 83, 96 euro???? je vindt hem zelfs op verschillende veilingen terug, messenset, donsdekens reizen allerhande, oorkussens. en steeds weer met abnormale biedingen (75 euro met nog 1.30u te gaan). hij wint de veiling ook steeds! wat normaal is, niemand wil gekke prijzen betalen. je moet al heel dom om de werkwijze van biedmee niet door te hebben. Op mijn eerste mail naar biedmee kreeg ik het antwoord "we zoeken het voor u uit" na 2 weken nog steeds dezelfde toestanden. Weer een (dreig)mail gestuurd. tot nu toe zonder gevolg. ik ben blijkbaar niet de enige die deze fraude ontdekt heeft. Zo lopen heel wat correcte bieders interessante koopjes mis! Ik ben een goeie klant en in het verleden al vele biedingen gewonnen maar wie zegt mij dat ik niet al vele malen goedkoper had kunnen winnen. deze toestand is niet fair en ruikt naar fraude en daar hou ik niet van!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    produkt niet ontvangen

    saegerman patrick16-05-2018

    op 20 mei frech dicer pro gekocht niet ontvangen wel waardebonnr 041/8996/75517 al 5 maal gebeld mijn naam, mailadres, en gsmnr doorgegeven geen antwoord geef ze nog 1 week dan contacteer ik test aankoop

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    city trip naar barcelona

    De Pooter27-04-2018

    Bij reservering van onze trip naar Barcelona boekten wij ook een transfer van de luchthaven naar het hotel en terug bij afreis en hebben hiervoor 50 euro betaald. Raar maar waar, geen taxi bij aankomst in Barcelona, navraag bij de betreffende firma bleek dat de afspraak niet was nagekomen. We hebben dan maar een taxi genomen naar ons hotel en ook weer naar de luchthaven bij de afreis. Natuurlijk hebben wij dadelijk biedmee .be hiervan op de hoogte gebracht , naderhand nog meermaals gemaild, geen antwoord hierop en ook nog ons geld niet ontvangen. Overweeg een officiële klacht in te dienen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Verdoken kosten en prijs aanbieding

    Geert03-04-2018

    Ook een verblijf in hotel aan de kust gekocht. Bleek dat na het aankopen van 2 vouchers de prijs bijna het dubbele was dan dit op de site van het hotel zelf. Dit door hun administratiekosten en exta voor aankomst op zaterdag.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Bied mee antwoordt zelfs niet op mails!

    Ann Driessen27-11-2017

    De veilingsite Bied.mee vergiste zich door een hotelnacht te annuleren in het hotel, maar mij niet op de hoogte te brengen van die annulatie! Dus ik stond op de aan mij door BIed.mee bevestigde datum in dat hotel! De waardebon is nog altijd niet uitbetaald aan dat hotel! Mails va mij en het betrokken hotel worden niet beantwoord door Bied.me of Mali Media Group Bvba uit De Pinte!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Winterberg hotel Altastenberg

    KM18-10-2017

    Aantrekkelijk aanbod voor 3-dagen Winterberg. Daar Winterberg een dichtbij winteroord is voor sneeuw-ski denk je ik boek in jan-feb, maar dan blijken alle WE-en al volgeboekt in het hotel en andere data zijn er bijna niet. Dan maar terug voor nov-dec, dan blijkt het hotel eerst te sluiten voor een maand en daarna volledig volgeboekt te zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    de cleaning robot

    Eric Jehoul26-07-2017

    Meegedaan aan het opbod. De UBot Cleaning Robot - verkrijgbaar 4 trendy kleuren! gewonnen voor 27 euro + 12 euro extra kosten... dus 39 euro.
    Snel ontvangen. Toestel blijkt niet beter dan kinderspeelgoed te zijn. Heb me laten vangen. Gelukkig slechts 49 euro kwijt. Had het beter aan een etentje besteed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Slecht bezig

    Gloria Campos 21-06-2017

    Ik heb onlangs een veiling gedaan voor een reis naar Barcelona, ze gingen me een mail sturen te bevestiging dat ik het gewonnen had, dit had ik niet gekregen.
    Daarna kreeg ik een mail om te betalen, biet gedaan had geen vertrouwen, daarna nog 2 mails , met laatste kans anders gingen ze verder, ik heb verschillende keren gebelt zonder antwoord.
    Ik heb een brief thuis gekregen dan heb ik betaald maar nog steeds geen nieuw ... ik hoop dat dit niet een vals is! Mijn vertouwen hebben ze niet !
    Nu proberen een mail te sturen en antwoord krijgen !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Bedriegers

    alex vandingelen27-04-2017

    Als een veiling bijna ten einde loopt en de, door hen, verwachte prijs niet gaat gehaald worden komt er ineens een grote bieding van ofwel Ronny D of Freedy B die de prijs oninteressant maakt. Een strategie als een ander natuurlijk, maar niet met mij!

    Christian Leys23-05-2017

    Inderdaad, is mij vandaag opgevallen heb een veiling vier keer gevolgd, en laagste bod gedaan net voor het einde schiet de prijs eensklaps 20 euro hoger en is dit geen interessante deal meer.

    GV22-07-2017

    Klopt. Ik volg nu ook al een aantal weken biedingen van zogezegd startbod 1 euro. Er wordt dan meestal geboden door verschillende mensen tot ongeveer 20 euro en plots op het laatste wordt er dan door Freddy H. en Antoine S. boven de 80 of 90 euro geboden. Komaan zeg, niemand gaat direct zoveel bieden als je het bijvoorbeeld ook met 30 euro zou winnen en dan telkens door dezelfde personen. Dit zou eigenlijk onderzocht moeten worden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Geen antwoord

    Goos20-04-2017

    Word veel gezegd en heel weinig gedaan al een paar keer gebeld gemaild maar geen respons
    Ben het beu aant worden ! Ik overweeg toch eens naar testaankoop te stappen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Alles in orde

    Nena15-03-2017

    Vliegtickets en handbagage koffer gewonnen,
    koffer onmiddellijk thuis ontvangen en een mailtje met code van waardebon om vlucht te boeken.
    Nog geen enkel probleem ondervonden

    Herman Van Kerckhove Nena,heb jij uw vluchten kunnen boeken ?05-07-2018

    Beste

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    eerst betalen en dan de gegevens en datums!

    luca jurgen24-01-2017

    men moet eerst de veiling betalen en dan pas krijg je de gegevens en datums.Bij nader inzien past geen enkele datum alles buiten schoolvakanties (wel belangrijk met kindjes).Heb al twee maal een mail gestuurd om veiling te ontbinden maar geen reactie hierop staat nochtans in voorwaarden dat dit kan tegen de prijs van 25euro.En i.p.v. reactie op mails, een aanmaning om te betalen via mail (dit kan wel)

    Biedmee01-02-2017

    Beste Jurgen, wij hebben dit even nagekeken en alle data waarop de veiling kon worden opgenomen stonden wel degelijk vermeld bij de veiling. Vermoedelijk heb jij hierover gekeken, maar dit staat duidelijk op de 1ste pagina aangegeven. Het is dus niet zo dat je eerst dient te betalen bij ons vooraleer je de data ziet. Mvg Biedmee.be

    Wilfried Claeys03-02-2017

    Volledig mee eens. Snel in laten betalen, traag in levering. Maar er is een bijkomend probleem. Omdat ik een betalingsherinnering kreeg voor twee gewonnen producten, heb ik die er zonder bij na te denken onmiddellijk voldaan. Ik dacht dat ik dit vergeten was, mede door hun omslachtige werkwijze. Maar bij een laatste aankoop, die wel degelijk betaald was, kreeg ik ook een herinnering. Hierdoor brooedde het vermoeden, dat ik vooraf ook dubbel had betaald. Bij nazicht van mijn rekening, klopt dit inderdaad. Twee keer een afboeking van € 16.00 en tweemaal € 23.00. Na mijn klacht, hoor ik niets meer, tenzij een laat antwoord dat men het aan't onderzoeken is. Na gisteren een tweede herinnering, besef ik dat er niets aan gedaan word. De maat is nu wel vol. Ik zal klacht neerleggen bij FOD financiën¨en en Test Aankoop inschakelen om mijn geld terug te krijgen; Dit ruikt naar oplichterij.

    Frank Verbraeken05-02-2017

    Op 14.01.2017 ( 011/7893/28567 ) tot op heden niets aangekregen , er wordt ook niet geantwoord niets , dus blijkbaar weer zo'n side waar je je geld kwijt bent . Dus aan andere let op

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    enkel om te betalen zijn ze snel

    de beuckelaer23-09-2016

    Bieding gedaan met betaling achteraf, verneem nu niets meer .... Plaatsen veiling met oneerlijke informatie want de uiteindelijke reisdata is niet zoals ze zeggen naar eigen keuze. Tot op heden ook nog geen mail teruggekregen. Oplichting!!!!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Schrijf zelf een review over Biedmee.be

    Uw beoordeling