ErvaringenSite

  Ervaringen Boudewijn Seapark

  Boudewijn Seapark is een themapark in Sint-Michiels, een deelgemeente van Brugge. Het park staat in teken van dolfijnen, zeehonden en zeeleeuwen. Boudewijn Seapark is een attractie- en dierenpark, het bestaat uit attracties, een dolfinarium, een dierenpark, een indoor speeldorp en in de winter heeft het zelfs een eigen ijspiste van olympische afmetingen! Wil je anderen helpen bij hun bezoek aan Boudewijn Seapark? Laat dan zeker een review achter op deze site en lees nog honderden andere over verschillende bedrijven!

  Over Boudewijn Seapark

  Boudewijn Seapark opende in 1963 als 'Boudewijnpark', genoemd naar de toenmalige koning van België, koning Boudewijn. Sindsdien is heel wat veranderd. Momenteel heeft het park 22 attracties waaronder een achtbaan, Orca Ride, een waterglijbaan, een minigolf en kinderboerderij. Kinderen tot 12 jaar kunnen terecht in Bobo's Indoor, een overdekt speeldorp van meer dan 2500m² met 15 attracties. Terwijl de kinderen spelen kunnen de ouders ontspannen op het terras en gebruik maken van de gratis WiFi. Dagelijks worden er ook shows opgevoerd in het park, zo is er een show over dolfijnen,zeehonden en een show over zeeleeuwen. Het park heeft ook twee restaurants waar je gezellig iets kunt eten tijdens je dagje uit. Tickets kan je ook online kopen, dan bespaar je wat tijd aan de ingang en kan je meteen genieten van alle attracties!

  Van oktober tot de paasvakantie loopt het winterseizoen in Boudewijn Seapark, dan zijn de attracties buiten gesloten maar het dolfinarium en Bobo's Indoor zijn open. In het winterseizoen staat er ook een schaatsbaan van olympische afmetingen waar je lekker kunt schaatsen. Tijdens de kerstvakantie is er een speciale show in het dolfinarium, de Nocturne AquaShow. Laat je betoveren door de dolfijnen die speciale kunstjes opvoeren, de muziek en de special effects.


  Krijg een overzicht van wat je mag verwachten in Boudewijn Seapark!

  Extra services van Boudewijn Seapark

  Bij Boudewijn Seapark kan je ook terecht voor verjaardagsfeestjes, communie- en lentefeesten, familiefeesten en bedrijfsevents! Ze bieden ook enkele extra ervaringen aan onder `Interactie met dieren`.

  Interactie met dieren:
  - In het water met dolfijnen VIP, ga in het water en zwem tussen de dolfijnen!
  - Fotosessie met dolfijnen, ga op de foto met een dolfijn!
  - Educatieve en interactieve sessie voor scholen
  - Dolfijnenkamp, leer wat het is om een dolfijnenverzorger te zijn!
  - Peterschap, steun de dolfijnen!

  Klachten, tips en complimenten over Boudewijn Seapark

  Ben je ergens niet tevreden over of heb je tips voor het park? Aarzel dan zeker niet om contact met ze op te nemen. Ze zullen blij zijn dat ze uw probleem kunnen verhelpen en de ervaring voor toekomstige klanten kunnen verbeteren. Hierna kan je natuurlijk een review achterlaten op ErvaringenSite over je ervaring met Boudewijn Seapark.

  Heb je onlangs Boudewijn Seapark bezocht? Laat dan zeker weten hoe jouw ervaring was. Heb je tips voor toekomstige bezoekers over welke attractie ze zeker moeten uitproberen, welke show ze niet mogen missen of waar je het lekkerst eet? Laat dit dan zeker weten, zo creëer je een goed beeld van het bedrijf voor toekomstige bezoekers. Ben je van plan om een bezoekje te brengen aan Boudewijn Seapark? Lees dan zeker enkele reviews!

  Boudewijn Seapark
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Boudewijn Seapark

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Boudewijn Seapark een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Boudewijn Seapark. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Boudewijn Seapark actief?

  Boudewijn Seapark is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Boudewijn Seapark gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.