Canvasholidays

Alle reviews

Canvasholidays

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

R
Roger Marjaux
Winkel levert snel en nauwkeurig, maar bij het gebruiken van hun retour/garantie (RMA)schort er veel. Wacht reeds 12 dagen op terugbetaling van een artikel dat door deze firma ontvangen werd op 1...Lees verder
M
me
ze hebben echt hele mooie producten maar voor mij is het helaas wat duur allemaal. maar gelukkig hebben ze ook veel aanbiedingen in de koopjeskelder! daar heb ik al twee keer iets besteld nu hiih....Lees verder

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Retour/garantie politiek stinkt!!


  Winkel levert snel en nauwkeurig, maar bij het gebruiken van hun retour/garantie (RMA)schort er veel. Wacht reeds 12 dagen op terugbetaling van een artikel dat door deze firma ontvangen werd op 18/08/2016!!!! Geen antwoord meer op alle mails die ik ondertussen reeds gestuurd heb.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  alleen voor de aanbiedingen

  ze hebben echt hele mooie producten maar voor mij is het helaas wat duur allemaal. maar gelukkig hebben ze ook veel aanbiedingen in de koopjeskelder! daar heb ik al twee keer iets besteld nu hiih. ze leveren snel en keurig verpakt.


Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
La Casita
12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Canvasholidays

We weten zeker, dat jij ook dit graag wilt weten over Canvasholidays.be. Meningen, oordelen en reviews! Op deze site tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op onze site achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je hier. 

Over Canvasholidays.be
Het bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar. Ze zijn in 1965 gestart met 25 bungalowtenten op een camping in Bretagne en zijn nu uitgegroeid tot een bedrijf met een breed aanbod van luxe accommodaties op verschillende top campings (al meer dan 80 campings). 

De Engelsman John Cuthbert kwam met het idee na meerdere vakanties te hebben gevierd met een volgepakte auto. In 1964 won hij zelfs een prijs met het concept. Vervolgens richtte hij het bedrijf op en organiseerde hij als eerste de luxe campingvakanties.  

Ze hebben zich continu doorontwikkeld en luchtbedden werden echte bedden, gaslampen werden elektrische lampen. In 2009 werden de accommodaties Vanaf 2009 kwamen de houten chalets. Ook kwamen er kinderclubs en complete activiteitenprogramma’s voor het hele gezin.   

Diensten van Canvasholidays.be
Canvasholidays.be biedt meerdere diensten aan. Het gaat vooral om: 
-    Campingvakanties
-    Vakantie met kinderen
-    FamilyExtra
-    Met baby's en peuters
-    Zero2Five
-    Met schoolgaande kinderen
-    Met tieners
-    Actieve vakanties
-    Wandelvakanties
-    Golfvakanties
-    Visvakanties
-    Fietsvakanties
-    Watersportvakanties
-    Evenementen
-    Festivals
-    Type vakanties
-    Overzicht
-    Strandvakanties
-    De mooiste zwembaden
-    Vakanties voor stellen
-    Stedentrips
-    Kasteelvakanties
-    Culturele vakanties
-    Campings aan het meer
-    Combineer meerdere campings
-    Korte vakanties
-    Het 'echte' Frankrijk
-    Uw hond meenemen
-    De beste wijnproeverijen
-    Pretparken
-    Disneyland Paris
-    Parc Astérix
-    Futuroscope
-    Duinrell
-    Gardaland
-    PortAventura

Klachten, tips en complimenten over Canvasholidays.be
Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn om een klacht in te dienen. Uiteindelijk is het natuurlijk belangrijk, dat er een oplossing komt voor het probleem. Niet alleen voor de klant is dit belangrijk, maar ook voor het bedrijf.  

Heb jij ervaring met Canvasholidays.be? 
Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van een bedrijf. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op onze site achter te laten over Canvasholidays.be. Natuurlijk kun je ook over een ander Belgisch bedrijf achterlaten. 

 

Meningen, oordelen en reviews! Op deze site tref je allemaal reviews over canvasholidays aan. Lees ervaringen op ErvaringenSite!