ErvaringenSite

  Ervaringen BungalowSpecials

  Voor het reserveren van een vakantie bungalow, voorzien van alle faciliteiten, is er een ruime keus online te vinden. Veel last-minute aanbiedingen, die een heerlijke vakantie beloven! Maar waar dient men op te letten, voordat men overgaat tot het reserveren van een vakantiewoning? Welke zijn de voorwaarden bij vuurwerkvrije en of kindvriendelijke vakantieparken? En hoe staat het met een baby-proof vakantiehuisje? ErvaringenSite heeft diverse aanbiedingen vakantiehuizen en vakantieparken geëvalueerd. Ook van BungalowSpecials zijn de ervaringen van personen die ervaring hebben met de dienstverlening van BungalowSpecials geregistreerd. Bekijk hier de reviews en laat ook uw eigen reactie over BungalowSpecials achter op onze site!

  Over BungalowSpecials
  BungalowSpecials is de website ontstaan door de expertise en passie voor reizen. Al meer dan 15 jaar wordt er samengewerkt met bungalowparken die zich aanmelden. De vakantieparken melden zich aan, presenteren zich op de website en bieden via dit platform de aanbiedingen voor een vakantie, weekeind of midweek weg. Bungalows voor een vakantie in België, Nederland, Luxemburg of Duitsland. Met unieke aanbiedingen probeert BungalowSpecials om het verblijf op een vakantiepark een beetje apart te maken. Denk maar aan de mogelijkheid om uw trouwe hond mee te kunnen nemen naar het vakantieverblijf. En vakantieparken met bungalows waar roken is toegestaan en het afsteken van vuurwerk verboden is.

  Producten en diensten van BungalowSpecials

  Op de website van BungalowSpecials worden bungalows, luxe huisjes, vakantiehuisjes, vakantie-appartementen, glamping, Tiny House en bijzondere vakantiehuisjes aangeboden. Deze bijzondere vakantiehuisjes dienen als een unieke ervaring met het hele gezin. Groepsaccommodatie voor grote groepen is mogelijk. Van boomhut tot een drakenei. Verblijf met populaire faciliteiten, zoals het hebben van huisdieren en waar roken is toegestaan, vakantiehuis met privé zwembad, vakantiehuis met omheinde tuin, vakantiehuisje met jacuzzi, vuurwerkvrije vakantieparken. Over de ligging van de parken kan men onder meer kiezen voor langs de kust, nabij bekende dierentuinen, pretpark met overnachting en wintersportbestemmingen.

  Complimenten, klachten en tips voor BungalowSpecials
  Klachten over de dienstverlening kunnen via het klachtenformulier, binnen twee maanden na afloop van uw verblijf, worden gemeld. Binnen 14 dagen wordt inhoudelijk gereageerd op de klacht. Niet tevreden met de aangedragen oplossing, dan kan deze klacht worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Bovendien kan men ook terecht bij geschillen via het Europees ODR Platform. Het boekingsproces online bij BungalowSpecials vindt plaats in een beveiligde boekingsomgeving en er wordt ernaar gestreefd dat de klant kan profiteert van transparantie en gebruiksgemak tijdens het boekingsproces. Met de instelling van het portaal security@bungalowspecials.nl wordt geprobeerd misbruik van klantendata of plekken te voorkomen. De betalingsmogelijkheden zijn afhankelijk van het door de klant gekozen vakantiepark. Op de factuur van het vakantiepark wordt aangegeven hoe kan worden betaald. De factuur wordt binnen enkele dagen na de reservering verstuurd naar de klant.

  Heeft u al gebruik kunnen maken van de deals van BungalowSpecials? Wat is daarbij uw ervaring geweest? Zijn zij werkelijk de “Vakantiepark Specialist” met transparantie, zoals zij etaleren? Laat ons uw ervaring achter op onze website. Bent u op zoek naar meer informatie over de aanbiedingen en dienstverlening van BungalowSpecials? Dan mag u hier op ErvaringenSite meningen van anderen lezen in de vorm van reviews.

  VOOR HET EERST ALLEEN OP VAKANTIE MET NURA࿎ Jade Anna

  BungalowSpecials
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BungalowSpecials

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BungalowSpecials een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BungalowSpecials. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BungalowSpecials actief?

  BungalowSpecials is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BungalowSpecials gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.