ErvaringenSite

  Ervaringen Czech Airlines

  Wilt u graag met een specifieke luchtvaartmaatschappij vliegen naar een bestemming? Dan is Czech Airlines een geschikte optie als vliegtuig om een reis te maken over de hele wereld! Wij als ErvaringenSite verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. De consumenten hebben reviews geplaatst over de luchtvaarmaatschappij Czech Airlines waar je met het vliegtuig naar overal toe kan vliegen. De reviews gaan o.a. over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor je boekingen, je de beste hotels kunt vinden etc. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij met de luchtvaarmaatschappij Czech Airlines willen vliegen. Wij horen graag uw mening over Czech Airlines zodat we samen de toekomstige reizigers kunnen helpen.

  Over Czech Airlines

  Wat is Czech Airlines? Zoals u het al in de naam of via de tekst review hebt gelezen, kunt u hiermee concluderen dat Czech Airlines een luchtvaartmaatschappij is uit Tsjechië. Czech Airlines werd in het jaar 1923 opgericht door de Tsjech-Slowaakse regering als CSA Ceskoslovenske Statni Aeorolonie. De allereerste vlucht die werd gemaakt internationaal bevond zich in het jaar 1930 waar er alleen in Tsjech-Slowakije werd gevlogen. In het jaar 1942-1945 werd er gevlogen onder de naam genaamd SLAS. In het jaar 1948 kwam een communistische partij aan de macht waarbij de vluchten naar het Midden-Oosten en West-Europa werd beperkt. Na de opsplitsing van Tsjechië en Slowakije nam CSA in 1995 de huidige naam Czech Airlines of CSA Czech Airlines aan.

  Czech Airlines is een dochter van Czech Aeroholding waar zij niet alleen diensten aanbieden voor in de lucht maar ook diensten voor op de grond. Tevens zijn er meer dochterondernemingen van Czech Aeroholding zoals Praag Airport en reisbureau Holidays Czech Airlines.

  Heeft u ooit gevlogen met Czech Airlines? Hoe was uw ervaring? We willen er graag meer over weten!

  Czech Airlines diensten

  Wat heeft Czech Airlines nou eigenlijk te bieden? Czech Airlines is dus een vliegtuigmaatschappij uit Tsjechië die naar verschillende steden vliegt op de hele wereld. Zo kunt u vliegtickets vanaf Schiphol naar Praag, Ostrava of Liberic boeken in Tsjechië. Ook vliegen ze onder meer een aantal belangrijke bestemmingen in Europa waar de luchtvaartmaatschappij op vliegt, maar ook buiten Europa zoals het Midden-Oosten, Azië etc. Het is dus natuurlijk ook mogelijk om te vliegen naar grote steden zoals Amsterdam, Beijing, Berlijn, Dublin, Madrid, Moskou, New York en veel meer! Hiermee biedt Czech Airlines bijna elke grote stad aan.
  Heeft u ooit gevlogen naar een grote stad? Hoe was de reis en wat kreeg u onderweg? Deel het met ons voor de toekomstige Czech Airlines reizigers!

  Klachten

  Heeft u vragen, klachten of opmerkingen die u wilt stellen aan Czech Airlines? Dan is dat mogelijk om via de klantenservice van Czech Airlines te stellen. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen of een mail te sturen naar Czech Airlines. Tevens kunt u de dichtstbijzijnde kantoor bezoeken en daar uw klacht indienen, zoals een kantoor in Amsterdam.

  Heeft u ooit een klacht ingediend? Hoe werd u geholpen?

  Vliegen met Czech Airlines een goed idee? Goedkoop en goed? Lees ervaringen van reizigers die u voorgingen bij Czech Airlines op ErvaringenSite.be

  Czech Airlines
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9,8
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Goede Vliegmaatschappij service vriendelijk goedkoop

  Prima vliegmaatschappij

  Service in het vliegtuig is altijd goed, personeel is vriendelijk

  Goedkoper dan KLM

  Door: Boukje05-09-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Vliegen naar Praag

  Wij hebben familie in Praag. Vroeger gingen we vaak met de auto en zelfs een keer met de bus, maar sinds vorig jaar gaan we toch maar vliegen. Dat is toch veel comfortabeler. We boeken via Czech Airlines. Ze zijn goedkoper dan bijvoorbeeld KLM en de service is tot nu toe altijd goed geweest.

  Door: Kerver18-06-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Czech Airlines

  Uw beoordeling