ErvaringenSite

  Biedmee.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  ZEKER NIET MEE IN ZEE GAAN EN VOORAL NIET BIEDEN. JE BENT BIJ DEZE NOGMAALS GEWAARSCHUWD!

  Luc Wittevrongel15-01-2019
  2
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Als je het merendeel van de op deze website vermelde beoordelingen m.b.t. BiedMee.be leest, moet het je meteen al duidelijk zijn geworden: BiedMee.be is een website die je best vermijd en links laat liggen!.

  Absoluut niet denken dat je bij hen een klop zult slaan, in tegendeel! Het blijft een illusie en je wordt onbetwistbaar misleid! Maar ik moet het toegeven: de verleiding is groot maar doe het a.u.b. niet als je jezelf een hoop ellende wilt besparen en jouw geld niet te grabbelen wilt gooien!

  Zelf stelt BiedMee.be dat zij correct handelen en een onberispelijke service bieden. Wat zij evenwel nergens vermelden is dat er onder geen enkel voorwendsel een vastgelegde datum kan worden gewijzigd en dat je bijgevolg al je centen kwijt bent! De opzegvergoeding of de annulatievergoeding bedraagt bij BiedMee.be steeds 100% van het door jou betaalde bedrag! Als dit zo correct is, laat ik in het midden. In veel gevallen eigent BiedMee.be zich al jouw centen toe maar biedt het zelf helemaal niets in de plaats!

  BiedMee.be heeft geen specifieke algemene voorwaarden en wat zij aan regels op hun website plaatsen, zijn deze dermate eenzijdig en manipulatief opgesteld dat de consument steeds aan het kortste einde trekt. De wettelijke verplichtingen in zake marktpraktijken en consumentenbescherming zoals ze in de federale wetgeving staan vermeld, worden helemaal niet gerespecteerd. Je moet eigenlijk bijzonder alert moet zijn, wil je niet bedrogen uitkomen en dan nog.

  Hun veilingtitels zijn dikwijls heel misleidend want er wordt in die titel soms niet eens vermeld dat de veiling voor een reisje of een overnachting slechts voor één persoon geldt.

  Zelf afficheert BiedMee.be zichzelf als een veilingsite gespecialiseerd in vakanties waarbij zij beweren tot 70% goedkoper te zijn. Niets daarvan aan natuurlijk: het tegendeel is waar! Een hotelkamer boeken via Biedmee.be kan makkelijk het dubbele kosten dan rechtstreeks de kamer te boeken bij het hotel zelf! Ook zijn zij allerminst een erkend reisbureau waarvoor zij zich nochtans uitgeven.

  Door in te gaan op de aanbiedingen van Biedmee.be loopt je steevast het risico, bij onvoorziene gebeurtenissen, jouw (meestal veel te veel) betaalde centen integraal en onherroepelijk kwijt te spelen! Niet doen dus! Je bent verwittigd!

  loncke gery15-01-2019

  Blijkt ook uit andere beoordelingen dat deze (bied mee) niet echt de site is dat men zaakjes kan doen eerder andersom ,als je ogen niet open gaan gaat gegarandeerd u geldbeugel open WEES DUS OP U HOEDE een verwttigd man is er meestal twee waard maar blijkbaar is de wolf de vos te slim af

  Biedmee15-01-2019

  Dag Luc, We betreuren ten allerzeerste u meer dan ten onrechte uitlatingen. We begrijpen ten zeerste dat u teleurgesteld bent, maar nogmaals de fout ligt helemaal niet bij ons. Wij hebben zoals u gevraagd heeft netjes alles voor u ingeboekt op de door u gevraagde datum. Dat u 1 week voor afreizen - door familiale omstandigheden waar uzelf ook niet kan aan doen - alles dient te annuleren is heel jammer; Maar wij zijn echter gebonden door het hotel en als zij een annulatiekost hanteren van 100 % dan kunnen wij hier niet aan onder uit. Wij moeten toch niet opdraaien voor het feit dat u geen annulatieverzekering heeft genomen. Wat zijn onze voorwaarden betreft, daar bent u wel degelijk mee akkoord gegaan bij het aanmaken van een account. Zie ook http://www.biedmee.be/algemene-voorwaarden Bij artikel 5.2 staat heel duidelijk : Eens een reisvoucher definitief werd ingeboekt bij de partner of de arrangementsverstrekker kan dit niet meer geannuleerd worden. Nogmaals wij begrijpen dat dit voor u vervelend, maar uw reactie is totaal buiten proportie. U bent heel goed op de hoogte dat wij voor u nog contact hebben opgenomen met het accommodatie verstrekker om deze alsnog een uitzondering te laten maken.

  Luc Wittevrongel 15-01-2019

  Iets wijzigen is totaal niet hetzelfde als iets annuleren! Nergens werd vermeld dat er een annulatiekost is van 100%. Een annulatieverzekering, die jullie zelfs niet aanbieden, komt pas tussen vanaf 150 euro. Hier bedroeg de boeking met jullie kosten en mijn telefoons die ik heb gepleegd 116 euro rechtstreeks bij het hotel boeken kost voor 2 personen 53 euro. Derhalve zijn mijn uitlatingen heel zeker niet onterech!

  Camiel16-01-2019

  Eindelijk iemand die de kat de bel aanbindt en de pijnpunten bij BiedMee.be blootlegt!

  Zulke malafide site dient onmiddellijk van het internet verwijderd te worden dit blijkt niet alleen uit deze aanklacht blijkbaar zijn er veel mensen die zich bedrogen voelen door bied mee dan bieden wij liever niet mee16-01-2019

  Ziekelijk

  Bernard Cleary ik doe daar nooit aan mee ik bied nooit op Internet16-01-2019

  Biedmee16-01-2019

  Dag Luc, wij bieden wel een annulatieverzekering aan ... deze kon u perfect tijdens de betaalprocedure bijnemen. Indien u ons dan een attest van ziekte van uw familie had doorgemaild was heel deze discussie helemaal niet nodig.

  johan16-01-2019

  als deze bied mee erin slaagt om 8 vlees te laten betalen en er slechts 2 afleverd zoals blijkt uit de reactie van guy lefever op 20/12/18 mag men ook zulke praktijken verwachten

  Wolfram Schmidt01-04-2019

  deze Reakties van Luc ,Cameel enzv; zijn onsinn, niemand verplicht ze te bieden!


  Bekijk ervaringen van Biedmee.be

  Schrijf zelf een review over Biedmee.be

  Uw beoordeling