Dutchen

Alle reviews

Dutchen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Trivago merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Trivago
2 reviews

Heeft u ooit een hotel geboekt bij Trivago? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Trivago? Wij als Erv...

Dutchen

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming in Nederland? Op onze site vind u meer dan honderd verschillende vakantieaanbieders, met accommodaties gelegen in de mooiste gebieden van Nederland. Wilt u weten wat anderen van de vakantieparken van Dutchen vinden? Lees hier de basisinformatie over het bedrijf, maar vooral ook de meningen van anderen over de verschillende parken en huisjes die door Dutchen aangeboden worden. Bent u zelf wel eens op een van deze vakantieparken geweest? Laat uw review voor ons achter en vertel ons wat u niet of juist wel bevallen is. En vergeet niet te vermelden over welk vakantiepark uw review gaat. 

Over Dutchen
Dutchen bestaat sinds 2010. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen bij de verhuur van luxe vakantieaccommodaties op kleinschalige vakantieparken en vakantiehuizen van particulieren op unieke locaties zoals langs de Nederlandse kustlijn, op de Wadden en in of vlak bij verschillende natuurgebieden. Bij hun aanbod wordt vooral gelet op de omgeving, duurzaamheid voor wat betreft bouwmaterialen en voorzieningen, activiteiten en wellness. Ieder jaar komen er nieuwe vakantiebestemmingen bij. Boekingen kunnen via de website gedaan worden. Er is ook een telefonische helpdesk waar u 5 dagen per week tijdens kantoortijden uw vragen of opmerkingen kunt stellen. 

Producten en diensten van Dutchen
In tegenstelling tot bij andere bedrijven waar het vaak gaat over één vakantiebestemming met verschillende accommodaties, vind je hier een redelijk groot aanbod verspreid over verschillende bestemmingen door heel Nederland. U kunt een keuze maken uit bijvoorbeeld huisjes op kleinschalige vakantie parken geschikt voor 4 tot 8 personen, maar ook een luxe privéhuis met eigen zwembad of hot tub en een paar goede hotels. Er zijn verschillende accommodatiemogelijkheden op de Nederlandse Waddeneilanden zoals in Schoorl, maar ook een park in het Gooi, Zeeland en de noordelijke provincie Drenthe. Bij de beschrijvingen van de huisjes en villa’s staat ook een korte beschrijving van wat er in de buurt allemaal voor activiteiten te doen zijn. 

Complimenten, Klachten en Tips over Dutchen
Op vakantie gaan klinkt altijd heerlijk ontspannen. Maar toch gaat het boeken van een vakantie en ook de vakantie zelf vaak gepaard met behoorlijk wat stress. Dit kan uiteenlopen tot problemen met de aanbetaling, het verkrijgen van toegang tot het huisje (waar zijn de sleutels?), het goed functioneren van alle voorzieningen (huisje geboekt met een sauna en deze doet het niet?) en uiteraard de hygiëne en het onderhoud van de accommodaties. Daarom is het altijd goed om op alles voorbereid te zijn. Reviews van andere gasten kunnen u veel vertellen over de plek waar u van plan bent uw vakantie door te brengen. Lees hier de reviews van mensen die al eerder hun vakantie geboekt hebben bij Dutchen. 

Bent u zelf wel eens op een van deze vakantiebestemmingen geweest? Wat vond u van het huisje, de omgeving en vooral, wat is uw mening over Dutchen? Laat hier uw review achter zodat andere mensen meer te weten kunnen komen over de voor en nadelen van dit bedrijf en hun accommodatie aanbod.