ErvaringenSite

  Ervaringen Cheaptickets.be

  Wat vinden Belgen van Cheaptickets.be? Lekker goedkoop op vakantie, maar geen idee waar u moet beginnen. Cheaptickets.be kan een hele handige manier voor u zijn om prijzen en mogelijkheden van verschillende vluchten en airlines met elkaar te vergelijken. Hier op ErvaringenSite kunt u ervaringen van andere mensen vinden, zodat u zeker weet dat u met een betrouwbare site te maken hebt.

  Over Cheaptickets.be

  Cheaptickets bied goedkope vakanties aan die je heel makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Dit varieert van een zonvakantie tot een verre reis of een autovakantie. Voer uw vertrekpunt, uw aankomst bestemming en uw reisdata in en met één druk op de knop komt er een overzicht op uw scherm met alle mogelijke reizen. Cheaptickets.be vergelijkt de vluchten van alle vliegtuigmaatschappijen, waardoor zo snel de goedkoopste vlucht kan worden weergegeven. De vlucht kan worden geselecteerd naar aanleiding van uw wensen. U hoeft alleen maar te kiezen voor de snelste vlucht, de goedkoopste vlucht, de beste vliegtuigmaatschappij of het ticket met de kortste reistijd.


  Supergrappige prank van cheaptickets!

  Diensten

  Cheaptickets.be geeft in één overzicht weer wat de beschikbare vluchten zijn van verschillende vliegticket aanbieders. U kunt snel en gemakkelijk via iDeal betalen, waarna u na vijf minuten uw ticket in uw mail hebt ontvangen. Naast de vliegtickets kunt u ook een hotel bijboeken bij verschillende hotelaanbieders, of zelfs een auto huren. U hoeft dit niet allemaal los te boeken, maar u kunt ook kiezen voor een pakket-deal. Cheaptickets.be biedt ook last-minute vluchten aan, waardoor u vaak een nog lagere prijs heeft en snel in het vliegtuig kan zitten op weg naar de zon. Het zoeken naar een vlucht en het boeken van een ticket kan binnen enkele minuten gedaan zijn. Uw ticket boekt u al in vijf stappen, namelijk 1: Het invoeren van uw vluchtgegevens, 2: het kiezen van het voordeligste ticket, 3: Het invoeren van uw persoonlijke gegevens, 4: het betalen van uw ticket en tenslotte stap 5: u ontvangt een bevestiging van uw geboekte reis.

  Klachten

  Cheaptickets.be beweert dat de medewerkers graag openstaan voor vragen of extra wensen van de klanten. Wilt u bijvoorbeeld extra beenruimte, heeft u een verkeerde naam ingevuld bij het boeken of wilt u uw vlucht wijzigen, dan staat de klantenservice voor u klaar. U kunt ze bereiken per telefoon of per e-mail. Op de website is vermeld dat er ook gebruik gemaakt kan worden van een chat-functie met een medewerker als u geen zin/tijd heeft om te bellen, maar er staat nergens vermeld waar deze functie te vinden is. Vliegtickets zijn niet goedkoop, daarom wilt u zeker weten dat u de laagste prijs heeft en u uw tickets boekt bij een betrouwbare site. Wij van ErvaringenSite hebben geen ervaring met Cheaptickets.be, dus we weten niet hoe u behandeld wordt als klant. Deel daarom nu uw verhaal, mening, klacht of compliment over Cheaptickets.be, zodat de rest van België weet waar ze mee te maken kunnen krijgen als ze gaan voor de goedkoopste zonvakantie of andere reis!

  Zijn goedkope tickets echt zo goedkoop of koop je een kat in de zak? Lees reis-ervaringen van consumenten en weet waar u aan begint

  Cheaptickets.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

  5.8
  37% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.2
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  5.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Vliegtickets naar Tunesië

  Reis geboekt naar Tunesië, reis werd uiteindelijk geannuleerd. Via Airfrance te horen gekregen dat we het moesten regelen met cheaptickets. Na 2 maanden contact proberen op te nemen met hun, kregen we tot de dag van vandaag nog steeds geen antwoord. We vrezen dat we ons geld kwijt zijn.

  Door: Sana20-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  medio februari 2019

  Vanaf een vluchtschema wijziging is alles verkeerd beginnen lopen en zitten wij(4 personen) nu opgescheept met een vlucht die ons pas s'avonds laat ter bestemming brengt ipv in de vroege namiddag.
  Een klaar en duidelijke uitleg hebben we nog altijd niet gekregen behalve wanneer ik mijn geld terugvroeg,toen kon het niet snel en omstandig genoeg zijn(geld dat ik trouwens niet terugkreeg)
  Hun website kan dan wel professioneel ogen,hun service is het zeker niet en ik zal in de toekomst wel andere kanalen gebruiken.

  Door: Nijs Rudy20-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  tickets

  Betaling uitgevoerd met Mastercard en nooit een bevestiging ontvangen de klantendienst weigert bij te staan en enige fout te corrigeren. Dit zijn frauduleus bedrijf.

  Door: Nick20-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Boekingsnummer CBE-3982860

  Servicepakket – Basic = dus niks waard
  Ik heb een reis geboekt en ben er te laat achter gekomen dat mijn paspoort was verlopen. Dus ik informeerde eens of ik mijn reis Boekingsnummer CBE-3982860 kon anuleren. Ik ben nederlander en woon en werk in Belgie dus mijn paspoort moet van nederland komen. En heb schrik dat ik dit niet rond ga krijgen voor 5 juli 2019. Ik kreeg dit antwoord:De kosten voor het annuleren van je reis met reserveringsnummer CBE-3982860 bedragen 100%. De eerder in rekening gebrachte administratie- en additionele kosten worden niet terugbetaald. Als je geen gebruik maakt van je vlucht, komt de boeking automatisch te vervallen. Servicepakket – Basic = dus niks waard. Ik hoop dat ik alles in orden kan krijgen. Maar ik zal niet rap meer een reis boeken bij cheaptickets.be.

  Door: Paul Smit13-06-2019
  Rudolf26-04-2020

  Hier moet je zelf achteraan lopen en anders proberen ze gewoon mensen af te rippen te bedreigen te chanteren ik ben ook het slachtoffer geworden en heb een medewerken gegijzeld tot ik mijn centen terug had. Je moet hun laten zien dat er niet te sollen valt anders zie je nooit nog een rooie cent

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  correcte afhandeling

  Er was een foute boeking gebeurd door cheapticket zelf bij ryanair. Toen ik in het reisschema keek bij Ryanair zag ik een verkeerde familienaam staan. Voor een wijziging na 24u boeking van de vlucht kost dit normaal 115 euro bij Ryanair. Nu heb ik gechat met cheaptickets en het doorgegeven. Ze hebben het onmiddellijk nagekeken gisterenavond heel laat (bijna nacht en dan nog op een feestdag) en terug in orde gebracht. De kosten hebben ze voor hun rekening genomen. Aan het team een dikke pluim voor de vlotte afhandeling. Alvast bedankt!!

  Door: Heidi Vannieuwenborgh16-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9.5
  rating

  Bemoeilijkt communicatie met Ryanair

  Boeken via Cheaptickets bemoeilijkt communicatie met Ryanair ( ook al niet eenvoudig om daar info te krijgen over eventuele gevolgen van de aangekondigde stakingen ).
  Boekingsnummer zegt de Ryanair medewerkers niets. Ryanair vraagt mailadres en telefoonnumer. Cheaptickets gebruikt een dummy mailadres. We willen een valies bijboeken - het ziet ernaar uit dat je dit het makkelijkst kunt doen rechtstreeks op de site van Ryanair ( als je het risico wil nemen om met Ryanair te vliegen... tenminste ).
  Benieuwd hoe dit afloopt - en of we nieuws zullen krijgen op onze mail.

  Door: Hilde13-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Onvriendelijk, niet oplossingsgericht behandeld

  Ik wil jullie waarschuwen om hier iets te boeken of te kopen. Ik heb hier ooit een negatieve ervaring gehad met een boeking.

  Bij Cheaptickets.be werken onprofessionele medewerkers waardoor ik twee keer een boeking uit eigen zak heb moeten betalen. De klantendienst luistert niet en helpen je niet goed verder.

  Wees voorzichtig als je hier iets boekt. Want de situatie die ik heb voorgehad , wens ik niemand toe.

  ik voelde me onzichtbaar en niet gehoord zijn door CHEAPTICKETS.BE
  Ik heb bij CHEAPTICKETS.BE op 7 mei tickets geboekt. Ik heb binnen 24 uur geen boekingsbevestiging of e-tickets geontvangen op e-mail.
  Cheapstickets.be geven een melding op website dat je binnen 24 uur een boekingsbevestiging en de e-tickets moet ontvangen. Indien dit niet het geval is , moet je telefonisch contact met hun opnemen zodat ze dit na kunnen kijken. Wat ik dus heb gedaan. Ik heb direct naar CHEAPTICKETS.BE gebeld op 7 en 8 mei.
  Ze hebben me een antwoord gegeven DAT IK GEEN TICKETS HEB GEBOEKT op 7 mei.
  Doordat ik toch op vakantie moet vertrekken en ik dacht dat er tijdens de boeking iets is misgegaan, koop ik dus opnieuw tickets. Want ik was overtuigd dat ik de eerste keer niets had aangekocht.

  Er werd mij verteld dat ik niets had geboekt bij CHEAPTICKETS.BE

  Wegens deze informatie die ik van CHEAPTICKETS.BE op 8 mei heb ontvangen, koop ik opnieuw tickets op 9 mei.
  30 mei bel ik terug naar CHEAPTICKETS.BE met hetzelfde verhaal. Want ik heb via het overzicht op mijn visa kaart gezien dat twee keer het geld is afgegaan naar CHEAPTICKETS.BE .
  CHEAPTICKETS.BE heeft na mijn verhaal heel onbeleefd antwoord gegeven dat ik alleen op 9 mei tickets had geboekt en op 11 mei 1 keer betaald. Dus twee keer krijg ik van CHEAPTICKETS.BE geen informatie , dat op 7 mei ook tickets waren geboekt en betaald.

  Ik kan alleen zeggen dat mensen van CHEAPTICKETS.BE onprofessioneel werken met hun klanten.

  Maar dit is nog niet alles. Na een grote uitleg bij de klachtendienst heb ik antwoord gekregen dat ik toch op 7mei tickets geboekt heb maar dat er een foutje was gebeurd met de email. Ze hebben de e-tickets naar een andere e-mail doorgestuurd.

  en nu aandacht

  Via e-mail krijg ik een antwoord dat ik na de eerste boeking nooit contact heb opgenomen met CHEAPTICKETS.BE

  Hoe kan je op een veilige manier iets boeken of kopen bij cheaptickets.be?

  Ik heb verschillende keren gebeld en dertien e-mails verstuurd. En dan beweren medewerker nog dat ik nooit contact heb gezocht.

  Na alles wat er gebeurd is, is de enige oplossing die ze je aanbieden dat je op eigen kosten de tickets kan annuleren. Ze kunnen je hier niet helpen. En dat na alle fouten die ze gemaakt hebben…

  Ze willen mijn geld niet teruggeven van de eerste tickets. Nu zeggen ze dat ik op mijn kosten moet annuleren. Waarom moet ik hiervoor betalen als ik binnen de 24 uur na de boeking heb gebeld.

  ik moet nu fouten van medeverkers van Cheaptickets . be van mijn egen zak betalen.

  Door: Ludmyla04-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Bedrieglijk

  Bedrieglijke praktijken Ticket Insurance en onbestaande service charge kosten

  Opgepast bij een boeking want het boeken van de Ticket Insurance staat automatisch aangevinkt en indien je dit niet merkt heb je die aan je broek. Deze verzekering verzekert u tegen de faling van de luchtvaartmaatschappij.
  Dit heeft mij ongevraagd 44.4 euro gekost en moet aardig wat opbrengen als iedereen dit moet bijbetalen.
  Daarenboven werden , niettegenstaande ik meerdere malen om uitleg heb gevraagd , 80 euro extra service charge kosten aangerekend waarvoor ze zelf geen verklaring konden geven en die na verificatie met de luchtvaartmaatschappij inbegrepen zijn in de ticketprijs.
  ik werd voor 124.4 euro in de zak gezet .
  Wees op uw goede en gewaarschuwd

  Door: Van Heddegem23-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  refund na annulatie vlucht

  Hallo,

  Wil hier toch eventjes mijn ei kwijt ..
  Initieel kan cheap tickets er niets aan doen wat er nu gaande is bij ryanair ... en ja, ook ik ben als zovelen slachtoffer van een geannuleerde vlucht maar waar bij mij het schoentje wringt is het volgende ...
  Ik heb gekozen om mijn vluchten te laten terug betalen want er was geen haalbaar alternatief beschikbaar ... ryanair meldt dat deze refund binnen de 7 dagen plaats vindt en cheap tickets meldt mij doodleuk dat zo een refund weken in beslag kan nemen.
  Toen ik vandaag, na 8 dagen polshoogte trachtte te nemen bij cheaptickets, meldde men mij daar dat zij overgaan tot het terugstorten van het bedrag als het bij hen zichtbaar is op de uittreksels en deze worden slechts 1x per maand gecheckt ... wanneer in de maand ... kon men mij niet mededelen en doorschakelen naar hun financieel dienst ging ook niet want zij hebben zogezegd geen telefoonnummer ....
  Toen ik dan mededeelde dat ik dit eigenlijk niet vind kunnen en dat ze misschien eens deze info moet opvragen zodat ze gedetailleerde info kan geven toen was de lijn zogezegd slecht en werden we verbroken ...
  Spijtig ... heel erg spijtig ...

  Door: Solange 28-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Babybedje

  Babybedje aangevraagd voor Atlantische vlucht. Bevestigingsmail gekregen. Op vliegtuig blijkt dat we niet op de plaatsen zitten voor een babybed. Dit vriendelijk gevraagd, maar afgewezen met als reden: andere mensen betaalden meer. Cheaptickets om uitleg gevraagd, maar deze verschuilen zich achter het argument dat zij enkel ticketverkopers zijn... . Dus als je een tv verkoopt en de klant komt terug omdat die defect is, kan je hem gerust zeggen: neem contact op met de fabrikant, ik verkoop enkel tv's dus niet mijn probleem. Jammerlijke manier van werken.

  Door: Ward C02-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  foutief opgestelde e-mails

  Hallo iedereen,

  Ik heb maanden geleden een ticket geboekt. Nu blijkt dat er wijzigingen zijn bij de luchthavenmaatschappij. Hierdoor kunnen 2 aansluitende vluchten elkaar niet meer opvolgen.

  In de e-mail stonden de vluchten niet goed aangeduid en nergens stond er vermeld wat je moest doen als de vluchten niet meer mogelijk waren.

  Het blijkt dat ik nu zelf voor de administratieve kosten opdraaien om deze foutieve vlucht recht te zetten. Dit kost 125euro. Dit lijkt mij allesbehalve een klantvriendelijke ingesteldheid.

  Groetjes,
  Evelyn

  Door: Evelyn11-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Goedkoper uit

  Ik was inderdaad goedkoper uit
  Maar ik vond het wel een lastige website.

  Door: Elias25-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Super!

  Makkelijke site! alles staat handig onder elkaar vergeleken, je kan ook uitwijken naar andere luchthavens en het wordt ook aangegeven als die veel goedkoper zijn!
  Je hoeft alleen maar de goedkoopste te kiezen!

  Door: Annabelle04-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Suuuperhandig & goedkoop

  Superhandig dat je direct een overzicht krijgt van alle luchtvaartmaatschappij met prijzen. Gewoon de goedkoopste pakken, want maakt het echt uit tegenwoordig met je precies vliegt?

  Door: Bo van Klink14-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Goedkoop ja, service..nee

  Goedkoop is het zeker, maar service hoef je niet bij ze te verwachten. Misschien logisch voor die prijzen maar ik bestel in vervolg gewoon weer direct bij de luchtvaartmaatschappij, ook als me dit iets meer kost.

  Door: Wijnanda Jordans12-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Goedkoop is het zeker

  Niet veel aan toe te voegen. Goedkoop en gewoon de reis die ik wilde dus...doen!

  Door: Gijs Albracht25-06-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Super!

  Wij hadden (heel stom) op een verkeerde datum de tickets geboekt. We hadden er net naast geklikt en daardoor tickets gekocht voor een dag eerder dan we eigenlijk wilden. Na een belletje naar cheaptickets.be en dat we uitgelegd hadden wat er gebeurd was, hebben ze zonder iets te vragen de tickets omgeboekt. Ik weet niet of dit zo makkelijk was geweest als we dichter bij de datum waren geweest (was lang van tevoren) maar in dit geval was de service top!

  Door: Gast25-06-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Niet slecht

  Prima overzicht, handig alle prijzen bij elkaar.

  Door: Joost Arens25-06-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Gewoon topprijs!

  We hebben begin 2015 tickets gekocht voor de wintervakantie. Goedkoop, snel, betrouwbaar en gewoonweg aan te raden. Het overzicht van de verschillende airlines is gewoon super en we hadden ook echt een hele goedkope reis.

  Door: Thomas Metz25-06-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Cheaptickets.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Cheaptickets.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 19 ervaringen geplaatst over Cheaptickets.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 37% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cheaptickets.be actief?

  Cheaptickets.be is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Hotels & Huisjes, Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cheaptickets.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.