Bizztravel

Alle reviews

Bizztravel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
La Casita
12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Aan Zee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Aan Zee
10 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Sawadee
3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Zoweg merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Zoweg
2 reviews

Zoweg.be Reviews Benieuwd naar wat andere consumenten van Zoweg.be vinden? Zoweg.be is een aanbieder van goedkope vakanties en goedkope daguitjes....

Bizztravel

Bizztravel 
Reizen kan altijd. Niet per se wanneer u een vakantie behoeft. U kunt ook op dienstreis gaan. Maar met welk bedrijf dacht u in zee te gaan? Dacht u  te reizen met Bizztravel, maar heeft u nog twijfels over hun diensten? ErvaringenSite wilt u op weg helpen meer te weten te komen over de producten en diensten van Bizztravel. Op ErvaringSite.be  kunt u de ervaringen, op- en aanmerkingen van andere reizigers lezen over hoe zij het reizen met Bizztravel hebben ervaren. Wij helpen u graag om meer inzicht te krijgen, zodat u een goede keus kunt maken over de reisorganisatie waarmee u op reis zou willen gaan. 

 

Over Bizztravel 
Bizztravel is een reisbureau die zich specialiseert op wintersportvakanties, groepsreizen, een skiweekend, Skimidweek en last minutes naar Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Bizztravel heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het verzorgen van wintersporten. Zij biedt bij alle bestemmingen inclusief een skipas, zodat u er zeker van bent dat u direct de piste op kan gaan en kan gaan skiën. Dit scheelt u vele euro’s in vergelijking met ter plaatse betalen. Bizztravel heeft meer dan 100 bestemming in de Alpen.  

 

Producten en diensten van Bizztravel 
Gelijk tijdens uw boeking of vlak voor uw vertrek kunt u vastleggen dat Bizztravel de laagste prijzen garantie geeft op uw materiaalhuur en de uitbreiding van uw skipas. Verder hebben ze ook garantie op complete financiële bescherming, geld terug garantie en repatriëringsgarantie.  Wilt u met een groep van 20 personen of meer op vakantie? Dan biedt Bizztravel de mogelijkheid om een groepsreis aan te vragen. De verblijf mogelijkheden variëren van 2 tot 10 dagen, waarbij u vol op kan genieten van uw skivakantie. Bizztravel biedt de mogelijkheid om met Visa, Mastercard, Bank of Ideal te betalen.

 

Complimenten, klachten en tips voor Bizztravel 
Op de website heeft Bizztravel bij elke accommodatie verschillende foto’s die uitleg geven van hun aanbod, zodat u een goed beeld krijgt van waar u voor gaat. Verder hebben zij in hun menu de optie ‘vragen & contact’ waar u uw vragen en klachten kunt deponeren. Op deze vragen geeft Bizztravel antwoord. Voor extra vragen kunt u Bizztravel persoonlijk e-mailen op: info@bizztravel.nl. 

Bizztravel is ook aangesloten bij verschillende stichtingen zoals Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), Calamiteitenfonds, Thuiswinkel Waarborg en Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) voor een keurmerk, bescherming en gedragsregels te hanteren, zodat u er zeker van bent dat u krijgt waarvoor u heeft betaald. De website is eenmaal 24 uur open om uw wintervakantie te boeken.  

Heeft u al eens een wintervakantie geboekt via Bizztravel? Voelt u zich vrij om uw opinie te geven over hoe u het heeft ervaren. Hoe was de klantenservice? Hoe waren de accommodaties? Kwamen de foto’s overeen met die op de website? Waren de accommodaties en ook hun organiseren netjes? Was alles afgewerkt met het boeken van onder andere de hotels en vervoer? Door uw ondervinden te delen op ErvaringenSite kunt u anderen wegwijs maken in het besluit of zij met Bizztravel kunnen reizen.    

Indien u nog geen ervaring heeft met Bizztravel, dan kunt hier via onze website reviews lezen van anderen die u voor zijn gegaan.