ErvaringenSite

  Ervaringen Canvasholidays

  We weten zeker, dat jij ook dit graag wilt weten over Canvasholidays.be. Meningen, oordelen en reviews! Op deze site tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op onze site achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je hier.

  Over Canvasholidays.be

  Het bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar. Ze zijn in 1965 gestart met 25 bungalowtenten op een camping in Bretagne en zijn nu uitgegroeid tot een bedrijf met een breed aanbod van luxe accommodaties op verschillende top campings (al meer dan 80 campings).

  De Engelsman John Cuthbert kwam met het idee na meerdere vakanties te hebben gevierd met een volgepakte auto. In 1964 won hij zelfs een prijs met het concept. Vervolgens richtte hij het bedrijf op en organiseerde hij als eerste de luxe campingvakanties.

  Ze hebben zich continu doorontwikkeld en luchtbedden werden echte bedden, gaslampen werden elektrische lampen. In 2009 werden de accommodaties Vanaf 2009 kwamen de houten chalets. Ook kwamen er kinderclubs en complete activiteitenprogramma’s voor het hele gezin.

  Safari Tent Deluxe - Canvas Holidays

  Diensten van Canvasholidays.be

  Canvasholidays.be biedt meerdere diensten aan. Het gaat vooral om:
  - Campingvakanties
  - Vakantie met kinderen
  - FamilyExtra
  - Met baby's en peuters
  - Zero2Five
  - Met schoolgaande kinderen
  - Met tieners
  - Actieve vakanties
  - Wandelvakanties
  - Golfvakanties
  - Visvakanties
  - Fietsvakanties
  - Watersportvakanties
  - Evenementen
  - Festivals
  - Type vakanties
  - Overzicht
  - Strandvakanties
  - De mooiste zwembaden
  - Vakanties voor stellen
  - Stedentrips
  - Kasteelvakanties
  - Culturele vakanties
  - Campings aan het meer
  - Combineer meerdere campings
  - Korte vakanties
  - Het 'echte' Frankrijk
  - Uw hond meenemen
  - De beste wijnproeverijen
  - Pretparken
  - Disneyland Paris
  - Parc Astérix
  - Futuroscope
  - Duinrell
  - Gardaland
  - PortAventura

  Klachten, tips en complimenten over Canvasholidays.be

  Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn om een klacht in te dienen. Uiteindelijk is het natuurlijk belangrijk, dat er een oplossing komt voor het probleem. Niet alleen voor de klant is dit belangrijk, maar ook voor het bedrijf.

  Heb jij ervaring met Canvasholidays.be?

  Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van een bedrijf. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op onze site achter te laten over Canvasholidays.be. Natuurlijk kun je ook over een ander Belgisch bedrijf achterlaten.

  Meningen, oordelen en reviews! Op deze site tref je allemaal reviews over canvasholidays aan. Lees ervaringen op ErvaringenSite!

  Canvasholidays
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Retour/garantie politiek stinkt!!


  Winkel levert snel en nauwkeurig, maar bij het gebruiken van hun retour/garantie (RMA)schort er veel. Wacht reeds 12 dagen op terugbetaling van een artikel dat door deze firma ontvangen werd op 18/08/2016!!!! Geen antwoord meer op alle mails die ik ondertussen reeds gestuurd heb.

  Door: Roger Marjaux30-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  alleen voor de aanbiedingen

  ze hebben echt hele mooie producten maar voor mij is het helaas wat duur allemaal. maar gelukkig hebben ze ook veel aanbiedingen in de koopjeskelder! daar heb ik al twee keer iets besteld nu hiih. ze leveren snel en keurig verpakt.

  Door: me11-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Canvasholidays

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Canvasholidays een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Canvasholidays. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Canvasholidays actief?

  Canvasholidays is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Hotels & Huisjes, Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Canvasholidays gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.