ErvaringenSite

  Ervaringen Deltapark Neeltje Jans

  De Deltawerken zijn de waterafsluitingen die ervoor zorgen dat ons mooie Zeeland niet overstroomd. Maar wist je dat er nog veel meer te doen is dan alleen naar de Deltawerken kijken? Maar het is misschien lastig om te weten wat je van Deltapark Neeltje Jans kunt verwachten. Wat zal bijvoorbeeld de kwaliteit van hun aquarium zijn? Zal het waterpark en alle attracties die daar te vinden zijn wel genoeg vertier bieden voor het hele gezin? Zullen de schoolreisjes wel goed georganiseerd zijn? Zal het lastig zijn om tickets te bestellen via hun website? En hoe zal je behandeld worden door de klantenservice van Deltapark Neeltje Jans? De enige manier om hierachter te komen is via reviews geschreven door mensen die Deltapark Neeltje Jans al eens bezocht hebben. Lees wat zij te zeggen hebben zodat je wat meer informatie over Deltapark Neeltje Jans krijgt. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je vertellen of een bezoekje brengen aan Deltapark Neeltje Jans een goed idee is.

  Geschiedenis van Deltapark Neeltje Jans

  Deltapark Neeltje Jans is een waterpark met een rijke geschiedenis. De Deltawerken zijn geplaatst langs de kust van Zeeland nadat in 1953 een Noordwesterstorm het water van de Noordzee tot zo’n 4.20 boven NAP deed stijgen. Honderden gaten in de dijken zorgden er toen voor dat er zo’n 200.000 hectare land overstroomde. 1.853 mensen zijn bij deze ramp hun leven verloren. Iedereen was het ermee eens dat zoiets nooit meer mag gebeuren. De Deltawerken zijn daarna opgericht om in de toekomst de Noordzee af te kunnen sluiten als zich opnieuw zo’n storm voordoet.


  Een betere kijk op Deltapark Neeltje Jans.

  Wat is er Bij Deltapark Neeltje Jans te Doen?

  Nu zijn er vele andere dingen die bij Deltapark Neeltje Jans te doen zijn. Je kunt bijvoorbeeld een rondvaart boeken. Ze zullen je dat de unieke natuur laten zien die de Oosterschelde te bieden heeft. Misschien zie je zelfs wel zeehonden en/of bruinvissen rondzwemmen. Ook kun je er verschillende shows zien of zwemmen met zeeleeuwen of haaien. Het Bluereef aquarium is het grootste zeeaquarium van Zeeland en bevat onder andere pijlstaartroggen, zeeanemonen, luipaardhaaien en ander onderwaterleven. Ook krabben, kreeften en roggen zijn er volop te vinden. Daarnaast is er een waterpark met een orkaanmachine, waterglijbaan en waterspeelplaats. In mei 2018 zal er een aquasplash geopend worden. Daarnaast organiseert Deltapark Neeltje Jans activiteiten voor groepen en schoolreisjes. Je kan er dus bijvoorbeeld een kinderfeestje of bedrijfsuitje regelen.

  Diensten van Deltapark Neeltje Jans

  Je kunt tickets bestellen via de website van Deltapark Neeltje Jans. Als je van plan bent vaker langs V te gaan kun je ook een abonnement afsluiten. Verder heeft Deltapark Neeltje Jans een klantenservice die je kan helpen als je een vraag of probleem hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Deltapark Neeltje Jans

  Als je al eens eerder bij Deltapark Neeltje Jans bent geweest horen wij graag meer over je ervaring met dit bedrijf. Hoe is je bezoek bevallen? Hoe mooi vond je het aquarium? Was er genoeg te beleven in het waterpark? En hoe vriendelijk is hun klantenservice? Vertel ons alles via een klanten review.

  Deltapark Neeltje Jans
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Deltapark Neeltje Jans

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Deltapark Neeltje Jans een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Deltapark Neeltje Jans. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Deltapark Neeltje Jans actief?

  Deltapark Neeltje Jans is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Deltapark Neeltje Jans gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.