ErvaringenSite

  Eliza was here
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Heerlijk die vrijheid

  Lieven05-08-2016
  8,5
  Zou hier weer kopen: JA

  Bestellen

  6

  Service

  10

  Prijs

  8

  Leveren

  10

  We zijn met z'n tweeen naar Zakynthos op vakantie gegaan. Een topvakantie. Vooral de vrijheid sprak ons enorm aan. Ten eerste hadden we een heerlijk vakantiehuis met prachtig uitzicht. Eliza had ook de vliegtickets en de huurwagen geregeld. Dus nadat we de reis hadden geboekt hoefden we niets meer te doen. Heel fijn.

  Bij aankomst op de luchthaven konden we op ons eigen tempo (zonder allerlei mensen die je op staan te wachten) doorlopen naar de balie voor de huurwagen. Die stond netjes voor ons gereed en reden we naar ons vakantiehuis iets ten westen van de badplaats Laganas. Het is allemaal gewoon net iets anders dan vakanties die we eerder in Griekenland hebben ervaren. We hebben echt genoten en op ons eigen tempo het eiland met z'n vele stranden en baaitjes verkend. In een woord geweldig.
  Het was de eerste keer met Eliza was here en om eerlijk te zijn kenden we het ook nog niet. Maar de site sprak ons erg aan. Veel leuke verhalen. Het boeken op de site ging niet helemaal goed maar toen ik telefonisch contact had opgenomen was het allemaal heel snel geregeld.

  Onze conclusie; reizen met Eliza was here is net wat anders. Het is goed geregeld, een goede service, je ontdekt nieuwe plekken maar vooral de vrijheid waardeerden wij enorm. Niet tussen honderden toeristen, niet in volle bussen, geen drukke stranden. Nee, je maakt je eigen vakantie waar jij van houdt!
  Aanrader.


  Bekijk ervaringen van Eliza was here

  Schrijf zelf een review over Eliza was here

  Uw beoordeling