Dok Flats

Alle reviews

Dok Flats

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Dok Flats

Het boeken van een hotel is niet altijd even gemakkelijk. Soms zal je echt moeten zoeken om de juiste te vinden en om te zien als het voldoet aan de eisen. Ook verwacht je een bepaalde kwaliteit van het hotel. Dok Flats is een alternatief voor een goede vakantie of verblijf. Op Ervaringesite.be kun je daarom reviews en beoordelingen van andere vakantiegangers, die eerder gebruik hebben gemaakt van de faciliteiten van dit bedrijf.

Over Dok Flats
Dok Flats is een gloednieuwe investeringsproject dat gebouwd is door Candor. Al sinds 1989 is Bernard van Canneyt Candor gestart met het ontwikkelen van residentieel vastgoed. De focus is gelegd in Brussel. Dok Flats is er een van, die strategisch is gelegen en je kunt bereiken in 10 minuten van de Sint- Baafskathedraal. Dok Flats biedt flexibele en comfortabele overnachtingsmogelijkheden aan jou. Op de website van het bedrijf staan er ook interessante mogelijkheden voor investeerders.

Producten en diensten van Dok Flats
Dok Flats zorgt ervoor dat je in je studio een eigen keuken heb, bij verhuur voor enkele maanden. Bij Dok Flats kun je zelf een potje koken en jouw persoonlijke bezittingen kunnen gewoon worden achtergelaten. Je kunt bij Dok Flats genieten van investeringen die zorgeloos zijn. Gewaarborgde inkomsten voor de periode van 25 jaar is wat het bedrijf aangeeft op haar website. Dit wordt aangevuld door inkomsten die te maken hebben met het volledige project.

Het project biedt hiernaast een aantal gemeenschappelijke ruimtes, die gebruikt kunnen worden als fitness ruimte, een lounge of een co-working ruimte. Je hebt voordelen aan dit project, zeker omdat het zich focust op gunstige tarieven. Een collega ontvangen of zelfs iets lekker koken, zijn allemaal zaken die het bedrijf voor je mogelijk maakt. Het hotelinfrastructuur van Ibis, kun je ook tegelijk gebruiken. Ibis is een ander hotel dat ook verbonden is aan Candor. Ook kun je als investeerder genieten van een BTW-recuperatie, mocht je aankopen doen tussen de 144.000 en 178.000 euro. Deze aankopen zijn afhankelijk van de oppervlakte van de Flat. De aanwezigheid van een terras is een van de zaken bij kijken. Voor jou heeft Dok Flats dan een vast rendement voor de periode van 25 jaar. Mocht je interesse hebben in een van de Dok Flats, dan is het mogelijk contact op te nemen met het bedrijf via de website. Hier kun je een formulier invullen, waarna het bedrijf ervoor zorgt dat jouw vragen worden beantwoord.

Complimenten, klachten en tips voor Dok Flats
Heb je al gebruik gemaakt van een van Flats van Dok Flats? Wat is je ervaring met de investeringen? Was de ruimte naar verwachting? Heb je complimenten, klachten en of tips voor het bedrijf, dan kun je die graag delen op onze website ErvaringenSite. Het bedrijf biedt tot op dit moment geen mogelijkheid een review achter te laten. Wij bieden dat wel, en kijken daarom vol enthousiasme uit naar jouw review en beoordeling. Jou antwoorden op deze vragen, die je zal vervatten in tekst zal anderen helpen om kiezen voor een Flat bij dit bedrijf.