ErvaringenSite

  Ervaringen Bizztravel

  Bizztravel
  Reizen kan altijd. Niet per se wanneer u een vakantie behoeft. U kunt ook op dienstreis gaan. Maar met welk bedrijf dacht u in zee te gaan? Dacht u te reizen met Bizztravel, maar heeft u nog twijfels over hun diensten? ErvaringenSite wilt u op weg helpen meer te weten te komen over de producten en diensten van Bizztravel. Op ErvaringSite.be kunt u de ervaringen, op- en aanmerkingen van andere reizigers lezen over hoe zij het reizen met Bizztravel hebben ervaren. Wij helpen u graag om meer inzicht te krijgen, zodat u een goede keus kunt maken over de reisorganisatie waarmee u op reis zou willen gaan.

  Over Bizztravel
  Bizztravel is een reisbureau die zich specialiseert op wintersportvakanties, groepsreizen, een skiweekend, Skimidweek en last minutes naar Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Bizztravel heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het verzorgen van wintersporten. Zij biedt bij alle bestemmingen inclusief een skipas, zodat u er zeker van bent dat u direct de piste op kan gaan en kan gaan skiën. Dit scheelt u vele euro’s in vergelijking met ter plaatse betalen. Bizztravel heeft meer dan 100 bestemming in de Alpen.

  Producten en diensten van Bizztravel
  Gelijk tijdens uw boeking of vlak voor uw vertrek kunt u vastleggen dat Bizztravel de laagste prijzen garantie geeft op uw materiaalhuur en de uitbreiding van uw skipas. Verder hebben ze ook garantie op complete financiële bescherming, geld terug garantie en repatriëringsgarantie. Wilt u met een groep van 20 personen of meer op vakantie? Dan biedt Bizztravel de mogelijkheid om een groepsreis aan te vragen. De verblijf mogelijkheden variëren van 2 tot 10 dagen, waarbij u vol op kan genieten van uw skivakantie. Bizztravel biedt de mogelijkheid om met Visa, Mastercard, Bank of Ideal te betalen.

  Complimenten, klachten en tips voor Bizztravel
  Op de website heeft Bizztravel bij elke accommodatie verschillende foto’s die uitleg geven van hun aanbod, zodat u een goed beeld krijgt van waar u voor gaat. Verder hebben zij in hun menu de optie ‘vragen & contact’ waar u uw vragen en klachten kunt deponeren. Op deze vragen geeft Bizztravel antwoord. Voor extra vragen kunt u Bizztravel persoonlijk e-mailen op: info@bizztravel.nl.

  Bizztravel is ook aangesloten bij verschillende stichtingen zoals Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), Calamiteitenfonds, Thuiswinkel Waarborg en Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) voor een keurmerk, bescherming en gedragsregels te hanteren, zodat u er zeker van bent dat u krijgt waarvoor u heeft betaald. De website is eenmaal 24 uur open om uw wintervakantie te boeken.

  Heeft u al eens een wintervakantie geboekt via Bizztravel? Voelt u zich vrij om uw opinie te geven over hoe u het heeft ervaren. Hoe was de klantenservice? Hoe waren de accommodaties? Kwamen de foto’s overeen met die op de website? Waren de accommodaties en ook hun organiseren netjes? Was alles afgewerkt met het boeken van onder andere de hotels en vervoer? Door uw ondervinden te delen op ErvaringenSite kunt u anderen wegwijs maken in het besluit of zij met Bizztravel kunnen reizen.

  Indien u nog geen ervaring heeft met Bizztravel, dan kunt hier via onze website reviews lezen van anderen die u voor zijn gegaan.

  Vakantieplek levensgevaarlijk voor kinderen | Red Mijn Vakantie

  Bizztravel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bizztravel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bizztravel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bizztravel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bizztravel actief?

  Bizztravel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bizztravel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.