Eliza was here Heerlijk die vrijheid

Cijfer8,5

Totaal

8,5

Bestellen

6

Service

10

Prijs

8

Leveren

10


JAZou hier weer kopen

Heerlijk die vrijheid

Door: Lieven

We zijn met z'n tweeen naar Zakynthos op vakantie gegaan. Een topvakantie. Vooral de vrijheid sprak ons enorm aan. Ten eerste hadden we een heerlijk vakantiehuis met prachtig uitzicht. Eliza had ook de vliegtickets en de huurwagen geregeld. Dus nadat we de reis hadden geboekt hoefden we niets meer te doen. Heel fijn.

Bij aankomst op de luchthaven konden we op ons eigen tempo (zonder allerlei mensen die je op staan te wachten) doorlopen naar de balie voor de huurwagen. Die stond netjes voor ons gereed en reden we naar ons vakantiehuis iets ten westen van de badplaats Laganas. Het is allemaal gewoon net iets anders dan vakanties die we eerder in Griekenland hebben ervaren. We hebben echt genoten en op ons eigen tempo het eiland met z'n vele stranden en baaitjes verkend. In een woord geweldig.
Het was de eerste keer met Eliza was here en om eerlijk te zijn kenden we het ook nog niet. Maar de site sprak ons erg aan. Veel leuke verhalen. Het boeken op de site ging niet helemaal goed maar toen ik telefonisch contact had opgenomen was het allemaal heel snel geregeld.

Onze conclusie; reizen met Eliza was here is net wat anders. Het is goed geregeld, een goede service, je ontdekt nieuwe plekken maar vooral de vrijheid waardeerden wij enorm. Niet tussen honderden toeristen, niet in volle bussen, geen drukke stranden. Nee, je maakt je eigen vakantie waar jij van houdt!
Aanrader.Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Eliza was here

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Eliza was here?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!