ErvaringenSite

  Ervaringen Djoser

  Zin in een iets actievere reis? Bij Djoser kan je wandel- en fietsvakanties boeken met meestal een Nederlandstalige gids! Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Djoser lees je hier op ErvaringenSite!
  Heb je zelf ervaring met Djoser? Laat dan een reactie achterop deze pagina, zo help je anderen bij het maken van een beslissing.

  Over Djoser

  Djoser is een reisorganisatie die al meer dan 30 jaar actieve reizen organiseert over de hele wereld. Aan de hand van hun ervaring, kennis en intensieve samenwerking met mensen ter plaatse zijn ze in staat om bijzondere wandel- en fietsroutes samen te stellen en zo jou de cultuur van het land intens te laten beleven. Bij de reizen van Djoser ligt de nadruk vooral op het beleven en de natuur, rust en cultuur van het land. Omdat je door bepaalde streken wandelt of fietst heb je natuurlijk ook vele kans dat je delokale bevolking tegenkomt. Volgens Djoser is er geen betere manier om de schoonheid van een land te ervaren van al wandelend of op de fiets, je eigen benen brengen je naar de mooiste plaatsen en je ziet dingen die je normaal niet zou zien met de auto of de bus. Met Djoser Wendel en Fiets kom je dus in prachtige natuurgebieden en in afgelegen dorpjes, perfect om de drukte van het werkleven even achter je te laten en compleet te ontspannen.


  De rondreizen van Djoser!

  Diensten van Djoser

  Bij Djoser kan je wandel- en fietsreizen boeken in verschillende werelddelen. Je kan samen met Djoser naar Midden- en Zuid-Amerika, Afrika, Azië, het Middel-Oosten en Europa. Bij Djoser reis je altijd in kleine groepen. Het minimumaantal per groep is acht personen, het maximumaantal bij wandelreizen is achttien personen en bij fietsvakanties twintig personen. Doordat je in kleine groepjes reist kom je snel op bijzondere plaatsen en ontstaat er al zeer snel een goede sfeer onderling. Ook als je alleen reist kan je je aansluiten bij een Djoser-reis, je kan dan zelf beslissen of je in een éénpersoonskamer slaapt of bij een reisgenoot van hetzelfde geslacht, spannend! De reisbegeleiding bij Djoser is meestal in het Nederlands, je hebt individuele vrijheid en je overnacht in comfortabele hotels. Op voorhand kan je je reisgenoten al wat leren kennen op de 'Mijn Djoser'-pagina op de website.

  Klachten of vragen voor Djoser

  Heb je vragen of een klacht over Djoser? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per telefoon, e-mail, een live chat op de website of je kan gewoon langsgaan in het kantoor in leiden. Djoser heeft ook een FAQ met heel wat vaak gestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Djoser? Heb je er een leuke en actieve vakantie op zitten? Hoe was de groepssfeer? Laat het weten in de reviews! Potentiële reizigers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Jouw Mening. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om je volgende reis bij Djoser te boeken? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Djoser
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Djoser

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Djoser een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Djoser. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Djoser actief?

  Djoser is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Djoser gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.