Cirkel

Alle reviews

Cirkel

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
arachni_name
A
Astrid
In je eentje op reis is niet altijd een pretje Vooral uit eten is dan vaak een treurige aangelegenheid; niet alle restaurants hebben goede eenpersoonsplaatsen. Bij Cirkel Vakanties bieden ze v...Lees verder
K
Karin V.
Hallo, Ik heb een zoontje en we zijn onlangs met Cirkel op vakantie geweest naar Frankrijk. Ik hebben bewust voor deze organisatie gekozen, omdat het vakanties voor eenoudergezinnen aanbood...Lees verder

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1

  1"'`--


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  singles reizen niet meer alleen op vakantie

  In je eentje op reis is niet altijd een pretje
  Vooral uit eten is dan vaak een treurige aangelegenheid; niet alle restaurants hebben goede eenpersoonsplaatsen.

  Bij Cirkel Vakanties bieden ze veel singles reizen. Dan ben je toch niet helemaal alleen.
  Soms vind ik het in het begin wat ongemakkelijk, maar tot nu toe kwam dat elke keer gauw goed. Mensen moeten gewoon even wennen, maar laat dat je niet afschrikken! Ik ben tot nu toe drie keer meegeweest en het was elke keer erg leuk!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantie met Cirkel was niet echt geslaagd

  Hallo,

  Ik heb een zoontje en we zijn onlangs met Cirkel op vakantie geweest naar Frankrijk. Ik hebben bewust voor deze organisatie gekozen, omdat het vakanties voor eenoudergezinnen aanbood. Mijn zoon maakt moeilijk contact en dat was in deze week ook het geval. Hij had het dan ook helemaal niet naar zijn zin. Ik hebben echter wel genoten van onze vakantie, maar het was toch jammer dat mijn jongen het niet leuk vond.


Anderen bekeken ook

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Golfreizen.nu

2 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Hema verzekeringen merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

Hema verzekeringen

6 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

Center Parcs merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Center Parcs

9 reviews

Center Parcs: Ervaringen Keurig aangeharkte parken met overal huisjes met dezelfde gordijnen en dezelfde tuinen, vol met spelende kinderen en gelu...

Cirkel

Op reis gaan, dat zou iedereen willen.  Lekker op vakantie in bijvoorbeeld de zomervakantie, of even weg in de herfstvakantie wegens het weer binnenlands. U wilt de perfecte vakantie beleven, maar weet niet waar u moet beginnen. Dit is iets wat vaker voorkomt dan u denkt. U hoeft niet langer te zoeken, want www.cirkel.be is de oplossing voor u! Bent u single of bevindt u zich in een eenoudergezin? Dan bent u op het juiste adres! Maar denkt u over cirkel.be? Heeft u misschien al in het verleden contact opgenomen met dit bedrijf? Wat zijn uw bevindingen? En als u dit niet heeft gedaan, wat denken anderen over dit bedrijf? 

Wij van ErvaringenSite verzamelen verschillende ervaringen/bevindingen van onafhankelijke en échte consumenten die al eerder met dit bedrijf contact hebben ondernomen of al eerder een reis hebben laten boeken via deze site. Deze ervaringen zijn verzamelt en opgenomen in onze website. U kunt ons zien als een onafhankelijk platform waar verschillende consumenten hun ervaringen en reviews delen over verschillende bedrijven waarbij u zelf een review kunt plaatsen.

Door dit te doen, zijn wij samen in staat om een beter beeld te schetsen van een bepaald bedrijf waardoor andere consumenten, waaronder u, kunt bepalen of u de juiste keuze maakt om bijvoorbeeld bij een bedrijf een aankoop te doen, of in dit geval, een reis te laten boeken. Bovendien zorgen wij er samen voor dat consumenten weten met welk bedrijf ze te maken hebben en of de verwachtingen kloppen volgens die van anderen. 

Over Cirkel.be 
Het bedrijf met als webpagina www.cirkel.be is een organisatie dat al bestaat sinds 1987, het bedrijf is gespecialiseerd is in vakantiereizen. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring waardoor u er zeker van kunt zijn dat u bij de juiste een vakantie boekt. Dit bedrijf biedt u alle rust die u tijdens de vakantie nodig hebt en zorgt ervoor dat alles ook daadwerkelijk soepel en volgens afspraak verloopt.
 Cirkel biedt verschillende vakantiereizen op verschillende bestemmingen. Bovendien is er een ruime aanbod van locaties waardoor u altijd wel een bestemming tegenkomt dat u wilt bezichtigen. De vakanties zijn dan wel bedoeld voor eenoudergezinnen en mensen die single zijn. Bovendien kunt u uwzelf ook verzekeren zodat u bij een ongeval wel altijd weer terecht kunt en geen nare ervaringen zult beleven.   

Diensten Cirkel.be
Zoals u wellicht al onderhand weet biedt dit bedrijf verschillende reisbestemmingen aan. Zo kunt u simpel en gerust een vakantie boeken op de website (www.cirkel.be). Wilt u lekker in het eigen land blijven of heeft uw kinderen en willen zij liever ook thuis in het eigen land blijven? Dan is dit totaal geen probleem. Cirkel.be biedt verschillende bestemmingen waaronder ons eigen land: België. Zo kunt u bijvoorbeeld in Zeeland terecht, waar u van de zee en het natuur kunt genieten om even lekker het gevoel van weg te hebben. Ook kunt u naar Noord-Brabant gaan waar u cultureel of actief bezig kunt zijn. 

Bent u liever ver weg van België en wilt u in een warm en zonnig land op vakantie? Dan kunt u kiezen voor Spanje, Italië, Kroatië en Frankrijk. Dit geeft een ruime aanbod waardoor u zeker bent dat u bij het juiste land geniet. Deze bestemmingen zijn allemaal zorgvuldig gekozen en bovendien zijn de ervaringen van andere consumenten meegenomen waardoor u zeker weet dat het een leuke vakantie gaat worden die u niet snel zult vergeten!

Klachten 
Voor eventuele vragen en of klachten kunt u terecht bij de klantenservice. Zo kunt u per mail uw vraag indienen of als u liever een telefoongesprek heeft, bellen naar het nummer die staat op de website. U kunt ze bereiken op werkdagen van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur.
Heeft u ooit een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? 
Graag zouden wij meer over uw mening en ervaring willen weten zodat we andere consumenten erop kunnen informeren. 

Eenoudervakantie bij Cirkel.be een goed idee? De liefde van je leven vinden of gewoon goedkoop? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen zodat u weet waar u boekt!