EenVakantiehuisje.nl

Alle reviews

EenVakantiehuisje.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Trivago merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Trivago
2 reviews

Heeft u ooit een hotel geboekt bij Trivago? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Trivago? Wij als Erv...

EenVakantiehuisje.nl

Met de website eenvakantiehuisje.nl kun je een vakantiehuisje kiezen uit een breed scala aan vakantiehuizen op de Veluwe en Achterhoek en deze huren voor een vakantie met uw familie, vrienden of kennissen. Of je nu een huisje wilt huren voor een fietsvakantie, wandelvakantie of gewoon een heerlijk weekendje weg, eenvakantiehuisje.nl heeft meer dan genoeg opties beschikbaar om uit te kiezen.
 
Over Eenvakantiehuisje.nl
De aangeboden vakantiehuisjes zijn van diverse formaten en typen, denk aan bungalows, luxe villa's, groepsaccommodaties, boerderijen en vakantiewoningen voor een groot gezelschap. Deze woningen worden aangeboden op de website via zowel particulieren als vakantieparken in en rondom de Veluwe en de Achterhoek. Er is dus op eenvakantiehuisje.nl altijd wel een woning te vinden en voor ieder gezelschap iets geschikts!
 
Eenvakantiehuisje.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 8.8 op 10 van maar liefst 37.458 beoordelingen en is voorzien van het thuiswinkel waarborg logo. Dit betekent dat eenvakantiehuisje.nl dus zeer zeker betrouwbaar is en een soort van 'de Airbnb onder de vakantiehuisjes op de Veluwe en de Achterhoek'.


Producten en diensten geleverd door Eenvakantiehuisje
Een reservering plaatsen op eenvakantiehuisje.nl is mogelijk. U kunt 24 uur per dag uw gewenste vakantiehuis online reserveren. Dit reserveringsproces verloopt in drie hele simpele stappen. Wanneer u het vakantiehuis gevonden heeft dat u wilt huren, klikt u op de knop: 'Boek nu'. Vervolgens vult u in met hoeveel volwassenen en kinderen u bent en vinkt u de eventuele extra opties aan die u wilt. Ook kunt u bij uw reservering een verzekering bijvoegen.
 
Hierna vult u uw persoonlijke gegevens in. Als laatste controleert u alles wat u heeft ingevuld en dan bevestigt u uw boeking. Nadat u akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden is uw boeking rond. U ziet in het volgende scherm een duidelijk kostenplaatje, zodat u precies hoeveel en voor wat u betaalt. U kunt uiteraard gemakkelijk met iDEAL betalen maar ook Mastercard, Visa, GiroPay en Bancontact behoren tot de mogelijkheden.
 
Van tijd tot tijd heeft eenvakantiehuisje.nl speciale acties. Denk aan goedkoper-dan-normale last-minute deals of bepaalde combinaties van woning en attractie of bezienswaardigheid. Er zijn namelijk een aantal leuke attracties in de buurt van de huisjes die beschikbaar zijn om te huren op eenvakantiehuisje.nl, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Denk aan Paleis het Loo, De Apenheul, het Dolfinarium, Kinderpretpark Julianatoren en het Burgers' Zoo. Ook zijn er diverse mooie, historische steden in de buurt en diverse wellness centra.
 
Aanbevelingen, klachten en tips voor Eenvakantiehuisje
Als u zelf een vakantiehuisje of ander type woning bezit op de Veluwe of de Achterhoek kunt u via eenvakantiehuisje.nl uw woning ter verhuur ter beschikking stellen. Zo kunt u een extra inkomen genieten op een gemakkelijke en zorgeloze manier. Neem hiervoor gewoon contact op met de klantenservice van eenvakantiehuisje.nl en bespreek de mogelijkheden. Zij kunnen voor alles uitleggen en een geschikte verhuurprijs voorstellen.
 
Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met eenvakantiehuisje.nl? Laat dan vandaag nog een onafhankelijke, eerlijke review achter op ErvaringenSite en laat uw mening horen zodat anderen een beter besluit kunnen maken of zij wellicht een huisje of ander type woning willen huren via eenvakantiehuisje.nl.