ErvaringenSite

  Ervaringen Dutchen

  Op zoek naar een leuke vakantiebestemming in Nederland? Op onze site vind u meer dan honderd verschillende vakantieaanbieders, met accommodaties gelegen in de mooiste gebieden van Nederland. Wilt u weten wat anderen van de vakantieparken van Dutchen vinden? Lees hier de basisinformatie over het bedrijf, maar vooral ook de meningen van anderen over de verschillende parken en huisjes die door Dutchen aangeboden worden. Bent u zelf wel eens op een van deze vakantieparken geweest? Laat uw review voor ons achter en vertel ons wat u niet of juist wel bevallen is. En vergeet niet te vermelden over welk vakantiepark uw review gaat.

  Over Dutchen
  Dutchen bestaat sinds 2010. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen bij de verhuur van luxe vakantieaccommodaties op kleinschalige vakantieparken en vakantiehuizen van particulieren op unieke locaties zoals langs de Nederlandse kustlijn, op de Wadden en in of vlak bij verschillende natuurgebieden. Bij hun aanbod wordt vooral gelet op de omgeving, duurzaamheid voor wat betreft bouwmaterialen en voorzieningen, activiteiten en wellness. Ieder jaar komen er nieuwe vakantiebestemmingen bij. Boekingen kunnen via de website gedaan worden. Er is ook een telefonische helpdesk waar u 5 dagen per week tijdens kantoortijden uw vragen of opmerkingen kunt stellen.

  Producten en diensten van Dutchen
  In tegenstelling tot bij andere bedrijven waar het vaak gaat over één vakantiebestemming met verschillende accommodaties, vind je hier een redelijk groot aanbod verspreid over verschillende bestemmingen door heel Nederland. U kunt een keuze maken uit bijvoorbeeld huisjes op kleinschalige vakantie parken geschikt voor 4 tot 8 personen, maar ook een luxe privéhuis met eigen zwembad of hot tub en een paar goede hotels. Er zijn verschillende accommodatiemogelijkheden op de Nederlandse Waddeneilanden zoals in Schoorl, maar ook een park in het Gooi, Zeeland en de noordelijke provincie Drenthe. Bij de beschrijvingen van de huisjes en villa’s staat ook een korte beschrijving van wat er in de buurt allemaal voor activiteiten te doen zijn.

  Complimenten, Klachten en Tips over Dutchen
  Op vakantie gaan klinkt altijd heerlijk ontspannen. Maar toch gaat het boeken van een vakantie en ook de vakantie zelf vaak gepaard met behoorlijk wat stress. Dit kan uiteenlopen tot problemen met de aanbetaling, het verkrijgen van toegang tot het huisje (waar zijn de sleutels?), het goed functioneren van alle voorzieningen (huisje geboekt met een sauna en deze doet het niet?) en uiteraard de hygiëne en het onderhoud van de accommodaties. Daarom is het altijd goed om op alles voorbereid te zijn. Reviews van andere gasten kunnen u veel vertellen over de plek waar u van plan bent uw vakantie door te brengen. Lees hier de reviews van mensen die al eerder hun vakantie geboekt hebben bij Dutchen.

  Bent u zelf wel eens op een van deze vakantiebestemmingen geweest? Wat vond u van het huisje, de omgeving en vooral, wat is uw mening over Dutchen? Laat hier uw review achter zodat andere mensen meer te weten kunnen komen over de voor en nadelen van dit bedrijf en hun accommodatie aanbod.

  IK VERTELDE NIEMAND DAT IK OP VAKANTIE GA EN ZO REAGEREN ZE!

  Dutchen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dutchen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dutchen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Dutchen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dutchen actief?

  Dutchen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dutchen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.