ErvaringenSite

  Ervaringen BookVIP

  Via het internet kun je tegenwoordig vakanties boeken naar bestemmingen waar je vroeger alleen maar van kon dromen. Dat komt mede doordat je nu toegang hebt tot internationale reisorganisaties in andere landen. Maar zijn die minstens zo betrouwbaar als hun Europese concurrenten? Om meer te weten te komen over vakantieaanbieders is het verstandig om de meningen van klanten te raadplegen. Zij zijn tenslotte degene die je het beste kunnen vertellen wat ze beleefd hebben en welke service de aanbieders je te bieden hebben. Deze klanten schrijven over hun ervaring in de reviews die ze op onze website publiceren. Je vindt daar dus alle informatie die je nodig hebt om te weten of een online-reisbureau te vertrouwen is of niet.

  Over BookVIP

  Toen in 2008 vier bedrijfsveteranen uit de Mexicaanse reisbranche de koppen bij elkaar staken ontstond er een nieuwe idee dat uiteindelijk uitmondde in de oprichting van BookVIP. Zij wilden met dit nieuwe bedrijf de manier veranderen waarop consumenten zochten naar betaalbare en luxueuze vakantieverblijven. De crisis die in de periode rondwaarde maakte het voor het bedrijf mogelijk nieuwe kanalen tussen consumenten en vakantieresorts tot stand te brengen. Langzaamaan begonnen steeds meer bedrijven een samenwerking met deze vakantieaanbieder. Inmiddels werkt BookVIP samen met grote resorts in Mexico zoals Villa del Palmar en Krystal. Dit leidde tot een eervolle vermelding van het Mexicaanse bureau voor toerisme die vermelde dat BookVIP een belangrijk onderdeel geworden is van het succes van de Mexicaanse vakantieresorts.

  Ziekmakende bacteriën | Red Mijn Vakantie

  De producten van BookVIP

  Als Amerikaanse aanbieder van vakanties in Mexico en Noord-Amerika geeft BookVIP je als klant een aantal interessante bestemmingen om van een welverdiende vakantie te genieten. Je kunt gebruik maken van het zoekfilter om een bestemming te kiezen. De meest interessante en populaire aanbiedingen staan ook op de homepagina vermeld. Elke vakantie wordt uitgebreid beschreven en je kunt eenvoudig reserveren en betalen met je creditcard. Op het moment dat je het boekingsproces begint is er een tijdslimiet om van je aanbieding gebruik te maken. Volgens de site hebben al meer dan 1 miljoen vakantiegangers genoten van een vakantie die zij bij BookVIP gereserveerd hebben.

  Reviews over BookVIP

  Juist in het geval van BookVIP hebben wij jouw hulp als klant nodig. Waarom? Omdat dit bedrijf gevestigd is in de Verenigde Staten en dus niet werkt met reisorganisaties zoals de ANVR of het SGR. Daarom willen consumenten heel graag weten of het veilig is om bij deze reisorganisatie een vakantie te boeken. Je kunt hen helpen die beslissing te nemen door een review over BookVIP op onze website te publiceren. Op die manier zul je antwoorden geven op veel vragen die twijfelende vakantiegangers nu hebben. Jouw ervaring zal door juist deze mensen gewaardeerd worden. Vermeld daarom duidelijk in jouw beoordeling hoe jij het gehele proces beleefd hebt. Vanaf het moment dat je hebt geboekt tot het moment dat je terug naar huis kwam. Ben je heerlijk ontspannen je dagelijkse leven weer binnengestapt of zijn er dingen die je liever anders had gedaan als je ze op voorhand had geweten?

  BookVIP
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BookVIP

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BookVIP een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BookVIP. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BookVIP actief?

  BookVIP is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BookVIP gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.