ErvaringenSite

  Ervaringen Cruise Direct

  Om ontspannen op vakantie te kunnen moet je vaak veel regelen. Is je paspoort nog geldig, heb je een visum nodig en wat je meeneemt zijn belangrijke zaken om rekening mee te houden. Maar het allerbelangrijkste is dat de reisorganisatie waar je gaat reserveren te vertrouwen is. Hoe kom je daar achter als er tegenwoordig zo veel aanbieders op het internet te vinden zijn? Wij bieden je als antwoord op deze vraag diverse reviews op onze website. Deze reviews zijn geschreven door consumenten die al ervaring hebben opgedaan met verschillende reisaanbieders. Op die manier hopen we je te helpen een weloverwogen keuze te maken.

  Over Cruise Direct

  Cruise Direct is van mening dat een vakantie al begint op het moment dat je gaat boeken. Daarom maakt het bedrijf gebruik van moderne technieken om haar klanten de beste ervaring te geven op het moment dat zij een cruise willen boeken. Deze website is eigendom van International Voyager Inc. en heeft de voorbije jaren meerdere malen een prijs in de wacht gesleept. Omdat het bedrijf in de Verenigde Staten gevestigd is kunnen Europese klanten gebruik maken van de live chat functie om met een van de reisexperts van de site in contact te komen. De meest gestelde vragen zijn overigens in een speciale rubriek op de website te vinden.

  op vakantie naar Zakynthos #1 🌴✈️ 2021 ★ Dèveny Lakeman

  De producten van Cruise Direct

  Bij dit online-reisbureau kun je terecht als je een reis wilt maken op een cruiseschip. Je kunt op de homepagina zelf op zoek naar de bestemmingen die je wilt bezoeken of je kiest uit de lijst met populaire of aanbevolen landen. Zo zijn er bijvoorbeeld reizen te boeken naar Mexico, Alaska, Europa of Hawaii. Cruise direct werkt samen met de bestaande grote maatschappijen zoals Royal Carribean, Cunard, Disney Cruise Lines en MC Cruises. Zodra je een cruise hebt gevonden die je aan je wensen voldoet kun je deze boeken en de kamer kiezen die je wilt hebben. De prijzen van de kamers verschillen al naar gelang de luxe die je tijdens je verblijf aan boord wilt hebben. Alle informatie over de havens die je aandoet tijdens je vakantie worden tijdens het boeken vermeld. Je kunt jouw reservering bij Cruise Direct betalen met je creditcard.

  Reviews over Cruise Direct

  Wat heeft jouw als klant uiteindelijk doen kiezen voor Cruise Direct? En hoe is die keuze achteraf bevallen? Was alles aan boord zoals beloofd op de website van deze reisaanbieder? Of heb je te maken gehad met extra kosten en viel de reis tegen omdat de realiteit tegenviel? Laat ons alsjeblieft weten wat jouw ervaring is en deel die in een review op onze website. Zo kun je ons helpen andere consumenten te informeren over de kwaliteit die Cruise Direct haar klanten biedt. Alleen gezamenlijk zijn we sterk en kunnen we de plus- en minpunten van deze organisatie laten zien zodat nieuwe klanten gewaarschuwd zijn en weten waar zij op moeten letten. Dit is vooral van belang omdat deze aanbieder niet in Europa gevestigd is en zich dus niet aan Europese wetten hoeft te houden. Jouw beoordeling over Cruise Direct is daarom extra belangrijk.

  Cruise Direct
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Cruise Direct

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Cruise Direct een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Cruise Direct. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cruise Direct actief?

  Cruise Direct is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cruise Direct gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.